Το Velvet Dark προοριζόταν σαν ένα “αδελφικό” παιχνίδι του Perfect Dark

30 Ιούλ

velvet-dark-656x879

Ας πάμε μερικά χρόνια πίσω.  Η Rare σχεδίαζε να φτιάξει έναν τίτλο ο οποίος θα βάδιζε στα χνάρια του Perfect Dark του Nintendo 64 και θα λειτουργούσε σαν “αδελφικό” του παιχνίδι, σύμφωνα με το πρώην μέλος της ομάδας της εταιρίας, Gregg Mayles.  Πρόκειται για το Velvet Dark, του οποίου το σχεδιασμό μαρτυρά ένα έγγραφο που κοινοποίησε ο Mayles:

Ο Mayles υποστηρίζει στα παραπάνω Tweets πως το Velvet Dark προοριζόταν για το Ν64, αλλά αυτό τίθεται προς αμφισβήτηση.  Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του gaming.

Πηγή 1Πηγή 2

Το Velvet Dark προοριζόταν σαν ένα “αδελφικό” παιχνίδι του Perfect Dark

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων