Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Smash at Battlenet Ultimate 6

29 Φεβρουαρίου @ 11:30 - 20:30

Smash at Battlenet

Smash at Battlenet 2020

Σας λείψαμε; Λογικό μετά από τόσο καιρό απουσίας το Smash at Battlenet από την SmashCore επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη! Σας περιμένουμε όλους. Όπως είχαμε αναφέρει στο παρελθόν υπήρχε μία περίοδος νέας προσαρμογής σε νέα δεδομένα στην ομάδα της SmashCore. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσουμε την αγαπημένη μας πόλη χωρίς Nintendo εκδηλώσεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της λοιπόν. Αν και η ευκαιρία για το Εθνικό Πρωτάθλημα Smash χάθηκε για το 2020 για τους παίχτες της Θεσσαλονίκης, τα τοπικά τουρνουά επιστρέφουν πιο δυναμικά, με περισσότερο περιεχόμενο και μεγαλύτερη διάρκεια.

Σε συνεργασία με το καταπληκτικό χώρου του Battlenet 3D Aristotelous όπου θα φιλοξενεί τις διοργανώσεις μας η σειρά τουρνουά Smash at Battlenet έρχεται να σβήσει την δίψα των παιχτών της Θεσσαλονίκης για ανταγωνιστικό Smash και όχι μόνο!

Να ενημερώσουμε πως οι εγγραφές γίνονται στην πλατφόρμα www.braacket.com. Όποτε θα χρειαστείτε για την ώρα να κάνετε λογαριασμό εκεί ώστε να εγγραφείτε για το τουρνουά. Μέχρι να ολοκληρωθεί το δικό μας σύστημα. Διαφορετικά, μπορείτε να εγγραφείτε και επί τόπου, με την παρουσία σας στην εκδήλωση.

Η είσοδός σας στο τουρνουά, σε φιλικά ή σε side events είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα τουρνουά Smash at Battlenet

Συνοπτικό πρόγραμμα τουρνουά (προσαρμόζεται αναλόγως συνθηκών):
11:00-12:00 Προσέλευση, εγγραφές, φιλικά
12:15 -12:30 Check-in ομάδων
12:30-13:30 Side Event (Θεματικά Crew Battles*)
13:30-14:00 Διάλειμμα, φιλικά, Check in ατομικού τουρνουά
14:15-17:30 Ατομικό τουρνουά
18:00-20:30 Φιλικά, ή 2ο side event

Εγγραφές

Θεματικά Crew Battles

Για πρώτη φορά σε ένα Smash at Battlenet θα διοργανωθεί ένα μικρό side event για να “ζεσταθούν” οι παίχτες πριν το ατομικό τουρνουά, αλλά και για να περάσουμε όλοι καλά. Το θέμα αυτήν τη φορά θα είναι Pokemon vs Fire Emblem. Κατά τη διάρκειά του, οι παρεβρισκόμενοι θα χωριστούν ισάριθμα σε δύο ομάδες, Pokemon ή Fire Emblem. Η κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα επιλογής χαρακτήρων μόνο από το εκάστοτε franchise που εκπροσωπεί. Παράλληλα, απαγορεύεται η εκπροσώπηση του ίδιου χαρακτήρα περισσότερες από μία φορά από διαφορετικά άτομα, εκτός αν ο αριθμός των μελών της υπερβαίνει αυτόν του roster της.

Κανόνες

Οι ομάδες θα δημιουργηθούν επί τόπου, ανάλογα με τη συμμετοχή. Έπειτα, θα έχουν 5 λεπτά να οργανώσουν τη σειρά εμφάνισής τους και τις επιλογές των χαρακτήρων τους, τις οποίες θα δηλώσουν στους διοργανωτές εξ’ αρχής.

Κάθε παίχτης θα έχει 3 stocks. Όταν χάσει και τα 3, αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο επόμενος της σειράς. Ο νικητής διατηρεί των αριθμό των stocks με τον οποίο απέκλεισε τον αντίπαλό του στο προηγούμενο ματς και προχωράει στον επόμενο. Νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί αυτή που θα κερδίσει όλους τους παίχτες και τα stocks των αντιπάλων της.

Πέραν των προαναφερθέντων, τα επιτρεπόμενα στάδια και οι κανόνες ορίζονται όλα από τους κανόνες παρακάτω. Μόνο στον πρώτο αγώνα οι παίχτες παίζουν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί, με το νικητή να επιλέγει στάδιο και τον ηττημένο της διαδικασίας να έχει δικαίωμα σε 3 bans. Στην πορεία, οι ηττημένοι επιλέγουν πίστες, με το νικητή να έχει δικαίωμα επίσης σε 3 bans.

Τέλος, σε κάθε γύρο, ο νικητής του προηγούμενου αγώνα οφείλει να φτάσει στον αριθμό stocks με τον οποίο τελείωσε το προηγούμενο ματς, ανεξάρτητα από το ποσοστό του, εντός 20 δευτερολέπτων. Στο μεταξύ απαγορεύεται η οποιαδήποτε επαφή με τον αντίπαλό του. Παράλληλα, και ο αντίπαλος οφείλει να παραμείνει στην ουδέτερη θέση του και να τον περιμένει.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, απευθυνθείτε στους διοργανωτές. Σημειώνουμε ότι η διαδικασία ή οι κανόνες ενδέχεται να αλλάξουν, κατόπιν ενημέρωσης, φυσικά, των παρεβρισκομένων, εφόσον κριθεί σκόπιμο για τη βελτίωση της διοργάνωσης.

Κανόνες του Smash at Battlenet Ultimate 6

 • Ρυθμίσεις παιχνιδιού:

Style: Stock, Stage Selection: Loser’s Pick, Launch Rate: 1.0x
Stock: 3, Items: All Off and None, Underdog Boost: Off
Time Limit: 7:00, First to: 1 Win, *Pausing: Off
FS Meter: Off, Stage Morph: Off, Score Display: Off
Spirits: Off, Stage Hazards: Off, Show Damage: Yes
Damage Handicap: Off, Team Attack: On
Custom Balance: Off, Echo Fighters: Separate, Radar: Small

*Αν κάποιος πατήσει pause στον αγώνα χάνει δύο ζωές (stock) στο παιχνίδι που βρίσκεται εκτός εάν βρίσκεται δικιά του πλατφόρμα επαναφοράς και φωνάξει διαιτητή για κάποια απορία για τους κανόνες.

 • Κάθε αγώνας είναι στις 2 νίκες (Best of 3) εκτός από μερικές περιπτώσεις (όπως Winners Finals, Losers Finals, Grand Finals) που γίνονται στις 3 νίκες (Best of 5).
 • Επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένα στάδια. Όλα τα υπόλοιπα στάδια αποκλείονται.
 • Επιτρέπονται οι προκαθορισμένοι (Guest) Mii χαρακτήρες με όλες τους τις ειδικές κινήσεις.
 • Τα Amiibo δεν επιτρέπονται.
 • Το τουρνουά θα τρέξει σε format Double Elimination. Αυτό σημαίνει ότι κάθε παίχτης έχει και μια δεύτερη ευκαιρία, αν χάσει.

Κατάλογος Σταδίων

 

Αρχικά Στάδια

Αντεπιλογή

 

Πώς παίζεται ο αγώνας (match)

1) Οι παίχτες διαλέγουν χαρακτήρες. Αν θέλουν κρυφή επιλογή (για τον πρώτο μόνο αγώνα) γράφουν τις επιλογές τους σε χαρτί και τις αποκαλύπτουν ταυτόχρονα ή το λένε σε κάποιο 3ο άτομο (ή διοργανωτή).
2) Οι παίχτες κάνοντας Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί αποκλείουν στάδια μεταξύ των 5 αρχικών σταδίων με την εξής σειρά: 1 ο νικητής, 2 ο ηττημένος και άλλο 1 ο νικητής.
Battlefield*, Final Destination*, Lylat Cruise, Pokemon Stadium 2, Smashville
*Επιτρέπεται κάθε στάδιο με μορφή Final Destination/Battlefield, εφ’ όσον οι παίχτες συμφωνήσουν μεταξύ τους. Φυσικά, όταν αποκλειστούν οι Final Destination/Battlefield, αποκλείονται αντίστοιχα και όλα τα στάδια με το form αυτό.
3) Το πρώτο παιχνίδι (game) παίζεται στο ένα στάδιο που απομένει.
4) Ο νικητής του πρώτου παιχνιδιού αποκλείει 2 στάδια από όλα τα 9 επιτρεπόμενα:
Battlefield, Final Destination, Smashville, Kalos Pokémon League, Pokémon Stadium 2, Yoshi’s Story, Lylat Cruise, Unova Pokemon League και Town & City
**Η πίστα στην οποία νίκησε κάποιος παίχτης σε ένα σετ θεωρείται αυτομάτως αποκλεισμένη, εκτός αν και οι δυο παίχτες συμφωνήσουν διαφορετικά.
5) Ο ηττημένος διαλέγει στάδιο.
6) Ο νικητής, αν επιθυμεί, αλλάζει χαρακτήρα και κλειδώνει την επιλογή του.
7) Ο ηττημένος αν επιθυμεί, αλλάζει χαρακτήρα, εφ’ όσον πρώτα έχει κλειδώσει την επιλογή του ο νικητής.
8) Παίζεται το δεύτερο παιχνίδι.
9) Αν χρειαστεί και επόμενο παιχνίδι επαναλαμβάνονται τα βήματα από το βήμα 4.

Σημειώσεις

1) Στάδια εκτός απ’ τα παραπάνω απαγορεύονται!
2) Απαγορεύεται η επιλογή μουσικής στα στάδια κι οι οποιαδήποτε αλλαγή ρυθμίσεων σε κονσόλες.
3) Αν λήξει ο χρόνος κερδίζει ο παίχτης με τις περισσότερες ζωές ή το χαμηλότερο ποσοστό ζημιάς. Αν το παιχνίδι λήξει με τους δυο παίχτες να έχουν το ίδιο ποσοστό ζημιάς ή γίνει διπλό ΚΟ και δεν βγει νικητής ξαναπαίζεται ένα παιχνίδι με 1 ζωή και 3 λεπτά μέχρι να βγει. Ποτέ δεν γίνεται Sudden Death. Επιπλέον, αν το παιχνίδι τελειώσει με self-destruct move, νικητής είναι αυτός που θα υποδειχθεί από τη results screen.
4) Μεταξύ των παιχνιδιών κάθε παίχτης έχει περιθώριο μισού λεπτού για κάθε επιλογή του. Δηλαδή ο νικητής για τον αποκλεισμό σταδίων, έπειτα ο ηττημένος για επιλογή σταδίου, έπειτα ο νικητής και μετά ο ηττημένος για επιλογή χαρακτήρων. Αν κάποιος καθυστερήσει επίτηδες χάνει τον αγώνα.
5) Επιτρεπόμενα χειριστήρια: Gamecube controller, JoyCons & Switch Pro Controller. Τα 3rd Party controllers (π.χ.: Hori) επιτρέπονται, εφ’ όσον δε χρησιμοποιούνται features που επηρεάζουν την ομαλή ροή του παιχνιδιού (π.χ.: Turbo Button). Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το δικό του χειριστήριο. Τα ασύρματα χειριστήρια πρέπει να αποσυνδέονται μετά τον κάθε αγώνα. Παίχτες που δημιουργούν παρεμβολή σε άλλους αγώνες κινδυνεύουν με αποκλεισμό!
6)Stalling: Το stalling και η επιτηδευμένη παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα απαγορεύεται. Ο εντοπισμός και η τιμωρία του επαφίεται στην κρίση των διοργανωτών. Το stalling περιλαμβάνει καταστάσεις όπως το να γίνεται κανείς ‘αόρατος’ στο παιχνίδι, να πηγαίνει συνεχώς σε σημεία που ο αντίπαλος δε δύναται ποτέ να το φτάσει, και άλλα. Το stalling σημαίνει αυτόματα ήττα για όποιον πράττει την ενέργεια αυτήν.
7) Ο καθένας είναι υπεύθυνος να φτιάξει ένα μη-προσβλητικό ψευδώνυμο (tag) με τις ρυθμίσεις χειρισμού του και να τις δοκιμάσει πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
8) Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού, ποτού, τσιγάρου ή άλλων ουσιών από τους παίχτες που ανταγωνίζονται εκείνη τη στιγμή.
9) Παιχνίδια ή αγώνες δεν επαναλαμβάνονται λόγω παρερμηνείας των κανόνων. Είναι ευθύνη των παικτών να ζητήσουν από τους διοργανωτές να διευκρινίσουν τους κανόνες που έχουν οριστεί σε περίπτωση διαφωνίας.
10)Απαγορεύεται το ‘στήσιμο’ των παιχνιδιών. Οι ύποπτοι για τέτοια ενέργεια μπορούν να αποκλειστούν από το τουρνουά αυτομάτως. Στις συμπεριλαμβανόμενες αξιόποινες ενέργειες βρίσκεται η επιτηδευμένη παραίτηση από ένα παιχνίδι, το μοίρασμα ενός επάθλου με αντάλλαγμα την παραχώρηση νίκης, ή οποιαδήποτε μορφή απόπειρας χειραγώγησης του bracket. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα ακόμη και να αρνηθούν την παραχώρηση επάθλου σε παίχτη ύποπτο για τέτοια ενέργεια.
11) Συμμετοχή στο τουρνουά σημαίνει αποδοχή όλων των κανόνων. Οποιαδήποτε αμφισβήτηση λύνεται με απόφαση του διοργανωτή. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με τον διοργανωτή (T.O.).

Διευκρινίσεις

• Οι χαρακτήρες Mii πρέπει να έχουν όνομα βάσει του είδους τους και των ειδικών επιθέσεων τους. Πχ B1231 αντιστοιχεί σε Mii Brawler με ειδικές επιθέσεις την 1η Ουδέτερη, τη 2η Πλάγια, την 3η Πάνω και την 1η Κάτω. Η ετοιμασία των χαρακτήρων πρέπει να γίνει πριν την έναρξη του αγώνα. Αν παίχτης χρησιμοποιήσει Mii διαφορετικού μεγέθους από τα προεπιλεγμένα αποκλείεται από το τουρνουά.
• Οι περίοδοι προθέρμανσης και οι έλεγχοι κουμπιών (Button check) δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 30 δευτερόλεπτα (σύμφωνα με το χρονόμετρο του παιχνιδιού). Η παραβίαση αυτού του κανόνα μπορεί να οδηγήσει σε ήττα του παιχνιδιού κατά την κρίση του TO.
• Δεν επιτρέπεται η παροχή συμβουλών από εξωτερικά μέσα (coaching, σε οποιαδήποτε μορφή, τηλεφωνικώς, συμβουλές αυτοπροσώπως ή ανάγνωση σημειώσεων από αναλογικά ή ψηφιακά μέσα) κατά τη διάρκεια του αγώνα, ούτε ενδιάμεσα στα παιχνίδια.
• Απαγορεύεται οποιαδήποτε συμπαιγνία ή αποτέλεσμα χειραγώγησης μεταξύ των παικτών. Συμμετέχοντες και συναινούν τες αποκλείονται από τη διοργάνωση. Αυτός ο προσδιορισμός γίνεται κατά τη διακριτική ευχέρεια των διοργανωτών. Οποιοσδήποτε αποκλειστεί με αυτόν τον τρόπο χάνει όλα τα δικαιώματα σε τυχόν τίτλους ή έπαθλα που θα μπορούσε διαφορετικά να κερδίσει.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Φεβρουαρίου
Ώρα:
11:30 - 20:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Nintendo Next, SmashCore
Τηλέφωνο:
6942553677
Email:
smashcore@nintendonext.gr
Ιστότοπος:
www.nintendonext.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Battlenet 3D Aristotelous
Βασιλέως Ηρακλείου 40
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54623 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2312206282
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/battlenetaristotelous/home

Nintendo Direct Mini 26/03/2020

Nintendo Greek Community

73 User(s) Online Join Server
 • konstiyo
 • sane9
 • Kissama
 • annitokun
 • Agent 22
 • Dxrk
 • GameDemon
 • Mpal
 • Yiannisgon
 • BadDogNeverDies
 • Demi
 • Neptune

Πρόσφατα Άρθρα

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της V3rsed
Εικόνα προφίλ του/της nK
Εικόνα προφίλ του/της Mr. Boring
Εικόνα προφίλ του/της GR☆DRACULA
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της Teck
Εικόνα προφίλ του/της nesswithafezz
Εικόνα προφίλ του/της Dense
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush

Nintendo Next Ημερολόγιο

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.