Το Warframe έρχεται στο Switch!

08 Ιούλ
Το Warframe έρχεται στο Switch!

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε! Το Warframe, που θα χαρακτηρίζαμε ως Cyborg Ninja simulator, ανακοινώθηκε για την αγαπημένη σας κονσόλα!

 

Το Warframe στο Switch

Η βόμβα έπεσε κατά τη διάρκεια της TennoCon, όπου ανακοινώθηκε οτι η γνωστή και μη εξαιρετέα Panic Button θα διαχειριστεί τη μεταφορά στη δημοφιλή κονσόλα της Nintendo.

Για όσους δε γνωρίζουν, το Warframe είναι ένα free-to-play, 3rd person co-op action παιχνίδι σε ένα φουτουριστικό κόσμο με έμφαση στα εκτυφλωτικά γραφικά, την καταιγιστική δράση και… το grind. Ναι, η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι δεν είναι για όλους, ειδικά για αυτούς που δεν αρέσκονται στην επανάληψη. Ωστόσο η Digital Extremes έχει συνεχίσει να χτίζει και να βελτιώνει τον τίτλο εδώ και πολλά χρόνια με ολοκαίνουρια Warframes, νέες περιοχές (όπως το Plains of Eidolon) και όχι μόνο!

Το παιχνίδι υπάρχει εδώ και καιρό σε PC, αλλά και σε XBox One / PS4. Τώρα όμως θα μπορείτε να κάνετε το cyborg-ninja όπου κι αν βρίσκεστε!

Η αποκάλυψη για την κυκλοφορία του Warframe στο Switch έγινε με το παρακάτω βίντεο:

 

Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο μπορείτε πάντα να μάθετε περισσότερα εδώ.

Το Warframe έρχεται στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων