Το Super Robot Wars BX έχει ξεπουλήσει το 85% του αρχικού του φορτίου

30 Αυγ

Super Robot Wars BX

Σε μια επίσημη ανακοίνωση, η Media Create μοιράστηκε πληροφορίες που σχετίζονται με τις πωλήσεις στην ιαπωνική αγορά για την εβδομάδα της 17ης Αυγούστου.

Το Super Robot Wars BX ήταν ο μεγάλος νικητής με κίνηση 98.000 μονάδες. Σύμφωνα με τη Media Create, αντιστοιχεί στο 85.42 επι τοις εκατό του πλήρους φορτίου που κινήθηκε στην αγορά. Δε μπόρεσε να ξεπεράσει τις πωλήσεις που έκανε το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, του Super Robot Wars UX στην πρώτη εβδομάδα, το οποίο είχε πουλήσει 115.000 μονάδες το Μάρτιο του 2013 (με 70.85 ποσοστό του αρχικού φορτίου να έχει πωληθεί). Η διαφορά με τις πωλήσεις του ΒΧ μπορεί να έχει προκληθεί απο ελλείψεις στοκ.

Γενικά, 447.000 κομμάτια λογισμικού πωλήθηκαν μεταξύ της 17ης και 23ης Αυγούστου. Αυτό αντιστοιχεί στο 75.64 τοις εκατό εν συγκρίσει με την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα που η περίοδος διακοπών του Obon έληξαν, οι συνολικές πωλήσεις έπεσαν συνολικά παραπάνω απο 250.000 μονάδες και οι νέοι τίτλοι δε μπόρεσαν να αναπληρώσουν το κενό. Η Media Create αναφέρει πως η πτώση ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτη για παιχνίδια σε συστήματα της Nintendo όπως το Animal Crossing: Happy Home Designer (πούλησε 66.000 μονάδες, το οποίο είναι 47 τοις εκατό χαμηλότερο σε σύγκριση με τις πωλήσεις της τελευταίας εβδομάδας). Οι συνολικές πωλήσεις λογισμικού επέσαν για πρώτη φορά κάτω απο τις 500.000 μονάδες για πρώτη φορά σε επτά εβδομάδες.
Πηγή

Το Super Robot Wars BX έχει ξεπουλήσει το 85% του αρχικού του φορτίου

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων