Το Nintendo Direct τελείωσε. Όσοι το έχασαν μπορούν να διαβάσουν όλες τις ανακοινώσεις για το Switch και το 3DS μετά το διάλειμμα.

Nintendo Direct Σεπτεμβρίου

Όπως είδαμε ξεκίνησε δυνατά η παρουσίαση. Το 3DS είχε την τιμητική του και δεν φαίνεται να χάνει δυναμική με νέες κυκλοφορίες. Επίσης ανακοινώθηκαν και μερικές μεταφορές από παλιότερα μηχανήματα της nintendo που θα αναφέρουμε αναλυτικά παρακάτω.

Luigi Mansion 3 και Luigi Mansion 3D

Το Luigi Mansion 3 ήταν το πρώτο καινούργιο παιχνίδι που ανακοινώθηκε για το Switch. Το studio που το φτιάχνει είναι η Next Level Games και θα κυκλοφορήσει το 2019. Μαζί με το Luigi Mansion 3 ανακοινώθηκε και η μεταφορά του Luigi Mansion του Nintendo GameCube. Οπότε όλη η τριλογία θα είναι μαζεμένη για όλους τους φίλους της σειρά στο 3DS και το Switch.

Το βίντεο παρουσίασης του Luigi Mansion 3 δείχνει να έχει αναβαθμιστεί στον τεχνικό τομέα. Επιπλέον δείχνει να έχουν προσθέσει επιπλέον σκούπες και εφευρέσεις που θα κάνουν το κυνήγι φαντασμάτων του Luigi πιο εύκολο.

Η μεταφορά του πρώτου Luigi Mansion αποκτά επιπλέον χαρακτηριστικά. Πλέον θα μπορούν να παίξουν διπλό δύο παίχτες μέσω on line. Καινούργια χρήση των amiibo όπου θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βρίσκεις μυστικά φαντάσματα ή να γιατρεύεσαι. Το amiibo Toad και Luigi θα υποστηρίζεται σε όλα τα Luigi Mansion.

Kirby Epic Extra Yarn

Δεύτερο σε σειρά παιχνίδι είναι το KIrby’s Epic Extra Yarn. Είναι μεταφορά του Kirby’s Epic Yarn που είχε κυκλοφορήσει στο Wii το μακρινό Οκτώβρη του 2010. Βεβαίως δεν είναι απλή μεταφορά αλλά υπάρχουν πολλά έξτρα καλούδια για όσους έχουν παίξει ήδη την έκδοση του Wii αλλά και όσους θα παίξουν για πρώτη φορά τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ο Kirby του Extra Yarn θα μπορεί να κάνει νέες μεταμορφώσεις και να μαζεύει περισσότερη κλωστή. Με αυτόν τρόπο θα έχει περισσότερες κινήσεις να αντιμετωπίζει τους εχθρούς του. Η επιπλέον δυσκολία του Devilish Mode θα δίνει μεγαλύτερη πρόκληση για όσους είχαν παραπονεθεί ότι η έκδοση του Wii ήταν πολύ εύκολη. Θα πρέπει να αποφύγεις σε κάθε πίστα τον Speed Demon όπου θα σε παρενοχλεί συνεχώς σε όλη την πίστα.

Καινούργια mini games θα προστεθούν. Σε αυτά θα μπορείς να παίξεις με καινούργιους χαρακτήρες όπως ο King Dedede και ο Meta Knight. Ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι το 2019 για την οικογένεια συστημάτων του 3DS. Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.

 

 

 

kirby's extra epic yarn
Έτος κυκλοφορίας 2019 αποκλειστικά για την οικογένεια συστημάτων του 3DS.

Mario & Luigi Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Η Alphadream έχει πάρει απόφαση να κάνει remake όλα τα Mario & Luigi RPGs. Σειρά λοιπόν πήρε το Mario & Luigi Bowser’s Inside Story. Αυτή την φορά όμως λαμβάνει μέρος μαζί με τον μπαμπά του Bowser Jr. Με το νέο remake η Alphadream θα προσθέσει μια νέα περιπέτεια όπως είχε και στα προηγούμενα όπου θα πρωταγωνιστεί ο Bowser Jr. με την ονομασία Bowser Jr’s Journey. Σε αυτό το παιχνίδι ο μικρός Bowser θα πρέπει να φτιάξει το δικό του στρατό ώστε να ανταπεξέλθει στις δύσκολες μάχες που θα αντιμετωπίσει το βασίλειο του μπαμπά του. Ενώ όλο το βασίλειο έχει αρρωστήσει με την ασθένεια blorbs, ο μικρός ξεκινάει να βρει μόνος του θεραπεία για την μάστιγα. Ο εγωισμός του όμως προκαλεί περισσότερα προβλήματα πάρα λύσεις κατά την διάρκεια του ταξιδιού του.

Το Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story και Bowser Jr’s Journey θα κυκλοφορήσει 25 Ιανουαρίου το 2019.

Mario & Luigi Bowser's Inside Story + Bowser Jr's Journey
Ακόμα ένα remake αλλά καλοδεχούμενο μιας και είναι το καλύτερο Mario & Luigi RPG.

Yokai Watch Blaster Dual Pack

To Yokai Watch Blaster είναι το επόμενο παιχνίδι που παρουσιάστηκε. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις Red Cat Corps και White Dog Squad. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της spin off σειράς Yokai Watch Blaster όπου επικεντρώνεται περισσότερο στη δράση από τα κανονικά παιχνίδια Yokai Watch. Κάθε έκδοση έχει τα δικά της Yokai και όπως πάντα η Level 5 δίνει το δικό της χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι, χαριτωμένη ιστορία γεμάτη χιούμορ.

Περισσότερα τέρατα και περιοχές για εξερεύνηση, επίσης 27 Σεπτεμβρίου θα έρθει δωρεάν το Moon Rabbit Crew σαν επέκταση στα ήδη υπάρχων παιχνίδια με περισσότερο περιεχόμενο. Το Yokai Watch Blaster κυκλοφορεί ήδη και στις δύο εκδόσεις.

Αυτές ήταν οι μεγάλες ανακοινώσεις για το 3DS. Πολύ καλό περιεχόμενο για το πρώτο τρίμηνο του 2019 για το ήδη εφτά χρονών φορητό της Nintendo.

Πάμε τώρα στο τι ανακοινώθηκε για το Switch.

Splatoon 2 version 4.0

Η καινούργια έκδοση του Splatoon 2 version 4.0 είναι διαθέσιμη τώρα για την κατεβάσουν όλοι. Πέρα από το την παρουσίαση του βίντεο δεν ανέφεραν τίποτα καινούργιο. Απολαύστε λοιπόν την παρουσίαση και θα επιστρέψουμε με ξεχωριστό άρθρο για το Splatoon 2 version 4.0.

Mega Man 11

Ο μπλε βομβαρδιστής επιστρέφει σε νέα περιπέτεια να τα βάλει ενάντια στους νέους Robot Masters. Ο Dr. Wily άρχισε πάλι τα μεγαλεπήβολα σχέδια του να κατακτήσει τον κόσμο. O Mega Man με αναβαθμισμένο οπλοστάσιο όπως το double gear system του επιτρέπει να κινείτε πολύ γρήγορα και να φορτίζει υπέρτατες ακτίνες από το mega blaster του. Καταπληκτικό action platformer που επιστέφει στις ρίζες του προσφέροντας πανέμορφα δισδιάστατα γραφικά και φοβερά animation.

To amiibo του χαρακτήρα από το Super Smash Bros. μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι. Χτυπήστε το amiibo μια φορά την ημέρα στο NFC του χειριστηρίου και θα λαμβάνεις ένα χρήσιμο αντικείμενο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ψηφιακό στο Nintendo eShop στις 2 Οκτωβρίου. Μπορείτε να κατεβάσετε το demo του παιχνιδιού άμεσα.

Mario Tennis Aces

Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη αλλά η Nintendo μαζί με την Camelot συνεχώς προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο. Αυτή την φορά με το δωρεάν up date τέσσερις καινούργιοι χαρακτήρες εμπλουτίζουν τις κατηγορίες χαρακτήρων. Birdo, Shy Guy, Koopa Paratroopa και ο Petey Piranha. Ο καθένας στην εκάστοτε κατηγορία all rounder, technical, speed και power.

Επιπλέον κατηγορίες όπως συνεργατικές on line αποστολές οπού θα αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε αυτές τις αποστολές θα κερδίζεις ιδιαίτερες εμφανίσεις για τους χαρακτήρες, εναλλακτικά χρώματα και άλλα πολλά.

Το παιχνίδι θα συνεχίζει να αναβαθμίζεται συνεχώς. Η νέα αναβάθμιση θα φτάσει 19 Σεπτεμβρίου 2018.

19 Σεπτεμβρίου περιμένουμε την επόμενη αναβάθμιση του Mario Tennis Aces.

Capcom beat em up Bundle

Πρόκειται για μία συλλογή από εφτά κλασικά παιχνίδια ξύλου που είχαν κυκλοφορήσει στα arcades. Με την σειρά παρουσίασης είναι: Final Fight, King of Dragons, Knights of the Round, Captain Commando και Warriors of Fate. Για πρώτη φορά σε κονσόλα τα εμφανιστούν Armored Warriors και Battle Circuit. Τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν μέχρι τοπικό τετραπλό, με ένα Joy Con ο κάθε παίχτης όπου με δύο ζευγάρια Joy Cons θα μπορούν να παίξουν μέχρι τέσσερις παίχτες.

Για πρώτη φορά όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα έχουν on line οπότε όλοι οι οπαδοί, από όλο το κόσμο, της Capcom θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν μεταξύ τους.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 18 Σεπτεμβρίου στο Nintendo eShop.

Παλιό καλό arcade βρομόξυλο, γιατί έτσι μας αρέσει.

Super Mario Bros. U Deluxe

Ανακοινώθηκε για το Switch. Πρόκειται για το παιχνίδι που κυκλοφόρησε στο Wii U και είναι από τα καλύτερα 2D platforms της προηγούμενης γενιάς. Αυτή τη φορά στη παρέα του Mario, Luigi και Toad έρχονται να προστεθούν ο Nabbit και η Toadette.

O Nabbit είναι ο κλασσικός εύκολος χαρακτήρας που δεν παθαίνει ζημία από εχθρούς και προτείνεται για αρχάριους παίχτες. Ενώ η Toadette αναβαθμίζει το σενάριο του παιχνιδιού με το καινούργιο αντικείμενο κορώνα μανιτάρι και μεταμορφώνεται στην Peachette! Έχει επιπλέον άλμα, αιωρείται και ξανά πηδάει όταν πέσει στο κενό.

Το Super Luigi U το DLC παιχνίδι με 164 επιπλέον πίστες και πρωταγωνιστή τον Luigi θα διατίθεται δωρεάν με το παιχνίδι.

Ο καθένας μπορεί να παίξει μόνο με ένα Joy Con και να μπει στην δράση κατευθείαν. Το παιχνίδι υποστηρίζει μέχρι τέσσερις παίχτες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 19 Ιανουαρίου 2019.

Katamari Damacy Reroll

Το Damacy Reroll ήταν από τις πιο “κουφές” ανακοινώσεις ΔΕΝ περιμέναμε να δούμε στο Direct. Πρόκειται για το HD remaster ενός παιχνιδιού του PlayStation 2. Ο Βασιλιάς της σκανταλιάς του κόσμου έκανε ένα τεράστιο λάθος και κατέστρεψε όλα τα άστρα του γαλαξία, έτσι αναλαμβάνεται το ρόλο του γιου του ώστε να κατασκευάσετε νέα.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γυρνάτε μια μπάλα από αντικείμενα ώστε να γίνουν αρκετά μεγάλα με σκοπό να μεταμορφωθούν σε άστρα. Γυρνάτε στην αρχή με μικρά αντικείμενα όπως τραπέζια και καρέκλες και καταλήγετε να φτιάχνεται μια μπάλα όσο τεράστιοι ουρανοξύστες.

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει motion controls και HD rumble. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο χειμώνα του 2018.

Katamari Damacy Reroll
Σκοπός σας γυρνάτε μπάλες μέχρι να ξαναφτιάξετε το σύμπαν.

Pokemon Let’s Go Pikachu/Eevee

Νέες πληροφορίες για το καινούργιο παιχνίδι Pokemon, αλλά όχι τόσο καινούργια στοιχεία στους μηχανισμούς του. Ο Pikachu και η Eevee θα μπορούν να μάθουν μυστικές τεχνικές ώστε να καθαρίζουν εμπόδια από το δρόμο σας. Τεχνικές όπως το κόψιμο θάμνων, κολύμπι και πέταγμα… Πρωτότυπο.

Πλέον σε φορητό mode θα μπορείτε να αλλάζετε την εμφάνιση των Pokemon σας ανάλογα όπου τα αγγίζετε.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου.

Pokemon Let's Go
Το πρώτο παιχνίδι Pokemon σε οικιακή κονσόλα της Nintendo.

Diablo III Eternal Collection

Όπως είχαμε αναφέρει σε άλλο άρθρο το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Τα νέα στοιχεία που ανακοινώθηκαν είναι πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει τοπικό παιχνίδι με τέσσερις παίχτες, και θα υποστηρίζει amiibo.

Μάθαμε την χρήση των amiibo όμως που είναι πολύ ενδιαφέρον. Το παιχνίδι υποστηρίζει όλα τα amiibo και κάθε ένα από αυτά καλεί ορδές από σπάνιους εχθρούς, με την σειρά τους όταν τους κερδίσετε έχετε μεγάλη πιθανότητα να πάρετε ένα πολύ σπάνιο θησαυρό.

Super Mario Party

Επιστροφή στις ρίζες και ότι έκανε το Mario Party να ξεχωρίζει ως το πιο διασκεδαστικό multilayer παιχνίδι που κυκλοφόρησε ποτέ. Τέρμα πια αμάξια, φιλικός διαγωνισμός παιχνιδιών και συνεργατικό παιχνίδι, αν και στο τελευταίο υπάρχει το co op mode για όποιον του αρέσει.

Το νέο επιτραπέζιο mode των δύο Switch μας ιντριγκάρει τα μάλα. Πρώτη φορά βλέπουμε την ομάδα του Mario Party να σκέφτεται εκτός συμβιβασμών με το Switch, ενώ στην έκδοση του Wii U ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Κάθε χαρακτήρας χειρίζεται ξεχωριστά με πληθώρα mini games και για πρώτη φορά ο Bowser είναι επιλέξιμος χαρακτήρας. Περιμένουμε πως και πως την αναγέννηση του Mario Party σαν franchise με Super προσδοκίες στις 5 Οκτωβρίου 2018.

Town (Τίτλος υπό ανάπτυξη)

Καινούργιο παιχνίδι από την Game Freak πέρα από το Pokemon… Εντυπωσιακό και μας εξέπληξε ευχάριστα πως η καινούργια μηχανή του Pokemon Let’s Go θα χρησιμοποιηθεί για ένα νέο τίτλο.

Το Town όπως το ονομάζουν για την ώρα είναι ένα παιχνίδι ρόλων όπου εξελίσσετε σε ένα χωριό όπου κυριαρχούσε η ειρηνική ζωή. Μια μέρα στα ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται τέρατα από το πουθενά. Έτσι οι χωρικοί πρέπει να διαφυλάξουν την ειρήνη στο χωριό τους προσπαθώντας να νικήσουν κάθε τέρας που τους επιτίθεται.

Όλο το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο συγκεκριμένο απομακρυσμένο χωριό. Θα μάθουμε περισσότερα όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει το 2019.

Νέα μηχανή γραφικών από την Game Freak με νέο IP.

City Skylines Nintendo Switch Edition

Ο εξομοιωτής διαχείρισής πόλης είναι ήδη διαθέσιμος στο Nintendo eShop.

Γίνεται ο δήμαρχος μια πόλης και βελτιώστε την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Έχετε όλα τα εργαλεία στην διάθεσή σας, δρόμους, νοσοκομεία, εργοστάσια ηλεκτρισμού και ότι χρειάζεται μια σύγχρονή πόλη. Η ουσία σε αυτό το παιχνίδι όμως είναι η λεπτομέρεια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ζωή του κάθε κάτοικου ώστε να καταλάβετε τις ανάγκες του καλύτερα.

Το City Skylines Nintendo Edition διαθέτει και όλα τα expansion που έχουν κυκλοφορήσει, όπως το After Dark και το Snowfall.

Αν νιώθεις ικανός στην δήμαρχος αυτό το παιχνίδι είναι για σένα.

Daemon X Machina

Προσωπικό αγαπημένο από την παρουσίαση, μιας και είμαι φανατικός των τεράστιων mech. το Daemon X Machina πρόκειται για ένα πόνημα των δημιουργών της σειράς Armored Core. Θεωρείτε ο πνευματικός διάδοχος της σειράς και ότι καλύτερο έχω δει σε mech δράση από το παιχνίδι Xenoblade Chronicles X στο Wii U.

Το σενάριο έχει να κάνει με τον πόλεμο που έχει κηρύξει ένα αυτόνομο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης στο ανθρώπινο είδος. Μηχανές εναντίων ανθρωπότητας, όχι κάτι πρωτότυπο αλλά ουσιαστικό θεμέλιο για να στηθεί μια ωραία ιστορία που να πλαισιώνει την ξέφρενη δράση.

Τα τεράστια mech ονομάζονται arsenals και οι πιλότοι που τα διαχειρίζονται είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας. Μάχες με ορδές μανιασμένων ακούραστων μηχανών και την συνεχή ανάγκη να βρίσκεις πυρομαχικά και καύσιμα κάνει δείχνει πως το παιχνίδι έχει βάθος στους μηχανισμού του. Ότι όπλο βρίσκεις στο πεδίο της μάχης μπορείς να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν, και αν το μεταφέρεις στην βάση σου στο τέλος της αποστολής μπορείς να το χρησιμοποιείς για τι επόμενες αποστολές.

Επίσης μπορείς να βγεις οποιαδήποτε ώρα από το arsenal κατά την διάρκεια της αποστολής και να πολεμήσεις ως άνθρωπος. Κερδίζοντας εμπειρία μπορείς να αναβαθμίσεις το σώμα σου με μηχανικά μέρη ώστε να αυξηθούν οι ικανότητες σου και σε συνδυασμό να γίνει το ίδιο στο arsenal που διαχειρίζεσαι.

Μπορείς να παίξεις με άλλα τέσσερα άτομα on line ενάντια σε τεράστια αυτόνομα arsenals κάνοντας επικές μάχες.

Τα στυλιζαρισμένα cell shaded γραφικά σε βάζουν στο κλίμα ενός υψηλής δράσης και οκτανίων anime της δεκαετίας του 90′.

Η μουσική από μόνη της είναι λόγος αγοράς του παιχνιδιού με καταπληκτικό power heavy metal που κάνουν τα μηλίγγια σου να πλημμυρίζουν με αδρεναλίνη. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2019 αναμένουμε με σηκωμένα εμβόλα.

Yoshi’s Crafted World

Η συνέχεια του Yoshi’s Woolly World έρχεται στο Switch. H Good Feel αναβάθμισε την ήδη πολύ καλή μηχανή που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι κάνοντας το κόσμο από χαρτί να φαίνεται αληθινά χειροπιαστός. Οι μηχανισμοί φαίνονται επίσης αναβαθμισμένοι, μπορώντας πλέον να εξερευνούμε και το δισδιάστατο background. με ένα κουμπί αλλάζουμε την προοπτική του κόσμου δίνοντας περισσότερες διαδρομές στις πίστες, ανακαλύπτοντας πολλά μυστικά, όπως είναι γνωστά όλα τα Yoshi παιχνίδια.

Ξέρω ειδικά ένα άτομο που θα το λατρέψει. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019.

Όσοι λατρεύουν τα έξυπνα 2D platformer λατρεύουν και τον Yoshi.

Asmodee Digital επιτραπέζια παιχνίδια

Πολύ γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια έρχονται σε ψηφιακή μορφή στο Switch. Το Lord of the Rings, Pandemic,Carcassonne για την ώρα. Ανακοινώθηκαν πως είναι σε ανάπτυξη επίσης το Catan και το Munchkin Dungeons

Sid Meier’s Civilization VI

Το γνωστό σε όλους πλέον Civilization VI έρχεται στο Switch. Αναλαμβάνεται ένα σπουδαίο ηγέτη γνωστό από την ιστορία με σκοπό να χτίσετε το σπουδαιότερο πολιτισμό στην ανθρώπινη ιστορία. Από την εποχή της πέτρας και του χαλκού στα διαστημικά προγράμματα του μέλλοντος.

Από εσάς εξαρτάται πόσο γρήγορα θα αναπτυχθεί ο πολιτισμός σας και τι πολιτικές θα εφαρμόσετε. Πολύ καλή προσθήκη στην βιβλιοθήκη του Switch σας το προτείνουμε αν είστε οπαδός του είδους. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας για το ποιος θα γίνει ο μεγαλύτερος πολιτισμός στο πλανήτη πλέον στην παλάμη του χεριού σου.

Starlink Battle for Atlas

Γνωστό πλέον το παιχνίδι της Ubisoft όπου συμμετέχει η ομάδα Star Fox. Το Toys to Life παιχνίδι δια γαλαξιακών μαχών παρουσίασε έναν νέο χαρακτήρα που θα κάνει την εμφάνιση του από το σύμπαν του Star Fox. Ο Star Wolf κάνει το ντεμπούτο του στο Starlink.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει 16 Οκτωβρίου 2018.

The World Ends With You Final Remix

Η μεταφορά του πιο προχωρημένου RPG που κυκλοφόρησε το DS. Την εποχή που βγήκε εκμεταλλευόταν στο έπακρο τις δύο οθόνες του φορητού και την οθόνη αφής στο πιο πολύπλοκο αλλά απολαυστικό σύστημα μάχης που έχω παίξει ποτέ.

Η μουσική του παιχνιδιού ήταν επίσης πρωτοποριακή για την εποχή διότι έντυνε το τίτλο με ένα σύγχρονο ακουστικό περίβλημα αφού διαδραματιζόταν στην Ιαπωνία του σήμερα. Ανάλαφρη ήχοι Jpop μέχρι Power Metal πλαισίωναν τις φρενήρεις μάχες του παιχνιδιού.

Έρχεται στο Switch με επιπλέον ιστορία, αναβαθμισμένα γραφικά και μουσική. Κυκλοφορεί στο Switch 12 Οκτωβρίου 2018.

Xenoblade Chronicles 2 Torna the Golden Country

Το expansion του Xenoblade Chronicles 2 καταφθάνει στο Switch. Πεντακόσια χρόνια πριν τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού εξελίσσετε η ιστορία του DLC. Δείτε τι οδήγησε στην καταστροφή ενός μεγάλου βασιλείου και έναν ήρωα να πάρει έναν σκοτεινό δρόμο προς το κακό.

Το Xenoblade Chronicles 2 Torna the Golden Country θα κυκλοφορήσει νωρίτερα σε όσους το έχουν πάρει ψηφιακά στο eShop στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 και η υλική μορφή του θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Final Fantasy επανέρχονται στην Nintendo με το Switch

Μετά από δεκαεννιά χρόνια απουσίας της κύριας σειράς Final Fantasy στα συστήματα της Nintendo έρχονται όλα μαζεμένα στο Switch.

Παιχνίδια όπως το World of Final Fantasy Maxima, Chocobo Mystery Dungeon Everybody κάνουν την εμφάνιση τους στο Switch ως βελτιωμένες εκδόσεις των προκατόχων τους.

Πέρα από αυτά που έχουμε αναφέρει ήδη όπως το Crystal Chronicles και το Final Fantasy XV pocket edition HD, έρχεται στο Switch το Final Fantasy VII, IX, X, Χ-2 Remastered και XII The Zodiac Age. Καταπληκτική ανατροπή αφού πλέον κανένας δεν περίμενε να επιστρέψει η σειρά εκεί που γεννήθηκε. Να φανταστείς πόσο είχαμε απογοητευτεί αφού πρώτα πήρε Xbox κονσόλα Final Fantasy παιχνίδι πάρα Nintendo.

Αν και ήμουν προφήτης καλών νέων στο προηγούμενο άρθρο μου για την σειρά.

Τελικά ο Cloud δεν ήταν τυχαία προσθήκη στο Super Smash Bros. Λέτε να δούμε και το Remake να σκάει μύτη στο Switch… Μην μας ανοίγεις έτσι την όρεξη SquareEnix.

Μετά από δεκαεννέα χρόνια αναμονής οι οπαδοί της Nintendo θα απολαύσουν ίσως το καλύτερο παιχνίδι της σειράς.

Super Smash Bros. Switch πακέτο

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο. Πλέον το πακέτο αποκαλύφθηκε και τα συμπεριλαμβάνει νέα εμφάνιση του dock με σχέδια από τα καλλιτεχνήματα των χαρακτήρων. Joy Con με το σήμα της σειρά και ψηφιακό το παιχνίδι που θα πωλείται πακέτο με τη κονσόλα.

Το πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου και το παιχνίδι θα μπορείτε να το κατεβάσετε όταν κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου.

Animal Crossing 2019

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο από ένα τίτλο και το Trailer μου μας μιλάει ο Tom Nook πως δουλεύει πολύ πάνω στο παιχνίδι… Μάλλον ετοιμάζεται να μας γδάρει πάλι με τα δάνεια του. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο και με αυτή την ανακοίνωση τελείωσε και το Direct.

Γράψτε μας στα σχόλια ποιες είναι οι αγαπημένες σας ανακοινώσεις και τι παιχνίδια σκοπεύεται να πάρετε.

Author AkiraGr
Published
Views 53
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Nintendo Greek Community

38 User(s) Online Join Server
 • Goodys
 • GodOfNiggas
 • paixtis
 • Blank
 • Jesteros
 • 「Sido」
 • pana8inaikakias
 • Demi
 • chriszapp
 • Hellthrower
 • steliosthegamerplays
 • Eski The Jet Ski

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της sklonis
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της iankysyrath
Εικόνα προφίλ του/της Achill777
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της Sonic555
Εικόνα προφίλ του/της Sleepy
Εικόνα προφίλ του/της GameDemon
Εικόνα προφίλ του/της nikospap
Εικόνα προφίλ του/της Spank

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.

Nintendo Next Ημερολόγιο

Μάρτιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων