Zero Escape 3: Λεπτομέρειες απο την παρουσίαση της Aksys στην Anime Expo

07 Ιούλ

plan your escape

Την Παρασκευή, η Aksys Games έκανε μια αρκετά σημαντική ανακοίνωση για τους φίλους της σειράς Zero Escape (999, Virtue’s Last Reward): Το Zero Escape 3 υπάρχει και θα κυκλοφορήσει το Καλοκαίρι του 2016. Και το Σάββατο, κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης παρουσίασης, αποκαλύφθηκαν επιπλέον λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Η Aksys έδειξε και την πρώτη εικόνα του παιχνιδιού.

Αυτή η εικόνα δείχνει δύο χαρακτήρες απο το παιχνίδι, αν και δε γνωρίζουμε ποιοί είναι για την ώρα (πολύ πιθανόν ο άντρας να έχει σχέση με το Sigma):

zero escape

Όσο για το σκηνικό του παιχνιδιού, δε θα εκπλήξει τους φίλους της σειράς (ειδικά αυτούς που ολοκλήρωσαν το Virtue’s Last Reward). Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Mars Mission Test Site, όπου μια ομάδα ανθρώπων θα βρεθεί παγιδευμένη. Ο σκοπός των εγκαταστάσεων είναι η διεκπεραίωση διαφόρων δοκιμών (λογιστικών, ψυχολογικών) ώστε να εξακριβωθεί το αν η ανθρωπότητα μπορεί να ιδρύσει μια αποικία στον Άρη. Υπάρχει μάλιστα κι ένας σκύλος μαζί με τα διάφορα μέλη που παίρνουν μέρος σε αυτές τις δοκιμές.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ, η Aksys εξήγησε πως η ανάπτυξη μόλις ξεκίνησε και πως έχουν μόνο το κείμενο τους σεναρίου για την ώρα (ήδη έχουν μεταφράσει το 50% του υλικού που έχουν στα χέρια τους). Όπως και με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, το gameplay του Zero Escape 3 θα αποτελείται απο δύο μέρη: γρίφοους και σενάριο.Σε κάποιο σημείο, ο  Kazutaka Kodaka (επικεφαλής της σειράς Danganronpa) έφτασε στη σκηνή και εξήγησε πως ο Kotaro Uchikoshi του είχε ήδη δείξει το τέλος του Zero Escape 3. Σύμφωνα με τον ίδιο, το τέλος είναι «[…] αρκετά τρελό. Είναι πιθανώς το πιο ξεφεύγα τέλος μέχρι τώρα».Οι δύο άντρες είναι στην πραγματικότητα καλοί φίλοι και τυχαίνει να δουλεύουν στην ίδια εταιρία: μια μέρα, μπορεί να καταλήξουν να δουλεύουν και στο ίδιο παιχνίδι…τουλάχιστον, αυτό ελπίζει ο Kazutaka Kodaka. Απ’οτι φαίνεται, ο Kotaro Uchikoshi σπάνια δουλεύει στα γραφεία της εταιρίας και προτιμά να μένει σε manga cafés (επειδή είναι πιο ήσυχα). Ο Kodaka είπε επίσης πως εντυπωσιάστηκε που ο Kotaro Uchikoshi καταφέρνει να σκαρφίζεται τόσο καταπληκτικές ιστορίες χωρίς να κοιτάζει άλλα παιχνίδια ή manga για έμπνευση.

Τέλος, κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τον ιστότοπο 4inifinity.co : Το “infinity” (άπειρο) συμβολίζει το «χρόνο», ενώ το “4” τον Άρη (τον τέταρτο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος). Όλες οι λέξεις που εμφανίστηκαν σταδιακά στη σελίδα τις περασμένες εβδομάδες είναι στην πραγματικότητα στοιχεία σχετικά με το Zero Escape 3. Η Aksys Games θα τον αφήσει Online για τουλάχιστον ένα χρόνο, έτσι ώστε όταν οι ενδιαφερόμενοι παίξουν το παιχνίδι, να μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο και να δουν πώς ταιριάζουν όλα.

Τέλος, ορίστε η βιντεοσκόπηση του εν λόγω πάνελ:

Υπενθυμίζουμε πως το Zero Escape 3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το Καλοκαίρι του 2016.

Πηγή 1, Πηγή 2

Zero Escape 3: Λεπτομέρειες απο την παρουσίαση της Aksys στην Anime Expo

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων