Βίντεο για το Shovel Knight: Plague of Shadows, η ανάπτυξη αποπερατώθηκε και αναμένεται σύντομα

26 Αυγ

plague_of_shadows_title_black-656x482

H Yacht Club Games δημοσίευσε ενα νέο βίνεο για τη δωρεάν DLC επέκταση του Shovel Knight, το Plague of Shadows. Δείτε το παρακάτω:

Επίσης, η Yacht Club Games επιβεβαίωσε πως το Plague of Shadows τελείωσε το στάδιο της ανάπτυξης νωρίτερα μέσα στο μήνα. Οι φίλοι του μπορούν να περιμένουν την κυκλοφορία του «πολύ, πολύ σύντομα».

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως απο την 5η Αυγούστου, ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Plague of Shadows! Το παιχνίδι είναι τώρα στη φάση υποβολής όπου συντονιζόμαστε με όλους για να φροντίσουμε να φτάσει στο σύστημά σας χωρίς πρόβλημα. Αυτό είναι μυτηριώδες βήμα, εφόσον πρέπει να συνεργαστούμε με ομάδες πέραν της δικής μας. Μόλις έχουμε νεότερα, θα μπορέσουμε να σας μοιραστούμε την πραγματική τελική ημερομηνία. Αλλά να το περιμένετε πολύ, πολύ σύντομα! Εν τω μεταξύ αναμείνατε για ενημερώσεις που θα σας δώσουν λεπτομέρειες για τη νεα εκστρατεία!

Πηγή 1, Πηγή 2

Βίντεο για το Shovel Knight: Plague of Shadows, η ανάπτυξη αποπερατώθηκε και αναμένεται σύντομα

| DLC, eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων