fbpx

Το Animal Crossing: New Horizons κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και ήδη έφτασε τα 26 εκατομμύρια πωλήσεων. Μπορούμε, λοιπόν, να μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει ξεφύγει από τα όρια ενός κλασικού παιχνιδιού. Πλέον, αποτελεί απλώς μια – διαρκώς αναβαθμιζόμενη – εμπειρία για παίχτες που θέλουν να διαχειριστούν και να διαμορφώσουν το νησί τους. Ούτε περιορίζεται στο να συνδεθούν οι παίχτες αυτοί με φίλους. Επιχειρήσεις και οργανώσεις παγκοσμίως αρχίζουν να δείχνουν το ενδιαφέρον τους και η Nintendo φαίνεται άκρως συνειδητοποιημένη για το γεγονός.

Πριν λίγες ώρες, λοιπόν, η Nintendo ανέβασε οδηγίες προς τους προαναφερθέντες. Αυτές καθορίζουν το πώς μπορούν να εμπλακούν με το Animal Crossing: New Horizons. Συγκεκριμένα, απαγορεύει ενέργειες όπως το να χρησιμοποιούν το παιχνίδι για πολιτική και για απρεπείς ή κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Ας δούμε, όμως, τι έχει να πει η ίδια η εταιρία:

Τα guidelines της Nintendo για το Animal Crossing: New Horizons

Εκτιμούμε βαθύτατα το ότι πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο περνάει καλά με το (παιχνίδι) Animal Crossing: New Horizons για το Nintendo Switch. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και τη βοήθειά σας για το χτίσιμο μιας τόσο υπέροχης κοινότητας.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας είναι γενικά για προσωπική χρήση μόνο. Ωστόσο, κατανοούμε ότι πολλοί μπορεί να βρίσκονται σε καταστάσεις στις οποίες επιχειρήσεις και οργανώσεις θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο το παιχνίδι ή αναφορές σε αυτό συσχετισμένα με τη δική τους δουλειά. Συνεπώς, θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικές οδηγίες με αυτές τις επιχειρήσεις, οργανώσεις και όλους όσους τις εκπροσωπούν, προκειμένου να διατηρήσουμε την εμπειρία για τα εκατομμύρια ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Παιχνίδι για τη δική τους ψυχαγωγία.

Αν παρατηρήσουμε ότι η δραστηριότητά σας δεν ακολουθεί τις οδηγίες ή πλήττουν ή έχουν κακή επιρροή στην κοινότητα, πιθανό να σας ζητήσουμε να σταματήσετε τέτοιου είδους δραστηριότητα ή να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενό μας. Παράλληλα, θα λάβουμε την ανάλογη δράση, συμπεριλαμβανομένης και της μελλοντικής απαγόρευσης του Παιχνιδιού από την επιχείρησή σας.

Οι επιχειρήσεις και οι οργανώσεις μπορούν να χρησιμοποιούν το Παιχνίδι με τους παρακάτω τρόπους:

– Δίνοντας τα Custom Design και/ή την Dream Address σε άλλους παίχτες

– Προσκαλώντας άλλους παίχτες στο νησί σας.

– Ανεβάζοντας στιγμιότυπα και/ή βίντεο με υλικό από το παιχνίδι σε family-friendly ιστοσελίδες και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, παρακαλούμε να προσέξετε τα παρακάτω καθώς ξεκινάτε τέτοιες δραστηριότητες.

-Παρακαλούμε να είστε ενήμεροι για το rating του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να μην εμπλακείτε σε δραστηριότητες που ξεπερνούν το εν λόγω rating.

– Παρακαλούμε αποφύγετε την απρεπή χρήση του Παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργία περιεχομένου μέσα σε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί χυδαία, μεροληπτική ή επιθετική. Παρακαλούμε επίσης αποφύγετε την εμπλοκή της πολιτικής με το Παιχνίδι.

– Παρακαλούμε μη μοιράζεστε ψευδείς πληροφορίες για το Παιχνίδι με κανέναν. Επίσης, μην προσπαθήσετε να εξαπατήσετε άλλους καθώς χρησιμοποιείτε το παιχνίδι. (Για παράδειγμα, να ισχυρίζεστε ψευδώς ότι είστε ξεχωριστά αδειοδοτημένος ή εγκεκριμένος από τη Nintendo).

– Παρακαλούμε μη μοχλεύετε το Παιχνίδι ως πλατφόρμα μάρκετινγκ η οποία κατευθύνει τον κόσμο σε δραστηριότητες ή καμπάνιες εκτός του παιχνιδιού. (Συμπεριλαμβανομένων και της κατεύθυνσης του κόσμου σε μια σελίδα πωλήσεων, διαμοιρασμού κουπονιών, λαχειοφόρους, giveaways, απαίτησης για να ακολουθήσουν λογαριασμούς σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, συλλογής δεδομένων των καταναλωτών ή άλλων δραστηριοτήτων μέσω πρόσκλησης).

– Δε σας επιτρέπεται κανένα οικονομικό όφελος από τη χρήση του Παιχνιδιού. (Συμπεριλαμβανομένων και της πώλησης των Custom Design σας ή το να λάβετε κάποια έσοδα μέσω διαφήμισης με το περιεχόμενο του Παιχνιδιού).

Ίσως ενημερώσουμε ξανά το μήνυμα αυτό καθώς η κοινότητα αλλάζει. Αν ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε τα δικά σας Custom Designs ή άλλες δραστηριότητες σχετικές με την επιχείρησή σας, παρακαλούμε αναφερθείτε στην τελευταία έκδοση αυτού του μηνύματος. Παρακαλούμε να είστε ενήμεροι ότι όλες οι εφαρμόσιμες Nintendo Switch και Nintendo Account συμφωνίες συνεχίζουν να ισχύουν.

Κάθε χρήση του Παιχνιδιού από επιχείρηση που παραβαίνει τους κανόνες που τέθηκαν εδώ θα επιτρέπονται μόνο με την ξεχωριστή και εξεφρασμένη γραπτή συγκατάθεση της Nintendo.

Για πληροφορίες που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση βίντεο που χρησιμοποιούν gameplay υλικό ή/και στιγμιοτύπων από το Παιχνίδι από μεμονωμένους καταναλωτές, παρακαλούμε επισκεφθείτε το “Nintendo Game Content Guidelines for Online Video & Image Sharing Platforms.

Πηγή 1, Πηγή 2


Author Shadowrush
Published
Views 6
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ESCI Ελλάδα εναντίων Ελβετίας

Ένα Like στο Facebook μας βοηθάει

Facebook Pagelike Widget

Ελληνική Κοινότητα Nintendo στον Discord

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της mariapesm
Εικόνα προφίλ του/της Gold Luigi
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της nK
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Tsak
Εικόνα προφίλ του/της SpyrosRai
Εικόνα προφίλ του/της GR☆DRACULA
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της V3rsed

Τουρνουά/Εκθέσεις

  1. Mario-Kart-S2-P2

    Nintendo Next Online Tournaments [Mario Kart 8 DX Season 2] #2

    29 Νοεμβρίου @ 17:30 - 22:00

Αρχείο Nintendo Next

Νοέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30