Τουρνουά: Smash at Battlenet 13 – Winter Special

31 Δεκ
Τουρνουά: Smash at Battlenet 13 – Winter Special

Το SmashCore και το NintendoNext σας εύχονται καλή χρονιά και σας προσκαλούν στο Smash at Battlenet 13! Το εν λόγω Smash 4 τουρνουά θα αποτελέσει ακόμη ένα Special tournament και θα διεξαχθεί στο Battlenet 3D Aristotelous το Σάββατο, στις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 11:00 και το τουρνουά  ξεκινάει λίγο μετά τις 12:00.

What’s so special about it?

Το Smash at Battlenet 13, ως Special Edition τουρνουά, θα έχει κόστος συμμετοχής 3€. Το έπαθλο, ωστόσο, θα αποτελέσει ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές, ενισχυμένο με ένα ποσό που θα προστεθεί από την ομάδα! Βραβείο δικαιούνται όσοι τερματίσουν στην κορυφαία τριάδα, ενώ το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα μοιραστεί ως εξής:
1η θέση: 60% του pot
2η θέση: 30% του pot
3η θέση: 10% του pot

Βέβαια, ένα Special Edition tournament απαιτεί και Special Guests! Οπότε είναι η ευκαιρία σας να παίξετε ενάντια σε παίχτες που δεν απαντώνται συχνά στα τουρνουά της Θεσσαλονίκης!

Το top 8, αλλά και οι μεγαλύτερες μονομαχίες πριν από τη φάση αυτή, θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι μας: https://www.twitch.tv/nintendonextlive

Φυσικά, όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε, ή να έρθετε δωρεάν να παρακολουθήσετε το τουρνουά και να γνωριστείτε με το community, όπως και να παίξετε φιλικούς αγώνες κατά την τελική φάση του τουρνουά! Τα βίντεο που δεν προλάβατε να δείτε ζωντανά από τουρνουά Smash at Battlenet, καθώς και από αυτό το τουρνουά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τους κανόνες της εκδήλωσης, δείτε εδώ.

Τουρνουά: Smash at Battlenet 13 – Winter Special

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων