Με το πέρας της 4ης σεζόν του πρωταθλήματος Smash City League ήρθε η ώρα να δούμε την κατάταξη δυναμικότητας γνωστή και ως “Power Ranking” των παιχτών αυτής της περιόδου.
Η δουλειά αυτή είναι έργο που ανέλαβε το ερευνητικό τμήμα της ομάδας SmashCore. Έβαλε λοιπόν τους αλγόριθμους να δουλεύουν ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι περιμένουν να μάθουν πώς και πώς. Πρώτα όμως να δούμε πώς βγαίνει το Smash 4 Athens Power Ranking – Μάιος 2018.

Η Μέθοδος του Smash 4 Athens Power Ranking – Μάιος 2018

Η τελική κατάταξη βγαίνει μετά από μία διαδικασία υπολογισμών που έχει ως εξής. Πρώτα υπολογίζεται η κατάταξη των παιχτών βάσει των αγώνων μεταξύ τους για όλη την περίοδο που αξιολογούνται, τους τελικούς της 4ης σεζόν καθώς και το συνολικό ιστορικό κάθε παίχτη. Ο συνδυασμός αυτών δίνει τη μέση κατάταξη καθενός ως προς τη δυναμική μεταξύ των παιχτών. Πέρα από αυτό όπως θέλουμε να δούμε και τι κάνουν στην πράξη στα τουρνουά. Έτσι, αμέσως μετά υπολογίζονται τα αποτελέσματα κάθε παίχτη σε όλα τα τουρνουά από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2018. Κάθε τουρνουά εδώ έχει ίσο βάρος με εξαίρεση τους τελικούς που έχουν περισσότερο. Κατόπιν αυτά τα δύο στοιχεία συνυπολογίζονται για κάθε παίχτη όπου δίνουν και την συνολική κατάταξη. Από εκεί για να βγει η τελική κατάταξη υπολογίζονται άλλοι δύο τελεστές. Ο πρώτος είναι οι «καλές» νίκες και οι «κακές ήττες» κάθε παίχτη. Δηλαδή αν νίκησε κάποιον που ήταν σε υψηλότερη θέση, ή έχασε από κάποιον που ήταν σε χαμηλότερη θέση στο PR του Δεκεμβρίου. Ο δεύτερος τελεστής είναι τα αποτελέσματα μεταξύ παιχτών που έχουν τυχόν ισοβαθμία έως τώρα. Έτσι καταλήγουμε στον παρακάτω πίνακα που έχει συγκεντρωτικά τα στοιχεία για τους παίχτες που απαρτίζουν την τελική κατάταξη.

Ανάλυση Athens Power Ranking – Μάιος 2018

Η Κοινή Γνώμη

Παράλληλα με την κατάταξη δυναμικότητας του Athens Power Ranking – Μάιος 2018, όμως έχουμε και μία κατάταξη «γνώμης». Ρωτήσαμε τους ίδιους τους παίχτες να κατατάξουν τους συμμετέχοντες βάσει της δικής τους γνώμης σε σειρά δυναμικότητας. Συγκεντρώνοντας όλες τις απόψεις βγάλαμε μία λίστα για το πώς θα «έπρεπε» να καταταχθούν οι παίχτες σύμφωνα με την «κοινή γνώμη». Έχει ενδιαφέρον το πόσο κοντά στην πραγματική κατάταξη είναι οι περισσότεροι με εξαίρεση τον Nomickok όπου βρίσκεται αρκετά υποτιμημένος και τη Brows ελαφρώς υπερτιμημένη.

Γνώμες Athens Power Ranking – Μάιος 2018

Τελική Κατάταξη και Διαφορές με το Προηγούμενο

Συγκρίνοντας την τωρινή κατάταξη με την προηγούμενη βλέπουμε διαφορές παντού εκτός από τις πρώτες θέσεις. Ο Rom για άλλη μια φορά έμεινε ακλόνητος, όπως και αμετάβλητοι έμειναν ο 2ος Tanos και ο 3ος Doperman. Στην 4η θέση βρίσκουμε πλέον τον Jesteros με άνοδο μίας θέσης. Ακόμα μεγαλύτερη άνοδο από 7η σε 5η θέση έκανε ο AkiraGr, ρίχνοντας τον Sido 2 θέσεις κάτω στο νούμερο 6. Δυναμική είσοδο έκανε ο Nomickok στην 7η θέση ενώ και ο 8ος Kokman είχε άνοδο μίας θέσης παρότι και οι δύο είχαν σχετικά λίγες παρουσίες. Λίγο πριν το τέλος της 10δας βρίσκουμε τον SP1 με μια θέση συν, έχοντας δείξει αρκετή βελτίωση όσο προχωρούσαν τα τουρνουά. Τέλος, οι πρώτοι δέκα πλαισιώνονται με τον LuiS με τη μεγαλύτερη πτώση, τεσσάρων θέσεων λόγω μιας πολύ δύσκολης περιόδου που τον επηρέασε και στο smash. Στη συνέχεια, με μία θέση άνοδο οι δύο επόμενοι KonstiYo και Barc0de που ήταν πολύ κοντά σε αυτήν την αξιολόγηση. Κατόπιν, 13ος ο Sozonm7 με πτώση δύο θέσεων είναι ο τελευταίος που μετακινήθηκε από την τελευταία φορά. Η Brows διατήρησε την 14η θέση ενώ ο νέος MNS κατάφερε να βρεθεί 15ος παρότι είναι ο νεότερος παίχτης της Αθήνας συμμετέχοντας πρώτη φορά μόλις στο 8ο μέρος της 4ης σεζόν.

Athens Power Ranking – Μάιος 2018

The Smash Goes On!

Ελπίζουμε να βρήκατε όλα αυτά τα στοιχεία του Smash 4 Athens Power Ranking – Μάιος 2018 ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά. Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων και ακόμα περισσότερο σε όσους κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Όσοι δεν, ας προσπαθήσουν περισσότερο την επόμενη φορά· ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο σε όλο το σύνολο των παιχτών.

Author Jesteros
Published
Views 216
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Nintendo Direct Mini 26/03/2020

Nintendo Greek Community

33 User(s) Online Join Server
 • Heavenphobia AKA SkultZ
 • t.ioannidis(Drencher)
 • Daddy Devito
 • Erdalion
 • MrBlaze00
 • Dragon_Fang (aka Ody)
 • Ciela
 • RPSC | DomosQr
 • Floof Bot
 • Dense
 • Scyrel
 • Moatan

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της Tsontoss
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Mr. Boring
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της doriskit
Εικόνα προφίλ του/της Dionisakos360
Εικόνα προφίλ του/της Key
Εικόνα προφίλ του/της sklonis
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της V3rsed
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Panayiotis
Εικόνα προφίλ του/της kamen

Nintendo Next Ημερολόγιο

Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.