Βίντεο για την κυκλοφορία του 3Souls

29 Ιούλ
Βίντεο για την κυκλοφορία του 3Souls

Το 3Souls κυκλοφόρησε χτες στο Wii U eShop. Ρίξτε μια ματιά στο επίσημο βίντεο για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, παρακάτω!

Στο Nintendo eShop θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για το καινούργιο παιχνίδι 3Souls. Θα έχουμε σύντομα περισσότερα νέα μόλις το παραλάβουμε στα χέρια μας. Σχετικές προσπάθειες είχαν καταλήξει να έχουν μέτριο αποτέλεσμα αλλά ο τίτλος δείχνει να έχει περισσότερο βάθος από τα κοινά indie παιχνίδια που κυκλοφορούν στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Είναι επίσης αποκλειστικό στο Nintendo eShop στο Wii U και χρησιμοποιεί με δημιουργικούς τρόπους το gamepad, κατά λεγόμενα των δημιουργών. Από την πλευρά μας μόλις παραλάβουμε το παιχνίδι θα φροντίσουμε να κάνουμε ένα αναλυτικό review και να σας ενημερώσουμε για τις ιδιαιτερότητες του τίτλου.

Βίντεο για την κυκλοφορία του 3Souls

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων