Οι βελτιώσεις του UI απαραίτητες στις Pokemon Ultra

20 Οκτ
Οι βελτιώσεις του UI απαραίτητες στις Pokemon Ultra

Το Verge είναι άλλος ένας ιστότοπος με νέα σχόλια από τη Game Freak για τις Pokemon Ultra Sun και Pokemon Ultra Moon.

Για να δούμε τι καινούριο υπάρχει.

Ο διευθυντής Kazumasa Iwao ήταν αυτός που έδωσε τη συνέντευξη και μίλησε για το πόσο εστίασε η ομάδα στο user interface. Μίλησε επίσης για το πώς ήθελε να βελτιώσει η Game Freak αυτό που έκανε στους περσινούς τίτλους, αλλά και να καταπλήξει τους παίκτες.

 

Τι νέο είπε ο Iwao για τις Pokemon Ultra Sun/Moon;

Ένα στοιχείο που υπήρξε μεγάλη προσπάθεια είναι τον user interface. Θέλαμε να φροντίσουμε να είναι κάτι που μπορούν να καταλάβουν οι παίκτες. Ακόμη κι αν δεν έχουν παίξει ποτέ ένα παιχνίδι της σειράς. Να μπορούν να μπουν στον παιχνίδι και να ζήσουν τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο.

Σαν ομάδα ανάπτυξης θέλουν πραγματικά να δούμε τις αντιδράσεις των θαυμαστών στο παιχνίδι και θα τους δώσουμε μεγάλη σημασία. Αλλά δε θα κοιτάξουμε τα σχόλια για να ενσωματώσουμε ακριβώς ό,τι θέλουν οι θαυμαστές στο παιχνίδι. Αντίθετα, εστιάζουμε στο τι μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά να δημιουργήσουμε και κάτι καινούριο και ενδιαφέρον όποτε κάνουμε ένα νέο παιχνίδι. Θέλουμε να προσθέσουμε πράγματα που δεν έχει σκεφτεί ο κόσμος, πράγματα που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Η Game Freak άφησε ακόμη μερικά στοιχεία. Η ιδέα των Pokemon Ultra Sun και Pokemon Ultra Moon ξεκίνησαν να παίρνουν μορφή στο τέλος της ανάπτυξης των περσινών, αρχικών 3DS games. Όσο τα Sun και Moon ήταν ακόμη σε beta μορφή. Επίσης, θα μπορείτε να πιάσετε μερικά από τα δυνατότερα Pokemon πολύ νωρίτερα στο παιχνίδι.

Πηγή

 

Οι βελτιώσεις του UI απαραίτητες στις Pokemon Ultra

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων