Τουρνουά: Smash at Battlenet 8 (Θεσσαλονίκη, 21/10/2017, 12:00)

03 Οκτ
Τουρνουά: Smash at Battlenet 8 (Θεσσαλονίκη, 21/10/2017, 12:00)

Το Smashcore επιστρέφει στη δράση στη Θεσσαλονίκη!

Μετά το 7ο, Special Smash at Battlenet τουρνουά και μετά την εξεταστική, σας προσκαλούμε στο Smash at Battlenet 8.

 

Τουρνουά Smash; Πού; Πώς; Πότε;

Το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, ετοιμάστε τα controllers σας, καθώς θα σας περιμένουμε στον πάνω όροφο του Battlenet 3D Aristotelous. Το τουρνουά ξεκινάει στις 12:00, ενώ οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές από τις 11:00 για όποιον θέλει να συμμετέχει. Το κόστος συμμετοχής είναι 2€, ενώ το 50% των χρημάτων από τις συμμετοχές θα αποτελέσουν το έπαθλο του νικητή. Όπως πάντα, έμπειροι παίχτες ή μη, είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε ή να παρακαλουθήσετε τους αγώνες από κοντά δωρεάν και γιατί όχι να παίξετε μερικά φιλικά παιχνίδια και να γνωρίσετε την κοινότητα και μαθαίνοντας, παράλληλα, το παιχνίδι. Για όσους δε θα βρίσκονται κοντά μας, οι πιο δυνατοί αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι μας στο Twitch:

https://www.twitch.tv/nintendonextlive.

Τα βίντεο που δεν προλάβατε να δείτε ζωντανά από τουρνουά Smash at Battlenet, μπορείτε να τα βρείτε στο κανάλι μας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Οι κανόνες του Smash at Battlenet 8 διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς ανταγωνιστικής σκηνής και παρατίθενται στην εκδήλωσή μας, εδώ.

Προσκαλέστε τους φίλους σας στο facebook μέσω της εκδήλωσής μας.

Τουρνουά: Smash at Battlenet 8 (Θεσσαλονίκη, 21/10/2017, 12:00)

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων