Zelda: Twilight Princess HD – περισσότερα νέα, λεπτομέρειες και υλικό

04 Φεβ

loztphdremasterrumor

Αρκετά νέα με πληροφορίες και πολύ υλικό από βίντεο και εικόνες φτάνουν για το The Legend of Zelda: Twiligh Princess HD, το οποίο είναι καθ’οδόν για το Wii U.  Παρακάτω θα αναλυθούν οι νέες πληροφορίες, όπως το άνοιγμα του ιαπωνικού site του παιχνιδιού, η χρήση του GamePad και ενός νέου mode, το μέγεθος του αρχείου, καθώς και πολλές εικόνες, αλλά και βίντεο που είτε δίνουν νέα στοιχεία, είτε κάνουν επιπλέον συγκρίσεις με την αυθεντική έκδοση του παιχνιδιού.

Αρχικά, σημειώνεται πως ο ιαπωνικός ιστότοπος του παιχνιδιού έχει ανοίξει και είναι προσβάσιμος από εδώ.

Επίσης, μέσω της σελίδας αυτής επικυρώθηκαν αρκετά στοιχεία για το παιχνίδι, είτε κάποια ήδη γνωστά, είτε κάποια εντελώς νέα.

Όσον αφορά τη χρήση του GamePad, η χρήση των items με το gyro sensor έχει πλέον επικυρωθεί και επισήμως.  Επιπλέον, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το χάρτη ενός dungeon όταν βρίσκεστε μέσα σε αυτό.  Οι παίχτες μπορούν να κινούν ελεύθερα την κάμερα με το δεξί μοχλάκι και είναι δυνατή η χρήση του χειριστηρίου, ώστε να παίζετε και χωρίς να είναι ενεργή η τηλεόραση.  Ωστόσο, οι παίχτες έχουν την επιλογή να παίζουν και με το Wii U Pro Controller, το οποίο επίσης θα υποστηρίζεται πλήρως!

Ακόμη ένα στοιχείο που επικυρώθηκε επίσημα, είναι η προσθήκη των Miiverse Stamps.  Αυτά είναι 50 στο σύνολο και περιέχουν το αλφάβητο της Hyrule, καθώς και τις εκφράσεις του Link και των υπολοίπων.  Μπορείτε να ποστάρεται κατευθείαν τα Stamps στο Miiverse μέσω του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι, επιπρόσθετα, έχει ένα νέο mode, το οποίο μεταφράζεται σαν ‘πικάντικο’/hard mode, παρ’ όλο που στη δύση θα έρθει ως Hero Mode.  Εδώ, ο κόσμος είναι σαν κατοπτρικό είδωλο του κανονικού, ενώ ο Link χάνει διπλάσια ζωή από το κανονικό.

Η χρήση του Wolf Link Amiibo ανακοινώθηκε επίσημα, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.  Έτσι, ο παίχτης θα μπορεί να σώζει έναν αριθμό στο amiibo του και να παρακάμπτει την επιλογή του save file, σκανάροντας απλά το amiibo για να ξεκινήσει το παιχνίδι από εκεί που το άφησε.  Φαίνεται, ωστόσο, ότι θα υπάρχει και μια λειτουργία checkpoint, δίνοντας τη δυνατότητα να μεταπηδά κανείς σε διάφορα τμήματα του παιχνιδιού με τη χρήση της φιγούρας.

Τέλος, έφτασαν μερικές ακόμη λεπτομέρειες. Φαίνεται πως θα υπάρχει ένα νέο item, το ‘Ghost Torch’, για τα Poes.  Αυτοί οι εχθροί εμφανίζονται κυρίως τη νύχτα, αλλά πλέον θα μπορείτε να τους εντοπίζεται και τη μέρα.  Παράλληλα, βελτιώθηκαν βασικές δραστηριότητες, όπως το κολύμπι και η ανάβαση στο άλογο, καθώς επίσης διευκολύνθηκαν κάποια δυσνόητα τμήματα του παιχνιδιού.  Το μέγεθος του παιχνιδιού θα είναι στα 4509ΜΒ (ή 4,5GB) και έχει ήδη ανέβει στο ιαπωνικό eShop για να το ‘προφορτώσουν’ όσοι θέλουν να το αγοράσουν.  Τα save files θα είναι κλασικά 3, με το καθένα να ανέρχεται στα 256ΚΒ.

Δείτε παρακάτω πλούσιο υλικό από το παιχνίδι, αρκετό από το οποίο θα βρείτε και στην ιαπωνική ιστοσελίδα του παιχνιδιού:

Φυσικά, δε λείπουν και βίντεο σύγκρισης του νέου με το παλιό παιχνίδι στο Wii:

Τέλος, δείτε όλα τα νέα screenshots που κυκλοφόρησαν ως τώρα:

Zelda TP HD

Zelda: Twilight Princess HD – περισσότερα νέα, λεπτομέρειες και υλικό

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων