Οι πωλήσεις του Elliot’s Quest στο Wii U ήταν “Πολύ μεγαλύτερες από το Steam”

07 Ιούλ

elliot-quest-656x369

 

Ο Δημιουργός του Eliot Quest, Luis Zuno, φαίνεται ευχαριστημένος με τις πωλήσεις του παιχνιδιού στο Wii U.  Παρ’ όλο που δεν ανέφερε ακριβείς αριθμούς, ο ίδιος δήλωσε πως οι πωλήσεις που πέτυχε το παιχνίδι στην κονσόλα της Nintendo είναι “πολύ μεγαλύτερες από το Steam”.

Επίσης, ο Zuno ανέφερε πως το να φέρει το παιχνίδι του στο Wii U δεν ήταν εύκολη υπόθεση.  Γι’ αυτό δήλωσε ευγνωμοσύνη στην PlayEveryWare για τις προσπάθειές της να φέρει τον τίτλο αυτόν στην κονσόλα.

Zuno: …το να μπει το παιχνίδι στην κονσόλα ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και απαιτούσε πολλή δουλειά και σίγουρα δε θα τα κατάφερνα μόνος μου, γι’ αυτό είμαι ευγνώμων στην PlayEveryWare για τη βοήθειά της ώστε να φτάσω σε αυτό το σημείο.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου στο Wii U και ήρθε στην Ευρώπη περίπου ένα μήνα μετά.

πηγή

Οι πωλήσεις του Elliot’s Quest στο Wii U ήταν “Πολύ μεγαλύτερες από το Steam”

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων