Το WWE 2K18 έρχεται στο Switch!

10 Ιούλ
Το WWE 2K18 έρχεται στο Switch!

Καλά νέα! Το WWE 2K18 έρχεται στο Switch, μετά από απουσία μιας ολόκληρης γενιάς!

Ο παλαιστής Seth Rollins παρουσίασε την είδηση με ένα ιδιαίτερο μήνυμα! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Όσοι προ-παραγγείλουν το  WWE 2K18 θα μπορούν να επιλέξουν και τον Kurt Angle.

 

Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ για το WWE 2K18!

 

Ξεκινάμε με το καλύτερο! Η έκδοση του Switch θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με όλες τις άλλες εκδόσεις.

Αναμένουμε λοιπόν το παιχνίδι στις 18 Οκτωβρίου παγκοσίμως.

Όσο για τα υπόλοιπα:

Οι Nintendo fans είναι ξεκάθαροι, θέλουν τα WWE 2K games στην κονσόλα τους. Και είμαστε ευτυχισμένοι να ανακοινώσουμε πως επιστρέφουμε!

Το WWE 2K18 κυκλοφορεί στο Nintendo Switch το φθινόπωρο. Θα είναι η πρώτη κυκλοφορία παιχνιδιού WWE σε κονσόλα της Nintendo εδώ και πέντε χρόνια. ΗNintendo Switch version θα διαθέτει docked play στην τηλεόραση και προσφέρει την πρώτη φορητή έκδοση παιχνιδιού WWE μετά από έξι χρόνια!

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του WWE 2K18, θα διαθέτει ένα σωρό νέες προσθήκες!

Ετοιμαστείτε για αγώνες οκτώ ατόμων, ένα νέο grapple carry system, νέα ανίχνευση βάρους, χιλιάδες νέα animations και μια τεράστια περιοχή backstage. Μια ολοκαίνουρια μηχανή rendering δίνει στο WWE2K18 μια οπτική ανανέωση και θα ζωντανέψει το δράμα του WWE  όπως ποτέ άλλοτε.

Το νέο MyCareer σας βάζει στο δρόμο του μεγαλείου. Θα ταξιδέψετε στο δρόμο προς τη WrestleMania. Εξερευνήστε το WWE μέσα από το free-roaming backstage, συζητήστε με τους WWE Superstars, κάντε συμμαχίες, αναζητήστε quests και κάντε στρατηγικές για τους επερχόμενους αγώνες.

Θα μπορέσει ο MyPlayer σας να φτάσει στο WWE Hall of Fame; Ώρα για το ολοκαίνουριο Road to Glory. Συναγωνιστείτε με online αντιπάλους σας για να βελιτώσετε το MyPlayer σας με unlockables, boosts και upgrades ενώ σιγουρεύετε την είσοδό σας σε ειδικά events που θα γίνονται μαζί με τα πραγματικά WWE special events, όπως τα pay-per-views.

Προσωποιήστε το WWE όπως ποτέ πριν με ακόμα πιο λεπτομερή εργαλεία customization και το νέο Custom Match. Το ευέλικτο Creation Suite θα σας προσφέρει ακόμα πιο λεπτομερείς επιλογές με τα Create-a-Superstar, Create-a-Video και Create-an-Arena.

Κατακτήστε το ρινγκ με τους αγαπημένους σας WWE, NXT και θρυλικούς Superstars. Το WWE 2K18 προσφέρει το πιο πλήρες roster των μεγαλύτερων και λαμπρότερων WWE και NXT Superstars καιLegends.

Όσοι προ-παραγγείλουν το WWE 2K18 θα λάβουν δύο μορφές του WWE Hall of Famer Kurt Angle: Την WWE “American Hero” persona (2001) ή την ECW “Wrestling Machine” persona (2006).

 

Το WWE 2K18 έρχεται στο Switch!

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων