Το Nintendo Switch On line θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου

13 Σεπ
Το Nintendo Switch On line θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου

Πλέον θα πληρώνουμε για να παίζουμε Nintendo Switch on line. Δεν είναι βέβαια οι μόνες αλλαγές που έρχονται στην καινούργια υπηρεσία της Nintendo.

Nintendo Switch Online

Φαίνεται η Nintendo είναι έτοιμη να βάλει διόδια για να παίζουμε on line και όχι μόνο. Πλέον η καινούργια υπηρεσία που λανσάρετε στις 19 Σεπτεμβρίου θα κυριαρχήσει στο σημερινό Direct. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα προσφέρει. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως με την καινούργια έκδοση του λειτουργικού του Switch θα κλειδώνονται οι λογαριασμοί σας σε μία κονσόλα. Η έκδοση 6.0.0 βάζει στοπ σε όσους θέλουν να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους σε άλλες κονσόλες Switch. Πιθανόν ο μοναδικός λόγος που γίνεται αυτή η ενέργεια είναι για να περιορίσουν όσους έχουν πληρώσει το Nintendo Switch on line σε άλλο χρήστη που δεν έχει αγοράσει την υπηρεσία.

Virtual Console Nintendo Switch on Line

Θα μπορούμε να αγοράζουμε τα virtual console παιχνίδια ή μόνο να τα streaάρουμε;

Όλοι αναρωτιόμασταν πως θα λειτουργεί το οικογενειακό πακέτο του Nintendo Switch On line σε σχέση με την απλή συνδρομή. Όλοι είχαμε την φαεινή ιδέα πως θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα οικογενειακό πακέτο, όλους τους λογαριασμούς των φίλων μας, ώστε να μας έρχεται πιο φτηνά. Αφού θα μας δίνονταν η δυνατότητα να μεταφέρουμε τους λογαριασμούς μας ελεύθερα. Κούνια που μας κούναγε λοιπόν, αφού η Nintendo με την τελευταία αναβάθμιση μας κλειδώνει το λογαριασμό με το μηχάνημα μια και καλή.

Βεβαίως ξέραμε πως κάποια στιγμή θα γίνονταν αυτό αφού όλη η βιομηχανία των κονσολών έχει εισέλθει σε αυτή την λογική. Για όσους πάντως δεν έχουν διάθεση να πληρώσουν την υπηρεσία πριν την δοκιμάσουν, θα υπάρξει μια περίοδος δωρεάν δοκιμής εφτά ημερών από τότε που θα την ενεργοποιήσουν.

Κρυφές Ελπίδες

no cloud saves nintendo switch on line

Splatoon 2 και Pokemon Let’s Go δεν θα έχουν Cloud αποθήκευση

Ελπίζουμε να αξίζει τουλάχιστον τα λεφτά της η υπηρεσία. Ελπίζουμε να προσφέρει υψηλές ταχύτητες και εξειδικευμένους servers για όλα τα παιχνίδια της. Αλλά άμα κρίνουμε πως χειρίζονται την κατάσταση με τα cloud saves όπου δεν υποστηρίζει την υπηρεσία με όλα τα παιχνίδια τους όπως το Splatoon 2 και το Pokemon Let’s Go δεν είμαστε αισιόδοξοι. Παιχνίδια όπως το Dead Cells επίσης δεν υποστηρίζει την υπηρεσία των Cloud saves. Άρα όπως φαίνεται είναι στην ευ καίρια της κάθε εταιρίας να αφαιρέσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από τα παιχνίδια τους.

Περιμένουμε ακόμα να μάθουμε για το πως θα διαχειριστεί η virtual console. Πως θα λειτουργεί το διαδικτυακό παιχνίδι των παλαιών τίτλων που θα αναβαθμιστούν με αυτή. Τέλος τι θα γίνει με την τραγική εφαρμογή του κινητού για την συνομιλία και την δημιουργία lobbies.

Αυτές είναι όσες πληροφορίες έχουμε αυτή την στιγμή θα ενημερώσουμε με νέο άρθρο μετά το direct. Πείτε μας στα σχόλια πως αισθάνεστε για αυτές τις αλλαγές στο on line κομμάτι του Switch;

Το Nintendo Switch On line θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου

| Nintendo, Nintendo Switch, Νέα |
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων