Ο Miyamoto αναφέρει πως το VR δεν είναι συμβατό με την φιλοσοφία της Nintendo

29 Ιούν

shigeru-miyamoto-656x338

Ο μεγάλος δημιουργός της Nintendo αναφέρει πως η εικονική πραγματικότητα δεν είναι συμβατή με την φιλοσοφία της εταιρίας του Κιότο που είναι να απολαμβάνουν τα παιχνίδια όλοι οι παίχτες μαζί στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Επιγραμματικά αναφέρει:

“Ο συγκεκριμένος τύπος εικονικής πραγματικότητας δεν είναι συμβατός με την φιλοσοφία της Nintendo που θέλει να παίζουν όλοι οι παίχτες μαζί στο σαλόνι του σπιτιού τους. Συνεχώς ψάχνουμε για καινούργιες τεχνολογίες και πειραματιζόμαστε με αυτές, αλλά νοιώθουμε πως η εικονική πραγματικότητα δεν είναι πρακτική να διατεθεί στο κοινό σε αυτή την μορφή– ως ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι του σπιτιού”

Επίσης ανέφερε σε μια παλιότερη συνέντευξή για την απουσία ενός στοιχείου από τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας που ετοιμάζει η Nintendo.

“Σε αυτή την Ε3 αναφερόμαστε σε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν άμεσα . Δεν επιδεικνύουμε προϊόν ή προϊόντα που θα διαθέσουμε στο μέλλον , για αυτό δεν βλέπετε κάποια πρόταση από εμάς πάνω στην εικονική πραγματικότητα.”

 

Ο Miyamoto αναφέρει πως το VR δεν είναι συμβατό με την φιλοσοφία της Nintendo

| Ε3, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων