Το Summer Games Done Quick 2015 ξεκίνησε

26 Ιούλ

DDq4lkK

Το Summer Games Done Quick (SGDQ) 2015 ξεκινάει σήμερα. Tο SGDQ είναι ένα 7-ήμερο με Speedruns για όλων των ειδών τα παιχνίδια, από Famicon και NES μέχρι Wii U και 3DS. Με speedruns εννοούμε την διαδικασία το να τερματίζεις ένα παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οπότε, θα δείτε εκπληκτικές τακτικές, που εκμεταλλεύονται όλα τα μικρά λάθη στον προγραμματισμό του παιχνιδιού και πραγματική ικανότητα από άτομα που παίζουν για μήνες ένα παιχνίδι, τελειοποιώντας όλες τις τεχνικές που χρειάζεται για να το καταφέρουν αυτό.

Το SGDQ επίσης είναι ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός για τους Γιατρούς χωρίς σύνορα. Υπάρχουν και αρκετά δώρα, για τα άτομα τα οποία θα κάνουν κάποια μικρή δωρεά.

Μπορείτε να δείτε το stream του SGDQ ζωντανά εδώ.

Επίσης, εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα όλων των παιχνιδιών που θα παιχτούν. Να ξέρετε, ότι οι ώρες μετατρέπονται αυτόματα στο ρολόι σας, για να μπορείτε να προγραμματίσετε πια παιχνίδια θέλετε να δείτε.

Το Summer Games Done Quick 2015 ξεκίνησε

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων