Βελτιώσεις στο Minecraft για το New 3DS, αυλαία για το Wii U

04 Μαΐ
Βελτιώσεις στο Minecraft για το New 3DS, αυλαία για το Wii U

Σήμερα έχουμε μερικές εξελίξεις που αφορούν το Minecraft στις κονσόλες της Nintendo που πλέον ανήκουν στην προηγούμενη γενιά.

Όσα θέλετε να μάθετε σας περιμένουν:

 

Minecraft τέλος για το Wii U

Τέλος εποχής για τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς, σύμφωνα με τις Mojang και 4J Studios. Το Update Aquatic θα είναι το τελευταίο update για τις πλατφόρμες αυτές.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

Όπως πιθανώς να έχετε μάθει, το Update Aquatic θα φέρει υποβρύχια διασκέδαση στους παίκτης της Java Edition, αλλά και στις Bedrock Engine versions για Xbox One, Switch κινητά και Windows 10. Δε θα αφήσουμε όμως ξεκρέμαστους τους χρήστες στις άλλες κονσόλες!

Λίγο μετά την αρχική κυκλοφορία, οι παίκτες των PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, PS Vita και Wii U θα αποκτήσουν και αυτοί το Update Aquatic. Με εξαίρεση την PlayStation 4 Edition, αυτή θα είναι η τελευταία προσπάθεια να τις κρατήσουμε ενημερωμένες. Θα θέλαμε μεν να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέο περιεχόμενο σε όλους τους παίκτες ες αει, αλλά οι παλαιότερες γενιές αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των ενεργών μας παικτών. Πήραμε λοιπόν τη δύσκολη απόφαση να εστιάσουμε εκεί που το Minecraft παίζεται περισσότερο, όπου θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε πράγματα.

Οι παίκτες στα Xbox One και Nintendo Switch θα μπορούν να αναβαθμίσουν το παιχνίδι τους στη νέα Bedrock Engine δωρεάν. Ως εκ τούτου, το Update Aquatic δε θα προστεθεί στις παλιότερες εκδόσεις. Έφτασε λοιπόν ο καιρός να κάνετε μια αναβάθμιση!

Πηγή

 

 

Έρχονται βελτιώσεις στο Minecraft: New 3DS Edition

Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Twitch, η ομάδα του Minecraft: New 3DS Edition αποκάλυψε τι να περιμένουμε στο γηραιό φορητό της Nintendo.

Τα νέα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά καθώς:

  • Θα προστεθεί το Super Mario Mash-Up Pack
  • Θα βελτιωθούν οι επιδόσεις του παιχνιδιού, το οποίο πλέον θα τρέχει στα 60 FPS.
  • Θα προστεθεί ένα In-game store

Η πλήρης μετάδοση βρίσκεται εδώ:

 

Βελτιώσεις στο Minecraft για το New 3DS, αυλαία για το Wii U

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων