Υλικό και νέα από τίτλους της Level-5

27 Ιούλ
Υλικό και νέα από τίτλους της Level-5

Η Level-5 έφερε πολλές εικόνες από τρεις τίτλους της για το 3DS. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους τίτλους: Megaton Musashi, The Snack World και Lady Layton. Δείτε τα όλα παρακάτω, μαζί με λίγα ακόμη λόγια για κάθε τίτλο:

Lady Layton:

Η Level-5 έφερε τα πρώτα screenshots και art από το Lady Layton μετά τη σημερινή ανακοίνωσή της. Δείτε τες παρακάτω στη συλλογή μας:

Lady Layton

Επιπλεόν, το επίσημο site του παιχνιδιού είναι ανοιχτό. Βρείτε το εδώ.

The Snack World:

Νέα screenshots και από το The Snack World ήρθαν από τη Level-5. Δείτε τε τες παρακάτω και βρείτε το επίσημο site του παιχνιδιού εδώ.

 

The Snack World

 

Megaton Musashi:

megaton-musashi-1

Άλλη μια σημερινή ανακοίνωση της Level-5 υπήρξε το cross-media project της, το Megaton Musashi. Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα για μια γεύση από το παιχνίδι και δείτε μερικές art images στη συλλογή που ακολουθεί:

http://imgur.com/a/xAGXc

Την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού θα τη βρείτε εδώ.

 

 

 

Υλικό και νέα από τίτλους της Level-5

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων