Ενημέρωση: Η Nintendo εκπληρώνει την ευχή σε ασθενή σε τελικό στάδιο καρκίνου

25 Σεπ
Ενημέρωση: Η Nintendo εκπληρώνει την ευχή σε ασθενή σε τελικό στάδιο καρκίνου

Η Nintendo μας χαρίζει πάντα όμορφες στιγμές. Μερικές φορές όμως ξεχνάμε πως η ζωή φέρνει ανυπέρβλητες δυσκολίες, ασθένειες και δυστυχώς την απώλεια. Ο Chris Taylor γνωστός με την επωνυμία στον κόσμο του Super Smash Bros. SpookyWoobler είναι στο τελικό στάδιο του καρκίνου.

Super Smash Bros. Ultimate η τελευταία επιθυμία ενός οπαδού της Nintendo

Δυστυχώς για τον Chris Taylor δεν έμεινε πολύς χρόνος σε αυτό τον πλανήτη. Παλεύει με την επάρατη νόσο εδώ και αρκετό καιρό. Αν και βγήκε νικητής την πρώτη φόρα που την αντιμετώπισε η δεύτερή τον έριξε μόνιμα στο κρεβάτι. Σε αυτή την κατάσταση έγραψε στο twitter μια παράκληση προς την κοινότητα του Super Smash Bros. ώστε να βρεθεί τρόπος να παίξει το παιχνίδι πριν καταλήξει.

Όλη η κοινότητα του Smash άρχισε μια καμπάνια προς τη Nintendo Αμερικής ώστε να βρεθεί τρόπος να παίξει ο Chris το παιχνίδι. Μετά από αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες retweets και υποστήριξη από επαγγελματίες παίχτες του Smash όπως το HungryBox, Mew2King και άλλοι, η Nintendo έκανε την επιθυμία πραγματικότητα για τον Taylor.

H Nintendo Αμερικής ευαισθητοποιήθηκε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα δύο εκπρόσωποι της εταιρίας πήγαν στο σπίτι του Taylor με ένα demo unit από την φετινή Ε3 του Super Smash Bros. Ultimate. Ότι ακολούθησε ήταν πολύ συγκινητικό μιας η τελευταία επιθυμία του Chris Taylor έγινε πραγματικότητα.

Όταν η κοινότητα του Smash κάνει πράξη μια τόσο σημαντική κίνηση για έναν συνάνθρωπο και φίλο του παιχνιδιού δείχνει το καλό, πραγματικό της πρόσωπο. Μακάρι να συμπεριφερόμαστε πάντα έτσι. Εμείς με την σειρά μας θα ευχηθούμε στον Chris Taylor καλό πέρασμα και στην οικογένειά του κουράγιο.

Αναπαύσου εν ειρήνη SpookyWoobler

Ο Chris Taylor κατέληξε σήμερα 25/09/2018 σε ηλικία είκοσι ενός ετών. Ο αδερφός του έβγαλε την συγκεκριμένη δήλωση στο Reddit, για όσους ενδιαφέρονται να την διαβάσουν.

Ενημέρωση: Η Nintendo εκπληρώνει την ευχή σε ασθενή σε τελικό στάδιο καρκίνου

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων