fbpx
Main Forum Nintendo Κονσόλες Switch Demo για το Switch Εντυπώσεις Για Το "Daemon X Machina:Prototype Missions"
Αυτό το θέμα έχει 1 απάντηση, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 9 μήνες πριν από τον χρήστη Sleepy.
Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • TakeASoda Συμμετέχων
   16 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:36 #38762

   Είμαι μεγάλος fan των Action παιχνιδιών. Όταν άκουσα για αυτό το παιχνίδι, στην αρχή, δεν ενδιαφέρθηκα. Όταν όμως βγήκε το Demo, σκέφτηκα να το δοκιμάσω, αφού είναι για περιορισμένο χρόνο διαθέσιμο (όπως λέει το description στο eShop). Και τελικά, δεν απογοητευτικα. Είναι ένα παιχνίδι που το παίρνεις για λίγο και μετά δεν ξεκολλας από το πόσο γαματο είναι.
   Gameplay:Στο παιχνίδι, ο παίχτης θα ελέγχει το δικό του Mech που θα είναι εξοπλισμένο με τα όπλα της επιλογής του, που μπορεί να τα βρει κατά την διάρκεια της μάχης από αλλά Mechs.
   Κατά την διάρκεια των αποστολών (η αλλιώς Orders όπως τα λέει το παιχνίδι), πρέπει να καταστρέψεις διαφορά AI μηχανήματα που (όπως είναι στο θέμα του παιχνιδιού) μετά από μια σύγκρουση ενός φεγγαριού σε ένα πλανήτη, πετάχτηκε σε διάφορες περιοχές ένα είδος ενέργειας που κάνει το AI να είναι εχθρός στην ανθρωπότητα. Με την ομάδα σου σε κάθε αποστολή θα πρέπει να ολοκληρώσετε και διαφορετικούς στόχους (Προστασία μιας περιοχής, κατάστρεψε συγκεκριμένα μηχανήματα, Boss Fights κ.α). Το παιχνίδι είναι γεμάτο με δράση και πολύ αγωνία για το τι θα γίνει, γιατί άμα το Mech σου καταστραφεί και είσαι σε δύσκολη κατάσταση, μπορεί να γίνει ριψοκίνδυνο σε Outer (το status του παίχτη που είναι έξω από το Mech) και να μειώσει τις πιθανότητες να τελειώσεις με επιτυχία την αποστολή.
   Επίσης, υπάρχει και ένα Hub, στο οποίο μπορείς να κάνεις διάφορες αλλαγές στο Mech σου και στον εαυτό σου σε Upgrades, η απλά για να αλλάξεις τον εαυτό σου μέσω του Lab που ξεκλειδώνεται μετά από 1-2. Χάρηκα που υπάρχει αυτή η λειτουργία, αλλά υπάρχουν λίγα Upgrades (και άμα κάνεις grind σε άλλες αποστολές, θα μπορείς να τα πάρεις όλα) και επίσης δεν υπάρχει πολύ Free Roam, που είναι χάλια, αφού το Hub είναι το μόνο μέρος με Free Roam. Θα μπορούσαν οι Devs να το κάνουν ποιο μεγάλο με διάφορες άλλες λειτουργίες, όπως ένα Arcade για άμα βαρεθείς τα Story Missions.
   Μουσική:Το soundtrack είναι απίθανο. Κατά τη διάρκεια της μάχης θα ακούς απίθανη Rock και Metal, σχεδιασμένη μόνο για το παιχνίδι. Σε κάνει να έχεις την αίσθηση ότι τους τσακίζεις όλους και απλά θέλεις να σκοτώνεις χωρίς έλεος για να σώσεις την ανθρωπότητα. Και ας μην μιλήσουμε για το Main Menu Theme. Επικό.

   Conclusion:Το Daemon X Machina είναι ένα απίθανο παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις. Το style του παιχνιδιού είναι απίθανο, το Gameplay διασκεδαστικο και τα περισσότερα πράγματα για αυτό είναι απίθανα. Για αυτό, το δίνω ένα 9/10. Κι αν μου άρεσε πολύ, έχω απογοητευτει με μερικά πράγματα που λείπουν. Εύχομαι όμως να τα βάλουν αυτά στην τελική έκδοση. Και με αυτό, ο Steliosthegamerplays εδώ και τα λέμε την επόμενη φορά!

  • Sleepy Συμμετέχων
   16 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:34 #38763

   Συμφωνώ με εσένα. Φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και θα ήθελα και εγώ να δω τι επιφυλάσσει το τελικό παιχνίδι!

   Ένα ελάττωμα που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι, σε handheld mode που το έπαιξα εγώ, παρατήρησα μερικά frame-drops, όχι αρκετά για να μου μειώσουν την εμπειρία βέβαια.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
You must be logged in to reply to this topic.

ESCI Ελλάδα εναντίων Ελβετίας

Ένα Like στο Facebook μας βοηθάει

Facebook Pagelike Widget

Ελληνική Κοινότητα Nintendo στον Discord

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της mariapesm
Εικόνα προφίλ του/της Gold Luigi
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της nK
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Tsak
Εικόνα προφίλ του/της SpyrosRai
Εικόνα προφίλ του/της GR☆DRACULA
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της V3rsed

Τελευταία Νέα

Nintendo Download Blast (04/12/2020)

Nintendo Monthly Rewind – Νοέμβριος 2020

Skyforge – Έρχεται το Φεβρουάριο στο Switch

Τουρνουά/Εκθέσεις

 1. Splatoon 2 Tournament Banner Season 2

  Nintendo Next Online Tournament [Splatoon 2 Season 2] #2

  6 Δεκεμβρίου @ 17:30 - 22:00