Το Street Rivals και το Signal to Noise στα σκαριά για το eShop του Wii U

26 Αυγ

street-rivals-656x369

 

Ειδήσεις έχουν ανακύψει σχετικά με δύο νέα παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα στο Wii U. Το Street Rivals μαζί με το Signal to Noise θα κυκλοφορήσουν στο eShop του Wii U.

Το Steel Rivals είναι ένα παιχνίδι στο στυλ 2.5 fighting το οποίο πραγματοποιείται από τον Nugame Ninja. Η ανάπτυξη του είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Εν τω μεταξύ, η Solanimus Games αναπτύσσει το Signal to Noise. Το μουσικά καθοδηγούμενο rail shooter παιχνίδι θα υποστηρίξει τη χρήση προσαρμοσμένων μουσικών κομματιών. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο παιχνίδι, δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

 

Το Street Rivals και το Signal to Noise στα σκαριά για το eShop του Wii U

| eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων