Μετά το χθεσινοβραδινό Direct, η Nintendo αποκάλυψε επιπλέον λεπτομέρειες για την υπηρεσία Switch Online.

Όσα θέλετε να μάθετε, ένα κλικ παρακάτω!

 

Νέες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από τη Nintendo UK

Θα χρεωθώ αυτομάτωςστις 19 Σεπτεμβρίου όταν ξεκινήσει η υπηρεσία;

Όχι, δε θα χρεωθείτε αυτόματα. Για να αξιοποιήσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή για το Nintendo Switch Online.

 

Μπορώ να δοκιμάσω το Nintendo Switch Online δωρεάν;

Μπορείτε να απολαύσετε μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών για τη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online! Από το Nintendo eShop, επιλέξτε το Nintendo Switch Online στα αριστερά για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική σας περίοδο.

Σημείωση: Επιτρέπεται μία δοκιμαστική περίοδος ανά Nintendo Account. Όσο διαρκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε online play, voice chat μέσω του smartphone app, Save Data Cloud και Nintendo Entertainment System games. Δε θα μπορείτε να αγοράσετε Nintendo Entertainment System Controllers κατά τη διάρκειά της.

Αν ενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση, μόλις λήξει το δωρεάν επταήμερό σας, η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα για ένα μήνα. Αν δε επιθυμείτε να αποκτήσετε συνδρομή, μπορείτε να τερματίσετε την αυτόματη ανανέωση όσο διαρκεί η δοκιμαστική σας περίοδος και δε θα χρεωθείτε.

 

Αν αγοράσω επιπλέον συνδρομή όσο είμαι ήδη μέλος του Nintendo Switch Online, τι γίνεται με τον υπόλοιπο χρόνο που είχα;

Αν αγοράσετε Ατομική Συνδρομή (Individual Membership) ενώ ήδη έχετε μία Individual Membership εν ενεργεία, η νέα θα προστεθεί στο υπόλοιπο του χρόνου σας. Για παράδειγμα, αν σας έχουν απομείνει 35 ημέρες στο Individual Membership και αγοράσετε άλλες 365 ημέρες Individual Membership, τότε το υπόλοιπό σας θα γίνει 400 ημέρες. Μπορείτε να αυξήσετε το υπόλοιπό σας μέχρι τα τρία χρόνια. Δε μπορείτε όμως να συνδυάσετε το χρονικό σας υπόλοιπο από Family Memberships με Individual Memberships.

 

Μπορώ να αλλάξω σε Family Membership όσο είμαι σε Individual Membership;

Ακόμη κι αν έχετε υπόλοιπο χρόνου σε Individual Membership, μπορείτε να αποκτήσετε Family Membership και να αλλάξετε την αυτόματη ανανέωση σε Family Membership. Αυτή τη στιγμή όμως δε γίνεται να μεταφέρτε το υπόλοιπο του χρόνου σας από την  Individual Membership. Αν αγοράσετε Family Membership ενώ έχετε Individual Membership, τότε η αυτόματη ανανέωση για την Individual Membership θα σταματήσει αυτόματα. Οπότε δε θα ανανεώνονται ταυτόχρονα οι Individual Membership και Family Membership.

 

Πώς μπορώ να σταματήσω την αυτόματη ανανέωση;

Επιλέγοντας Terminate Automatic Renewal. Ατυτό γίνεται μέσα από το Account Information. Στη συνέχεια επιλέγετε Pass Settings στο Nintendo eShop του Nintendo Switch. Εναλλακτικά, μπορείτε να τη σταματήσετε μέσα από το Nintendo Account website επιλέγοντας το Shop Menu στις Nintendo Account settings και εν συνεχεία επιλέγοντας Pass Settings.

 

Πώς λειτουργούν οι πληρωμές των αυτόματων ανανεώσεων;

Αν έχετε τα απαραίτητα χρήματα στο πορτοφόλι του Nintendo eShop όταν ενεργοποιείται η αυτόματη ανανέωση, τότε το ποσό αφαιρείται αυτομάτως. Αν δεν έχετε επαρκή χρήματα, τότε θα χρησιμοποιηθεί η αποθηκευμένη μέθοδος για να προσθέσει το υπόλοιπο στο λογαριασμό σας και να αποκτήσετε τη συνδρομή.

Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση, πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.

 

Πώς αποφασίζεται η αγορά της αυτόματης ανανέωσης;

Γενικά, θα γίνει αυτόματη αγορά της ίδιας συνδρομής που ήδη χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, αν ενεργοποιήσετε τη δωρεάν επταήμερη δοκιμαστική περίοδο από το Nintendo eShop, τότε η αυτόματη αγορά θα γίνει για Individual Membership ενός μηνός.

Αν αγοράσετε διαφορετική συνδρομή, τότε η πιο πρόσφατη αγορά σας θα αξιοποιηθεί για την αυτόματη ανανέωση. Για παράδειγμα, αν αγοράσετε μια επιπλέον δωδεκάμηνη συνδρομή κατά τη διάρκεια μιας τρίμηνης συνδρομής, τότε η επόμενη αυτόματη ανανέωση θα είναι για δωδεκάμηνη συνδρομή.

Σημειώστε: Αν χρησιμοποιείτε Family Membership, δε γίνεται να αλλάξετε την αυτόματη ανανέωση για μία Individual Membership.

 

Αν λήξει η συνδρομή μου στο Nintendo Switch Online, θα διαγραφούν τα Save Data Cloud files και τα Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online save data μου;

Τα αποθηκευμένα σας δεδομένα στο Save Data Cloud δεν παραμένουν μετά τη λήξη της συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online. Το Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online χρησιμοποιεί το Save Data Cloud, οπότε ισχύουν τα ίδια. Ωστόσο, αν κρατήσετε τα δεδομένα σας από το Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online στην κονσόλα σας, τότε θα μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε αν αγοράσετε μια συνδρομή.

 

Χρειάζομαι συνδρομή στο Nintendo Switch Online για να παίξω online σε Nintendo 3DS ή σε Wii U;

Όχι, δε χρειάζεστε  συνδρομή για το Nintendo Switch Online για τα παραπάνω συστήματα.

 

Τα παιχνίδια του Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online μπορώ να τα παίξω μόνο αν έχω σύνδεση στο internet;

Το Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online μπορείτε να το απολαύσετε για επτά ημέρες χωρίς σύνδεση στο internet. Αν δε μπορείτε να παίξετε τα NES παιχνίδια σας, τότε θα πρέπει να συνδεθείτε στο internet ξανά.

 

Αν παίζω με κάποιον online που χρησιμοποιεί voice chat, θα μπαίνω κι εγώ αυτομάτως στο voice chat;

Όχι, δε θα μπαίνετε σε καμία περίπτωση αυτομάτως σε voice chat. Μπορείτε να επιλέξετε ο ίδιος αν θα μπείτε σε voice chat, ασχέτως του αν υπάρχουν άλλοι παίκτες στο voice chat.

 

Aν θέλω να σταματήσω το voice chat, πρέπει να σταματήσω το online play;

Όχι, μπορείτε να βγείτε από το voice chat οποτεδήποτε μέσα από το Nintendo Switch Online app, όσο ακόμα παίζετε online. Μπορείτε επίσης να κάνετε mute σε συγκεκριμένους παίκτες ανά πάσα στιγμή.

Πηγή

 

 

Πληροφορίες για το Family Plan

Όταν ξεκινήσει η υπηρεσία Nintendo Switch Online, οι συνδρομηές θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία Family Plan. Μέσω αυτής, μέχρι και οκτώ χρήστες θα μπορούν να συμπεριλφθούν σε μία συνδρομή.

Οι παρακάτω πληροφορίες έρχονται από τον ιαπωνικό ιστότοπο της Nintendo:

Σχετικά με το Family Plan:

 • Δε μπορείτε να είστε μέλος σε παραπάνω από ένα Family Plan
 • Αν έχετε αλλάξει τα Parental Controls πριν τις 14 Μαΐου 2018, τότε το Family Plan θα ισχύσει αυτόματα στους συνδεδεμένους λογαριασμούς.
 • Θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε έναν από τους λογαριασμούς ως Λογαριασμό Κηδεμόνα (Guardian Account) και μέσω αυτού να ασκείτε γονεϊκό έλεγχο στους υπόλοιπους συνδεδεμένους λογαριασμούς.
  (Μόνο ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να είναι Λογαριασμός Διαχειριστή, ωστόσο μπορείτε να έχετε πολλαπλούς κηδεμόνες).
 • Τα μέλη της οικογένειας δε μοιράζονται MyNintendo points, χρηματικά υπόλοιπα στο eShop, ούτε και ιστορικό αγορών.
 • Μπορείτε να προσθέσετε ως μέλη οικογένειας και λογαριασμούς που έχουν συνδεθεί σε διαφορετική κονσόλα Switch.
 • Αν οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας αγοράσει το Nintendo Switch Online Family Plan, τότε όλα τα μέλη θα μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία.

 

Σχετικά με το Λογαριασμό Διαχειριστή (Managing Account)

 • Μπορείτε να καλέσετε άλλους λογαριασμούς (που δεν έχουν συνδεθεί με άλλη Οικογένεια) στη δική σας Οικογένεια.
 • Αν ο Διαχειριστής είναι άνω των 18 ετών, τότε μπορεί να δημιουργήσει Λογαριασμούς Τέκνων (Child Accounts).
 • Αν ο Διαχειριστής είναι άνω των 18 ετών, τότε μπορεί να θέσει οποιουσδήποτε λογαριασμούς χρηστών που είναι άνω των 18 ετών στην Οικογένεια ως Λογαριασμούς Κηδεμόνα (Guardian Accounts).
 • Μέσα από τα Family Settings, ο ιδιοκτήτης του Managing Account μπορεί να μεταβιβάσει την ιδιοκτησία του Διαχειριστή, ή και να αφαιρέσει μέλη από τον Οικογένεια.

 

Τι γίνεται αν πάψετε να είστε ο Διαχειριστής:

 • Δε θα μπορείτε πλέον να έχετε τα παραπάνω δικαιώματα. Αν όμως είχατε και ρόλο Κηδεμόνα, τότε τα προνόμια σας ως Κηδεμόνα θα παραμείνουν.
 • Όλα τα μέλη της Οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας, θα τεθούν υπό τη διαχείριση του νέου ιδιοκτήτη του Managing Account.
 • Δε θα μπορείτε πλέον να αλλάξετε login ID ή password για τα Child Accounts.
 • Δε θα μπορείτε πλέον να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε Child Accounts.
 • Δε θα σας αποστέλλεται πλέον ειδοποίηση αγορών των Child Accounts από τη Nintendo. Αυτή θα πηγαίνει στο νέο Διαχειριστή.

Λοιπές πληροφορίες:

Ερώτημα: Τι γίνεται αν διαγραφεί ο Managing Account;

Απάντηση: Η Οικογένεια θα διαλυθεί, όλοι οι συνδεδεμένοι λογαριασμοί δε θα ανήκουν σε Οικογένεια (που σημαίνει πως θα μπορούν να συνδεθούν σε κάποια άλλη Οικογένεια) και τα Parental Controls θα πάψουν να ισχύουν. Οποιοσδήποτε Child Account δημιουργήθηκε εντός της Οικογενείας, θα διαγραφεί μαζί με το Λογαριασμό του Διαχειριστή. Ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο είναι να μεταφέρετε το ρόλο του Διαχειριστή σε κάποιον άλλο πριν τη διαγραφή. Αν επικοινωνήσετε τη Nintendo εντός 30 ημερών από τη διαγραφή, μπορείτε να ανακτήσετε το λογαριασμό.

Ε: Οι οικογένειά μου έχει πολλές κονσόλες Switch. Αν αγοράσουμε το Family Plan, θα μπορούν οι λογαριασμοί και οι κονσόλες της οικογένειας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Nintendo Switch Online;

Α: Ναι. Ακόμη κι αν τα μέλη της οικογενείας σας χρησιμοποιούν ξεχωριστές κονσόλες Switch, αν οι λογαριασμοί που χρησιμοποιούν είναι στην ίδια Οικογένεια, τότε όλοι τους μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία Nintendo Switch Online service.

Ε: Ο συνδρομητής του Family Plan μπορεί να είναι μόνο κάποιος που έχει Nintendo Account και έχει ηλικία άνω των 18 ετών. Υπάρχουν ηλικιακοί περιορισμοί που να αφορούν τα μέλη της Οικογένειας που συνδέονται με το Family Plan;

Α: Όχι. Ο συνδρομητής πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, αλλά τα μέλη της Οικογένειας μπορούν να έχουν οποιαδήποτε ηλικία. Θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις πτυχές των Online υπηρεσιών με την εξαίρεση της εφαρμογής για smartphone, η οποία περιορίζεται σε ηλικίες άνω των 13.

Πηγή

 

 

Τα NES games στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές του Nintendo Switch Online

Σε περίπτωση που το ξεχάσατε, η Nintendo θα προσφέρει στους συνδρομητές της Online υπηρεσίας της πρόσβαση σε επιλεγμένους τίτλους του NES. Με την κυκλοφορία του Switch Online, θα είναι διαθέσιμοι 20 τίτλοι τους οποίους μπορείτε να δείτε αμέσως παρακάτω:

 • Soccer
 • Tennis
 • Donkey Kong
 • Mario Bros.
 • Super Mario Bros.
 • Balloon Fight
 • Ice Climber
 • Dr. Mario
 • The Legend of Zelda
 • Super Mario Bros. 3
 • Double Dragon
 • River City Ransom
 • Ghosts’n Goblins
 • Tecmo Bowl
 • Gradius
 • Pro Wrestling
 • Excitebike
 • Yoshi
 • Ice Hockey
 • Baseball

 

Η Νintendo όμως δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει εκεί και έχει ήδη αποκαλύψει τους τίτλους του NES που μπορείτε να περιμένετε να δείτε τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο αλλά και το Δεκέμβριο. Μερικοί μάλιστα θα είναι και «ειδικές εκδόσεις» και μπορείτε να τις ξεχωρίσετε από την ένδειξη SP.

 

Οκτώβριος 2018

 • Double Dragon (SP)
 • Gradius (SP)
 • NES Open Tournament Golf
 • Solomon’s Key
 • Super Dodge Ball
 • Super Mario Bros. 3 (SP)

 

Νοέμβριος 2018

 • Dr. Mario (SP)
 • Metroid (SP)
 • Mighty Bomb Jack
 • Super Mario Bros. (SP)
 • TwinBee

 

Δεκέμβριος 2018

 • Adventures of Lolo
 • The Legend of Zelda (SP)
 • Ninja Gaiden
 • Wario’s Woods

 

Μπορεί λοιπόν να μη σας επιτρέπεται να κρατήσετε αντίγραφα ασφαλείας των save files σας, αλλά σίγουρα θα έχετε μπόλικα παιχνίδια του NES στη διάθεσή σας!

 

Πηγή

Author MasterV
Published
Views 7
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Άρθρα

Ultimate Smash City League

Ultimate Mayhem Κυριακή 20/01/2019 (ενημέρωση)

Nintendo Greek Community

35 User(s) Online Join Server
 • Ermis.1024
 • daseia
 • Kyoki
 • Arceus922
 • Steve
 • Nomickok
 • chriszapp
 • 🌯⚔💣🔫Alkis Gon' Give It To Ya🔫💣⚔🌮
 • Spirito
 • Kamen
 • Bates2100
 • darthmitious

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της CEMU
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της SP1
Εικόνα προφίλ του/της PotatoThanoss
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Βασίλειος Τσιτομενέας
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Gr
Εικόνα προφίλ του/της Pan
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της Tzoom
Εικόνα προφίλ του/της TechPriest
Εικόνα προφίλ του/της 「Sido」
Εικόνα προφίλ του/της Key

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.

Nintendo Next Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων