World of Nintendo 8/7/2017 – Πολλά και διάφορα

08 Ιούλ
World of Nintendo 8/7/2017 – Πολλά και διάφορα

Σάββατο βράδι και ο World of Nintendo σας έχει μια ποικιλία από ειδήσεις για όλα τα γούστα!

Για να δούμε τι να περιμένουμε στις αγαπημένες μας κονσόλες.

 

World of Nintendo news – Κι άλλο Switch keyboard

Toν περασμένο μήνα, η HORI ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός πληκτρολογίου για το Switch. Τώρα, είναι η σειρά της Cyber Gadget και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Αντίθετα με το πληκτρολόγιο της HORI, μπορείτε να προσαρμόσετε τα Joy-Cons σας στα πλαϊνά του. Αυτό θα είναι πολύ βολικό για παιχνίδια όπως… για παράδειγμα, το Dragon Quest X ή, ίσως. Λέμε, ίσως… το Phantasy Star 2;

Το εν λόγω πληκτρολόγιο θα είναι συμβατό με PlayStation 4 και PC και θα ζυγίζει 250g.

Η Cyber Gadget υπολογίζει να το κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στα τέλη Σεπτεμβρίου έναντι 3.578 yen.

 

 

World of Nintendo news – Breath of the Wild Champions’ Ballad DLC

Στο Zelda Masterclass panel της Japan Expo στο Παρίσι, ο Aonuma αποκάλυψε πως ο Link θα είναι ο μόνος χαρακτήρας που θα χειρίζεστε στο επερχόμενο Champions’ Ballad DLC στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Προσωπικά, θεωρώ πως κάτι τέτοιο ήταν προφανές.

Εν πάσει περιπτώσει, στη διάρκεια του DLC θα μάθετε περισσότερα για τη Zelda και τους Champions. Είχαμε κι ένα σύντομο βιντεάκι από το DLC, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιπλέον, επειδή δε μπορούμε ποτέ να αφήσουμε μερικά πράγματα να ξεχαστούν όπως πρέπει, το DLC θα περιέχει το μπλουζάκι του Link από το Wind Wanker.

 

 

 

World of Nintendo news – Japan Expo 2017

Και μιας και πιάσαμε τη Japan Expo στο Παρίσι, ορίστε ένα ολοκαίνουριο artwork που έκανε την εμφάνισή του στο Zelda Masterclass. Μπορείτε να καταλάβετε σε ποιό γνωστό έργο τέχνης βασίζεται; Επίσης, πείτε μας τι είναι αυτό που το χαλάει τελείως στα σχόλια παρακάτω!

Και πριν το ξεχάσουμε, ανακοινώθηκαν δύο βιβλία τα οποία αναμένονται στην Ευρώπη.

Το πρώτο είναι η Hyrule Encyclopedia, ένας εκτενής οπτικός οδηγός του κόσμου του The Legend of Zelda. Θα περιέχει τόνους από art και πληροφορίες σχετικά με αντικείμενα, εχθρούς, τοποθεσίες κ.α. για όλη τη σειρά. Το βιβλίο αναμένεται το Σεπτέμβριο στη Γαλλία, οπότε υποθέτουμε και σε όλη την Ευρώπη.

Τέλος, ανακοινώθηκε κι ένα ολοκαίνουριο βιβλίο, σχετικό με το Breath of the Wild. Θα περιέχει artwork και παρασκηνιακές λεπτομέρειες από το παιχνίδι. Αυτό, ωστόσο, δεν έχει ημερομηνία κυκλφορίας κάτι που σημαίνει πως θα το περιμένουμε για καιρό ακόμα.

 

 

World of Nintendo video – Layton’s Mystery Journey

Η Level-5 δημοσίευσε το πρώτο βίντεο στα αγγλικά για το Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy. Το περιμένουμε στο 3DS!

 

 

World of Nintendo videos – Kirby’s Blowout Blast

Το Kirby’s Blowout Blast είναι διαθέσιμο στο 3DS eShop. Η Nintendo έχει δημοσιεύσει μερικά βίντεο και σας τα ετοιμάσαμε παρακάτω:

 

 

World of Nintendo video – Sonic Forces main theme

Μια στιγμή, Sonic; Εδώ υποτίθεται μιλάμε για Νιτέντα!

Ναι, όντως. Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, η SEGA κάνει αγκαλίτσες με τη Nintendo από το 2002. Η SEGA λοιπόν μας δίνει μια γεύση από τη μουσική του Sonic Forces με το main theme “Fist Bump”. Απολαύστε.

Τα φωνητικά και οι στίχοι είναι από τον Douglas Robb (Hoobastank). Σύνθεση από τον Tomoya Ohtani. Τέλος, τα έγχορδα από τον Takahito Eguchi.

World of Nintendo 8/7/2017 – Πολλά και διάφορα

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων