Το Zelda: Breath of the Wild παίρνει το βραβείο Best of Gamescom

22 Αυγ
Το Zelda: Breath of the Wild παίρνει το βραβείο Best of Gamescom

Οι νικητές των βραβείων της Gamescom για φέτος έχουν ανακοινωθεί, με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild να καταφέρνει μια σπουδαία νίκη! Το παιχνίδι του Nintendo Wii U και NX επιλέχθηκε ως το “Best of Gamescom” καθώς επίσης και ως το “Best Wii U Game”.

Το βραβείο αυτό ίσως αποτελεί ακόμη μία ακόμη απόδειξη ότι αναμένουμε έναν εκπληκτικό τίτλο Zelda για οικιακή κονσόλα. Φαίνεται ότι η αναμονή για κάτι τέτοιο μετά την κυκλοφορία του Skyward Sword αλλά και μετά το hype που δημιούργησε η Nintendo για έναν τίτλο Zelda στο Wii U με την παρουσίαση της κονσόλας, θα αξίζει και με το παραπάνω. Οι developers είχαν και έχουν ακόμη αρκετό χρόνο να δώσουν στο κοινό αυτό που περιμένει χρόνια, και όλα δείχνουν πως τα πάνε πολύ καλά!

Το παιχνίδι θα έρθει και στο Nintendo NX, την επόμενη κονσόλα της Nintendo, για την οποία ακόμη ελάχιστα έχουν επισήμως αποκαλυφθεί. Ίσως η εμπειρία να θυμίσει αυτήν του Twilight Princess, με τις δύο εκδόσεις να παρουσιάζουν τον ίδιο τίτλο, με εμφανέστατες διαφορές στο gameplay και σε λεπτομέρειες.

Περισσότερα βραβεία τίτλων Nintendo στην Gamescom 2016

Πέραν του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο κατάφερε κάτι μεγάλο σε μια τέτοια εκδήλωση, υπήρξαν και δυο ακόμη αξιοσημείωτοι νικητές από την οικογένεια της Nintendo, με το Mario Party: Star Rush να παίρνει το βραβείο “Best Mobile Game” και το Skylanders Imaginators να κερδίζει τον τίτλο του “Best Family Game”.

Πηγή 1 Πηγή 2

Το Zelda: Breath of the Wild παίρνει το βραβείο Best of Gamescom

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων