Το Wobuffet ήρθε στο Pokemon Shuffle

20 Ιούλ

wobuffet-ps

Μία νέα πίστα προστέθηκε στο Pokemon Shuffle, το οποίο σας επιτρέπει να πιάσετε το Wobuffet.  Αυτή η πίστα βέβαια είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες, αλλά και πάλι έχετε αμέτρητες προσπάθειες χωρίς να ξοδέψετε νομίσματα.

Το Wobuffet θα είναι εδώ από σήμερα ως τις 15 Αυγούστου και θα φέρει μαζί του ένα νέο αντικείμενο.  Ξεκινώντας από σήμερα, η πίστα θα ξεκινάει με Mega Start, ακολουθούμενο από Disruption Delay στις 27 Ιουλίου, Attack Power Up στις 3 Αυγούστου και Complexity στις 10 Αυγούστου.

Φυσικά, μην ξεχνάτε να κάνετε την τελευταία ενημέρωση του παιχνιδιού.  Καλή τύχη!

Πηγή

Το Wobuffet ήρθε στο Pokemon Shuffle

| 3DS, eShop, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων