Το StarFox Zero δεν θα έχει περιεχόμενο κλειδωμένο πίσω από amiibo

29 Ιούν

star_fox_zero

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Sigeru Miyamoto σε συνέντευξή του στο Kotaku ανάφερε ότι τα amiibo δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, όπως να ξεκλειδώνουν κάποια ειδική κίνηση πάνω στους χαρακτήρες αλλά θα προσφέρουν κάποιες κοσμητικές διαφορές, όπως μια καινούργια εμφάνιση για το σκάφος του Fox.

“Σχετικά με το κλειδωμένο περιεχόμενο δεν θέλω να βαδίσω σε αυτό το μονοπάτι. Για αυτό το παιχνίδι σκέφτομαι απλά να προσφέρει κάτι παραπάνω σε αυτόν τον κάτοχο που έχει ήδη το amiibo. Οπότε αντί να ξεκλειδώνει κάποια κίνηση στο παιχνίδι οι αλλαγές θα είναι στο αισθητικό κομμάτι όπως μια διαφορετική εμφάνιση για το Arwing.”

“Δεν θέλω να μιλήσω γενικά για την Nintendo σήμερα αλλά να εξηγήσω πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θέλω να κλειδώσω κάποια χαρακτηριστικά ή κάποιο κύριο σημείο του παιχνιδιού πίσω από τα amiibo. Αφού υπάρχουν ήδη τα amiibo του Super Smash Bros. δεν θέλω να κάνω μια καινούργια συλλογή αλλά να χρησιμοποιηθούν τα ήδη υπάρχον από όσους τα διαθέτουν, φαντάζομαι πως όλοι θα προσπαθήσουν να τα χρησιμοποιήσουν οπότε θέλω να τους κάνω εκπλήξη για το πως θα χρησιμοποιήθούν”

 

Το StarFox Zero δεν θα έχει περιεχόμενο κλειδωμένο πίσω από amiibo

| amiibo, Wii U, Ε3, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων