Τουρνουά: Smash at Battlenet 9

02 Νοέ
Τουρνουά: Smash at Battlenet 9

Το νέο Smash at Battlenet τουρνουά, το Smash at Battlenet 9, είναι μόλις λίγες μέρες μακριά. Το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, σας προσκαλούμε στον πάνω όροφο του Battlenet 3D Aristotelous, στη Θεσσαλονίκη, για ακόμη ένα τουρνουά Super Smash Bros. for Wii U, με δυνατές μονομαχίες. Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μετά τις 11:00, ως τις 12:00, την ώρα, δηλαδή, της έναρξης του τουρνουά. Το κόστος συμμετοχής είναι 2€ και το 50% των εσόδων θα απονεμηθούν ως έπαθλο για το νικητή.

Όπως πάντα, έμπειροι παίχτες ή μη, είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε ή να παρακαλουθήσετε τους αγώνες από κοντά δωρεάν και γιατί όχι να παίξετε μερικά φιλικά παιχνίδια και να γνωρίσετε την κοινότητα και μαθαίνοντας, παράλληλα, το παιχνίδι. Για όσους δε θα βρίσκονται κοντά μας, οι πιο δυνατοί αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι μας στο Twitch:

https://www.twitch.tv/nintendonextlive.

Τα βίντεο που δεν προλάβατε να δείτε ζωντανά από τουρνουά Smash at Battlenet, μπορείτε να τα βρείτε στο κανάλι μας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UC732XWn4_8Sp3XgHKq22eWA

Οι κανόνες του τουρνουά ακολουθούν το πρότυπο των υπολοίπων ευρωπαϊκών τουρνουά και μπορείτε να τους βρείτε εδώ.

Προσκαλέστε τους φίλους σας μέσω της εκδήλωσής μας στο Facebook.

Τουρνουά: Smash at Battlenet 9

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων