ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: International Challenge και global mission #3 στις Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

09 Ιαν
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: International Challenge και global mission #3 στις Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

Η τρίτη global mission για τις Pokemon Ultra Sun και Pokemon Ultra Moon έχει ξεκινήσει. Το νέο theme είναι το “Win at the Battle Agency!”.

Λεπτομέρειες παρακάτω!

 

Λεπτομέρειες για την τρίτη Global Mission των Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

 

 

Στη νέα αυτή αποστολή λοιπόν, στόχος σας θα είναι να κερδίσετε όσο περισσότερες μάχες μπορείτε στο Battle Agency του Festival Plaza. Όλοι όσοι λάβουν μέρος, θα κερδίσουν 2.000 Festival Coins αν οι παίκτες νικήσουν αθροιστικά 100.000 μάχες μεταξύ 9 και 22 Ιανουαρίου. Ακόμη κι αν ο στόχος αυτός δεν επιτευχθεί, το δώρο θα είναι 1.000 Festival Coins.

Μπορείτε όμως να κερδίσετε τα διπλάσια coins αν εγγραφείτε στο Pokemon Global Link μέχρι τη λήξη της global mission. Σε περίπτωση που τα μαθηματικά δεν είναι το φόρτε σας, αυτό σημαίνει πως αν ο στόχος επιτευχθεί, θα κερδίσετε 4.000 coins και 2.000 στην αντίθετη περίπτωση.

 

Πηγή

 

 

Έρχεται και το INTERNATIONAL CHALLENGE του Ιανουαρίου

 

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε Double Battles με ομάδες των έξι Pokémon, απ’τα οποία μόνο τα τέσσερα θα λαμβάνουν μέρος σε κάθε μάχη. Τα Pokémon που αποκτήσατε μέσω Poké Transporter θα είναι απαγορευμένα, ενώ η πλήρης λίστα των επιτρεπόμενων Pokémon βρίσκεται εδώ. Όλα τα Pokémon θα προσαρμόζονται στο Lv. 50 καθ’ όλη τη διάρκεια της μάχης. Τα αντικείμενα επιτρέπονται όλα, αλλά όχι διπλότυπα, ενώ κάθε παίκτης θα έχει ένα 5-λεπτο clock και γύρους 45 δευτερολέπτων.

Οι κορυφαίαοι παίκτες κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα κερδίσουν Championship Points, τα οποία θα τους δίνουν πιθανότητες να αποκτήσουν μια πρόσκληση για τα Pokémon World Championships. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμένοι στο Play! Pokémon και να έχουν ένα Player ID στο ξεκίνημα του διαγωνισμού για να τους μπορούν να αποκτήσουν Championship Points.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 18 Ιανουαρίου και θα χρειαστείτε ένα Pokémon Trainer Club account, ασύρματη σύνδεση στο internet και το δικό σας αντίτυπο της Pokémon Ultra Sun ή της Pokémon Ultra Moon. Φυσικά, και μια ομάδα από επιτρεπόμενα Pokémon.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες, δείτε εδώ.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: International Challenge και global mission #3 στις Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

| 3DS, Pokémon, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων