Το βίντεο preview για το Super Mario Maker με τίτλο “Super Creator Challenge”

02 Σεπ

super-mario-maker-creator-challenge-656x369

 

Η Nintendo σύντομα θα ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια ώστε να προωθήσει το Super Mario, γνωστή και ως “Super Creator Challenge”. Πρόσφατα, η εταιρεία συγκέντρωσε πέντε ομάδες και τους έδωσε τη πρόκληση της δημιουργίας πιστών ως την ολοκλήρωση τους, για τον τίτλο Super Creator.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο-preview για το Super Creator Challenge. Οι φαν του παιχνιδιού θα μπορούν αύριο να δουν όλα τα (πέντε) επίπεδα και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους.

 

 

Το βίντεο preview για το Super Mario Maker με τίτλο “Super Creator Challenge”

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων