Υλικό και νέα από το Monster Boy, που έρχεται σε Nintendo κονσόλα

19 Αυγ
Υλικό και νέα από το Monster Boy, που έρχεται σε Nintendo κονσόλα

Το Monster Boy – το οποίο δε θα έπρεπε να μπερδέψουμε με το Wonder Boy: The Dragon’s Trap – ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος. Αυτό το side-scrolling adventure game θα επιτρέπει στους παίχτες να μεταμορφώνονται σε διάφορα ζώα, προκειμένου να λύσουν γρίφους και να προχωρήσουν παραπέρα στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον εκδότη του παιχνιδιού, την FDG Games, πλέον γνωρίζουμε πως το Monster Boy Θα έρθει σε κονσόλες Nintendo. Συγκεκριμένα, δήλωσαν στο Nintendo Life: “Σίγουρα θα φέρουμε αυτό το παιχνίδι σε μία κονσόλα Nintendo. Δεν μπορώ να πω περισσότερα ακόμα, δυστυχώς.”

Δείτε παρακάτω δύο βιντεάκια, ένα με το τρέιλερ από την Gamescom 2016 κι ένα ακόμη με 16 λεπτά παιχνιδιού από το demo, όπως και μια περιγραφή του τίτλου.

Περιγραφή του Monster Boy

Μια θρυλική σειρά επιστρέφει, με μια ολοκαίνουρια περιπέτεια! Τo Monster Boy είναι ένα γεμάτο χρώμα side-scrolling action adventure φτιαγμένο σε συνεργασία με το Ryuichi Nishizawa, το δημιουργό των σειρών Wonder Boy* Monster World* (*Trademark της SEGA Corporation Japan). Το Monster Boy δημιουργήθηκε για να φέρει πίσω τη διασκέδαση των κλασικών παιχνιδιούν που λάμπουν από απλότητα. Αγνό, ενθουσιώδες gamepley, μουσική που σας ανεβάζει και απαλά γραφικά. Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τεράστια bosses, να βρείτε τα κρυμμένα μονοπάτια, να ανακαλύψετε δυνατό εξοπλισμό και να χρησιμοποιήσετε όλη την ευφυΐα σας και τις ικανότητές σας για να λύσετε μια παντοδύναμη κατάρα. Το Monster Boy μπορεί να μεταμορφωθεί σε 5 διαφορετικά πλάσματα, το καθένα με τις δικές του δεξιότητες και ικανότητες. Εκμεταλλευτείτε όλες τις μοναδικές δυνάμεις για να ανοίξετε νέα μονοπάτια και να προχωρήσετε σε μια επική ιστορία. Το Monster Boy είναι ένα ρομαντικό γράμμα στο gaming από τα 80’s και 90’s – θα συμμετέχετε για να γιορτάσετε μαζί με μας;

Πηγή 1 Πηγή 2

Υλικό και νέα από το Monster Boy, που έρχεται σε Nintendo κονσόλα

| eShop, Nintendo | 2.015 Σχόλια
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων