Το Yo-kai Watch 3 θα κυκλοφορήσει Καλοκαίρι του 2016 στην Ιαπωνία

10 Ιούλ

yo-kai-watch-3-e1428490842210

Κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης τον Απρίλιο, η Level-5 αποκάλυψε το Yo-kai Watch 3: Τον τρίτο τίτλο για την πολύ δημοφιλή ομόνυμη σειράt. Στο παιχνίδι, ο Keita Amano (ο πρωταγωνιστής) θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, εξαιτίας της εργασίας του πατέρα του. Εκεί θα συναντήσει μπόλικα αμερικανάκια Yo-kai.

Στο μεταξύ, πίσω στην Ιαπωνία, οι παίκτες θα γνωρίσουν μια νέα πρωταγωνίστρια, τη Misora Inaho κι ένα ολοκαίνουριο Yo-kai ονόματι USApyon (και οι δύο πρωταγωνιστούν στη δεύτερη σεζόν της σειράς anime, οι οποί ξεκινά οσωνούπω στην Ιαπωνία). Απο την ανακοίνωση όμως του παιχνιδιού τον Απρίλιο, η Level-5 δεν έχει πει σχεδόν τίποτα παραπάνω…και φαίνεται πως υπήρχε λόγος γι’αυτό.

Χτες, η Level-5 ανακοίνωσε οτι το Yo-kai Watch 3 δε θα κυκλοφορήσει πριν το Καλοκαίρι του 2016 στην Ιαπωνία (πιθανότατα το Σάββατο, 9 Ιουλίου). Η εταιρία δεν έδωσε εξηγήσεις για την «καθυστέρηση», η οποία δεν είναι και τόσο πολύ καθυστέρηση, καθώς η Level-5 δεν είχε ανακοινώσει ποτέ συγκεκριμένη ημερομηνία για τον τίτλο. Φαίνεται πως είναι έτοιμη να αφήσει τα πράγματα να χαλαρώσουν για λιγο, αντι να κυκλοφορεί ένα νέο τίτλο κάθε χρόνο πάσει θυσία.Πηγή

Το Yo-kai Watch 3 θα κυκλοφορήσει Καλοκαίρι του 2016 στην Ιαπωνία

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων