World of Nintendo – O Yuji Naka, o Ridley και ο Χάρος

22 Ιαν
World of Nintendo – O Yuji Naka, o Ridley και ο Χάρος

Σήμερα, στο World of Nintendo έχουμε: Μια σημαντική διόρθωση για το Xenoblade 2, όλα τα βίντεο από αναμενόμενες κυκλοφορίες, αλλά και ένα θάνατο.

Όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω:

 

Αλλαγές με το τελευταίο Patch του Xenoblade Chronicles 2

Όλοι όσοι έχετε ψάξει το Xenoblade Chronicles 2, σίγουρα έχετε μάθει για τα προβλήματα που είχε το αγγλικό dub. Προβλήματα που γέννησαν ένα χείμαρρο από memes. Πλέον, κάποιες ατάκες έχουν αλλάξει, οπότε δε θα δείτε ξανά κάτι τέτοιο:

 

Πηγή

 

 

Ο Yuji Naka πλέον εργάζεται στη Square Enix

 

Ο Yuji Naka, ο οποίος είναι γνωστός σε όσους είναι μιας κάποιας ηλικίας, ήταν ο επικεφαλής πίσω από τις μεγάλες δόξες της Sega. O κύριος ήταν το αντίστοιχο του Miyamoto για τη Sega, όσο βρισκόταν ακόμη εκεί. Ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία του Sonic, αλλά και της σειράς από RPG με τίτλο Phantasy Star.

Πλέον, μετά από μια ανακοίνωσή του στο Twitter, ανακοίνωσε πως εργάζεται στη Square Enix. Θα ασχολείται με την ανάπτυξη παιχνιδιών και είπε οτι σκοπεύει να δημιουργήσει ένα «διασκεδαστικό παιχνίδι».

Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Πηγή 1, Πηγή 2

 

 

Μια νέα ματιά στη φιγούρα του Meta-Ridley από τη First 4 Figures

 

Η First 4 Figures είχε αποκαλύψει τη φιγούρα του Meta Ridley πέρσι. Τώρα όμως, η εταιρεία επιτέλους μας έδειξε κάτι νέο.

Η παραπάνω εικόνα είναι «ενημερωμένη και πιο λεπτομερής αποκάλυψη, καθώς η φιγούρα έχει πάρει υλική υπόσταση». Το χέρι στην εικόνα βρίσκεται εκεί για να δούμε την κλίμακα της φιγούρας, που μοιάζει περισσότερο με μικρό άγαλμα!

Πηγή

 

 

Εμφανίστηκαν οι ευρωπαϊκές προ-παραγγελίες για τα παιχνίδια της NIS America

Όσοι περιμένατε να κάνετε την προ-παραγγελία σας για τα Ys VIII, Atelier Lydie & Suelle, ή το Fall Legion, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το ψηφιακό κατάστημα της NIS America of Europe. Όπως θα δείτε, τα τρία παραπάνω παιχνίδια είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία σε κανονικές, αλλά και ειδικές εκδόσεις!

 

 

Ο Bob Wakelin μας άφησε…

 

Και τώρα, κάτι λίγο πιο στενάχωρο στο World of Nintendo. Ίσως κάποιοι να αναρωτιέστε ποιός είναι ο  Bob Wakelin. Ο εν λόγω κύριος ήταν ένας καλλιτέχνης και ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό πολλών και διάφορων box art της δεκαετίας του ’80. Ανάμεσά τους, box art τίτλων όπως τα Contra (NES), Rainbow Islands (NES), The New Zealand Story (NES), Mr. Nutz (SNES) και όχι μόνο.  Ο Bob επίσης έκανε εξώφυλλα για παιχνίδια στα Spectrum, C64, Atari ST αλλά και για την Amiga. Κάποια από τα γνωστά εξώφυλλά του ήταν τα Midnight Resistance, Batman, Wizball, Head Over Heels και Hunchback. Διετέλεσε επίσης contributor για τα κόμικς της Marvel UK.

 

 

Μάλιστα, η τέχνη του ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Ocean Software (για όσους τη θυμούνται) ήταν τόσο επιτυχημένη στις δεκαετίες του ’80-’90. Ο ίδιος είχε πει σχετικά:

 

Καναδυό φορές, τα παιδιά της Ocean μου είχαν πει: «Κοίτα, Bob, αυτό το παιχνίδι δεν είναι πολύ καλό, οπότε θέλουμε ένα ξεχωριστό εξώφυλλο».

Υποθέτω πως θα πρέπει να νιώθω τύψεις για κάτι τέτοιο.

Η gaming κοινότητα στο Twitter τον τίμησε δεόντως και, παρ’ όλο που ο Bob δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, τα έργα τέχνης που χάρισε στο gaming  θα παραμείνουν.

 

Πηγή

 

 

Όλα τα νέα βίντεο και στιγμιότυπα για όλες τις επερχόμενες κυκλοφορίες του Switch!

 

My Hero Academia – new shots (22/01/2018)

 

Dragon Ball Xenoverse 2 – DB Super DLC shots

 

Valkyria Chronicles 4 – new shots (22/01/2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

World of Nintendo Bonus video:

 

World of Nintendo – O Yuji Naka, o Ridley και ο Χάρος

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων