Η Activision σχεδιάζει τη ταινία The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure για το Wii U και το 3DS

29 Ιούν

peanuts_photo_4-656x353

Το The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure, ένα νέο παιχνίδι που δένεται με τη κυκλοφορία της επερχόμενης ταινίας,  το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Wii U και στο 3DS. Η Activision σχεδιάσει να εκδώσει το τίτλο αργότερα,αλλά μέσα στο τρέχον έτος .

Το The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure  είναι ένα παιχνίδι που δείχνει τον Snoopy να πολεμάει ενάντια στον Κόκκινο Βαρόνο όταν ο Charlie Brown προσπαθεί να κερδίσει την αγάπη της γειτόνισσας του.

Η Activision πρέπει να έχει σκοπό να φτιάξει την επίσημη ανακοίνωση της σχετικά με το  The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure στο κοντινό μέλλον.

Η Activision σχεδιάζει τη ταινία The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure για το Wii U και το 3DS

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων