fbpx

pokémon-Direct-730x365

Αυτή την Παρασκευή θα έχουμε ειδικό Direct αφιερωμένο στα Pokemon. Λογικά θα είναι είναι για την επερχόμενη κυκλοφορία του Pokken Tournament που έχουμε ήδη στην κατοχή μας στο Nintendo Next και σας ετοιμάζουμε μια σχετική έκπληξη μετά το Direct.

Παρακάτω δίνουμε τους συνδέσμους και τις ώρες προβολής που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το Direct:

Ώρα

Europe: 4PM
UK: 3PM
North America (ET): 10AM
North America (PT): 7AM
Japan: 12AM (February 27th)

Σύνδεσμοι

Europe: official website / Twitch
North America: official website / Twitch / YouTube
Japan: official website / NicoNico / YouTube

Δείτε το Stream Live από το Nintendo Next και την πρώτη παρουσίαση του Pokken Tournament στην Ελλάδα.

[twitch id=”nintendonextlive” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”600″ parameters=”http://www.twitch.tv/nintendonextlive” grow=”yes”]

Πηγή


Author AkiraGr
Published
Views 116
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ESCI Ελλάδα εναντίων Ελβετίας

Ένα Like στο Facebook μας βοηθάει

Facebook Pagelike Widget

Ελληνική Κοινότητα Nintendo στον Discord

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της mariapesm
Εικόνα προφίλ του/της Gold Luigi
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της nK
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Tsak
Εικόνα προφίλ του/της SpyrosRai
Εικόνα προφίλ του/της GR☆DRACULA
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της V3rsed

Πρόσφατα Άρθρα

Αρχείο Nintendo Next

Ιανουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031