Βίντεο για το Legend of Legacy μας συστήνει τους Liber και Garnet

26 Αυγ

legend-of-legacy-garnet-656x369

Η Atlus ετοίμασε ένα ακόμα βίντεο για το The Legend of Legacy το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το σημερινό βίντεο μας κάνει επίδειξη των χαρακτήρων Liber και Garnet.

Και ορίστε μια περίληψη για τους χαρακτήρες:

Liber
Ένας τυχοδιώκτης με έφεση στον κίνδυνο και το κέρδος απο αυτόν. Ο Liber έρχεται στο Avalon όχι για κάποιο ευγενή σκοπό, αλλά για να γεμίσει τις τσέπες του.

Όντας πολυμήχανος άνθρωπος της περιπέτειας, ο Liber είναι απο τους πιο δυνατούς χαρακτήρες υποστήριξης στο παιχνίδι και είναι ικανός με τα γυμνά του χέρια, τα κοντά σπαθιά και τα δόρατα. Επίσης, ο Liber έχει ισχυρό δεσμό με το στοιχείο του ανέμου.Garnet
Μια εκπαιδευμένη ναΐτης, η Garnet είναι πιστή στο ιερό της τάγμα και εξερευνά το Avalon για να εξοντώσει αιρετικούς που διαδίδουν βλάσφημες φήμες περί θεών που επιστρέφουν στο βασίλειο των θνητών.

Η Garnet έχει ισορροπημένη επίθεση και άμυνα, καθιστώντας την ευέλικτη στους σχηματισμούς της ομάδας. Προτιμά τα μακριά ξίφη και τις ασπίδες και δεν έχει κλίση με κάποιο στοιχείο της φύσης.

Πηγή

Βίντεο για το Legend of Legacy μας συστήνει τους Liber και Garnet

| 3DS, Νέα | 1.986 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων