Ξεκάθαρα στοιχεία για τον επανασχεδιασμό του Miiverse

23 Ιούλ

miiverse-redesign1

Μετά από πολλά και διάφορα σχόλια γύρω από το Miiverse. η Nintendo αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μερικά στοιχεία για τον επερχόμενο επανασχεδιασμό του δικού της μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της Erika της Nintendo:

Γεια σας φίλοι από το Miiverse!

Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν μέσω των ιδεών και των σκέψεών τους για τον επανασχεδιασμό του Miiverse.

Διάβασα όλα τα σχόλιά σας στην ανακοίνωσή μου σχετικά με τον επανασχεδιασμό και αντιλήφθηκα πως πολλοί από εσάς είχατε ανησυχίας σχετικά με περιορισμό δημοσιεύσεων και αλλαγές στο Activity Feed.  Παρακάτω, θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για τα αίτια αυτών των αλλαγών.

Πρώτον και κύριον, το Miiverse φτιάχτηκε για gamers για να μιλούν για παιχνίδια – να δώσει σε όλους μια ευκαιρία να ρωτήσουν πράγματα για ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή, για παράδειγμα, ή αν κολλήσατε κάπου σε κάποιο παιχνίδι και χρειάζεστε βοήθεια.

Αλλά με τον καιρό, κάποιοι ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το Miiverse για άλλα πράγματα, όπως τεράστιους διαλόγους, οι οποίοι ουδεμία σχέση είχαν με τα παιχνίδια.  Αυτές οι δημοσιεύσεις θα απέτρεπαν κάποιους άλλους να απολαύσουν τα αγαπημένα τους communities στο έπακρο,  Προκειμένου να κρατήσουμε το Miiverse ώστε να λειτουργεί με άξονα τα παιχνίδια για εσάς, αποφασίσαμε να το επανασχεδιάσουμε, περιλαμβάνοντας και έναν περιορισμό των δημοσιεύσεων.

Μερικοί από εσάς είχατε ανησυχίες και για άλλα σημεία της ανανέωσης αυτής.  Ας σας ξεκαθαρίσω μερικά από αυτά:

  1. Θα μπορείτε να επισυνάπτετε εικόνες στις ζωγραφιές σας στον τομέα Drawings.
  2. Θα είναι δυνατή η δημοσίευση των εικόνων που είναι αποθηκευμένες στον τομέα Album στο Play Journal σας.
  3. Σχεδιάζουμε να ενεργοποιήσουμε τη δημοσίευση εικόνων αποθηκευμένων στο Album και στον τομέα “Drawings” και στον τομέα “Discussion”.  Αυτό θα προστεθεί κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον.
  4. Οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια τα οποία έγιναν πριν την ανανέωση δε θα σβηστού και θα είναι μπορείτε να τα δείτε ακόμη και μετά την ανανέωση.
  5. Το Activity Feed θα μείνει όπως είναι, απλά δε θα μπορείτε να δημοσιεύσετε σε αυτό.  Μπορείτε όμως και πάλι να δείτε δημοσιεύσεις φίλων σας και ατόμων που ακολουθείτε.

Μόλις έχω περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία της ανανέωσης ή άλλων νέων λειτουργιών, θα το ανεβάσω εδώ.  Αν έχετε ερωτήσεις, μπορείτε να τις μοιραστείτε μαζί μας. 🙂

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Ο επανασχεδιασμός του Miiverse ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτόν το μήνα.  Λογικά, θα υλοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Ξεκάθαρα στοιχεία για τον επανασχεδιασμό του Miiverse

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων