Τώρα: Mega Manectric event για το Pokemon Shuffle

29 Ιούν

Mega-Manectric-PS

 

Νέα βδομάδα, νέα πρόκληση!  Το νέο event του Pokemon Shuffle έφτασε, δίνοντας την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Manectite για το Manectric σας, με το Mega Manectric Challenge.

Όπως και στις προηγούμενες προκλήσεις, με το Lucario, το Blastoise και άλλα, αυτό το Mega Manectric event θα σας βάλει να διαγωνιστείτε με άλλους παίχτες στην περιοχή σας και, ανάλογα με την κατάταξή σας, να κερδίσετε το Manectite, το οποίο δεν μπορείτε να λάβετε διαφορετικά.  Για να το επιτύχετε αυτό, πρέπει να είστε μέσα στους 20.000 καλύτερους της Ευρώπης, ενώ στη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία οι παίχτες πρέπει να τερματίσουν στους 40 και 50 χιλιάδες καλύτερους αντίστοιχα.  Επιπρόσθετα, οι 10, 20 και 50 χιλιάδες καλύτεροι σε Ευρώπη, Β. Αμερική και Ιαπωνία αντιστοίχως, θα λάβουν ένα Mega Start, ενώ από τις θέσεις 3.000, 6.000 και 15.000 και πάνω για κάθε παραπάνω περιοχή, οι νικητές θα παίρνουν μαζί με τα υπόλοιπα και ένα Mega Speedup.

Ως είθισται με τα events αυτά, αν δεν καταφέρετε να μπείτε σε αυτές τις θέσεις, και πάλι θα σας απονεμηθεί ένα jewel.  Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να πατήσετε την επιλογή Check In για να ανανεώσετε το παιχνίδι σας και να λάβετε πρόσβαση στο event, το οποίο λήγει στις 6 Ιουλίου. Από εμάς, καλή τύχη!!

πηγή

Τώρα: Mega Manectric event για το Pokemon Shuffle

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων