Το Tengami πούλησε 11,000 αντίτυπα στο Wii U

17 Ιούλ

tengami-sales

 

Σε μία συζήτηση εκ των υστέρων στην Διάσκεψη Ανάπτυξης αυτής της χρονιάς. Η Nyamyam έδειξε δεδομένα των πωλήσεων του πρώτου τους παιχνιδιού, του Tengami.

Η Tengami κατάφερε να πουλήσει 11,000 αντίτυπα στο Wii U. Αν και δεν συγκρίνετε με τις πωλήσεις του παιχνιδιού στο iOs που είναι 196 χιλιάδες αντίτυπα. Συγκρίνετε εύκολα όμως με τις πωλήσεις στο PC/Mac.

Η συνιδρύτρια της Nyamyam, Jennifer Schneidereit είπε επίσης ότι:

“Πολλοί δημιουργοί με ρωτάνε αν το Wii U είναι μία καλή πλατφόρμα για indie δημιουργούς. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν είναι αν είναι μία καλή πλατφόρμα για indie δημιουργούς αλλά δεν το μετανιώνω που κυκλοφορήσαμε στο Wii U. Αποφασίσαμε να κάνουμε μία έκδοση για το Wii U, Δούλευα με την προϋπόθεση ότι θα πουλούσαμε 10,000 αντίτυπα – Πούλησε λίγο περισσότερο από αυτό και αυτό είναι καλό. Μιλώντας με άλλους indie δημιουργούς. φαίνεται ότι υπάρχει μία ομοφωνία ότι ο μέσος αριθμός πωλήσεων για ένα indie παιχνίδι είναι 10,000 αντίτυπα  – πουλήσαμε 11,000 τώρα και νομίζω ότι υπάρχει ακόμα χώρος για ανάπτυξη. Νομίζω ότι οι γενικές μας πωλήσεις θα είναι στο τέλος κοντά στο 20,000.”

Πηγή

Το Tengami πούλησε 11,000 αντίτυπα στο Wii U

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων