O διευθυντής του Super Smash Bros, Masahiro Sakurai, επιστρέφει στο Famitsu με ένα νέο άρθρο. Το πλήρες τεύχος δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά, ως συνήθως, έχουμε διαρροές.
Στην τελευταία στήλη του λοιπόν στο Famitsu, o Sakurai θα ξεκαθαρίσει μερικές παρανοήσεις, όσον αφορά την εργασία και τους συνεργάτες του σχετικά με το Smash Bros.Δείτε τι διέρρευσε παρακάτω:
- Λένε πως ο Sakurai είναι προκατειλημένος, γιατί οι Kirby και Pir φαίνονται στο εξώφυλλο. Στην πραγματικότητα, ο Sakurai δεν επέλεξε το σχέδιο, αλλά η Nintendo.
- «O τάδε είναι πολύ κάφρος, άρα ο Sakurai τον προτιμά». Η ομάδα ισοροπεί χαρακτήρες αντικειμενικά κρίνοντας από αποτελέσματα μονομαχιών.
«Ο Sakurai έφτιαξε όλες τις πίστες του Kirby». Δεν ισχύει πάντα. Αρχικά υπήρχαν σχέδια για μια πίστα βασισμένη στο Kirby’s Epic Yarn (που δεν έφτιαξε εκείνος), αλλά με τον ερχομό του Yoshi’s Woolly World, η θεματολογία και η σύνθεση της πίστας άλλαξε.
- «Παρα πολλοί χαρακτήρες από το Fire Emblem, τόσο πολύ του αρέσει του Sakurai η σειρά;» Όντως είναι πολλοί, αλλά ήταν στρατηγική απόφαση και όχι κάτι με βάση το τι του αρέσει.
Comments
No Comments