Η Virtuos θα φέρει porting ενός AAA game στο Switch

03 Αυγ
Η Virtuos θα φέρει porting ενός AAA game στο Switch

Και τώρα, ώρα για λίγες εικασίες! Η Virtuos έχει εργαστεί σε ένα σωρό μεταφορές και remasters στο παρελθόν. Παραδείγματα της δουλειάς της είναι παιχνίδια όπως τα Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy X/X-2, HD, Batman: Return to Arkham, Assassin’s Creed: The Ezio Collection και πολλά άλλα.

 

Τι μαγειρεύει όμως η Virtuos για το Switch;

Τώρα λοιπόν το στούντιο στρέφει την προσοχή του στο Switch. Όπως παρατήρησε ένας χρήστης του internet με ψευδώνυμο Doctre81, ο κύριος προγραμμτιστής του στούντιο, κ. Xiaoyu Zhang δήλωσε στο LinkedIn πως εργάζεται με τη διαδικασία μεταφοράς ένός AAA τίτλου.

Συγκεκριμένα:

WIP: Μεταφορά ενός AAA title στο Nintendo Switch

  • Επαναφορά και τροποποίηση του renderer στο εγγενές API γραφικών της Nintendo (nvn)
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση της του low-level μηχανισμού διαχείρισης πόρων και threading των γραφικών
  • Εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων του Vulkan-οειδούς API στις επιδόσεις (UMA, ειδική διαχείριση της graphics memory, πλήρης έλεγχος του συγχρονισμού CPU/GPU κλπ.)

Ο Zhang εργάζεται στη Virtuos από τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο καιρό είναι στα σκαριά η εν λόγω μεταφορά για το Switch.

 

Πηγή 1, Πηγή 2

 

Η Virtuos θα φέρει porting ενός AAA game στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων