Ο παραγωγός της Senran Kagura έχει σκέψεις και πάνω σε διαφορετικά ήδη παιχνιδιών όπως το ντότζμπολ, το φλίπερ και το παιχνίδι “εκτόξευσης νερού”

29 Ιούν

senran_kagura_burst-656x377

Τα παιχνίδια της σειράς τυπικά επικεντρώνονταν στη δράση, Ωστόσο, ο παραγωγός της Kenichiro Takaki, “σκέφτεται συνεχώς διαφορετικά είδη” στα οποία η σειρά θα μπορούσε επίσης να συμμετάσχει.

Μιλώντας με το Kotaku, ο Takasi μοιράστηκε μερικές ακόμα από τις ιδέες του ,τις οποίες είχε σκεφτεί στο παρελθόν. Εκείνος μεγάλωσε με ένα παιχνίδι ντότζμπολ, με ένα φλίπερ και με ένα παιχνίδι “εκτόξευσης νερού” .

Παρακάτω βρίσκονται τα ολοκληρωμένα σχόλια του Takai :

Ναι,όσο οι σειρές συμπορεύονται θα υπάρχουν και πολλοί περισσότεροι μοναδικοί χαρακτήρες μέσα σε αυτές, έτσι, σκέφτομαι συνεχώς νέα είδη. Πάντοτε ήθελα να φτιάξω ένα παιχνίδι ντότζμπολ που το χτυπάς και τόσο απλά σχίζει τα πάντα. Ένα παιχνίδι φλίπερ, ή ένα παιχνίδι εκτόξευσης νερού στο οποίο οι χαρακτήρες γίνονται μούσκεμα. Πάντοτε σκέφτομαι κάτι το διαφορετικό. Πάντοτε θέλω να έχω μία πρόκληση.

 

Ο παραγωγός της Senran Kagura έχει σκέψεις και πάνω σε διαφορετικά ήδη παιχνιδιών όπως το ντότζμπολ, το φλίπερ και το παιχνίδι “εκτόξευσης νερού”

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων