fbpx

Νέο Community Day έρχεται στο Pokemon Go για το μήνα Απρίλιο. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται το Snivy. Πάμε να δούμε τι μας περιμένει:

Snivy Community Day – τον Απρίλιο στο Pokemon GO

Το Snivy είναι ένα από τα αρχικά Pokemon της 5ης γενιάς, που εκπροσωπεί τον τύπο Grass. Το Community Day με θέμα το συγκεκριμένο Pokemon, σύμφωνα με τη Niantic, θα λάβει χώρα την Κυριακή, 11 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια του event, θα βρείτε περισσότερα Snivy στο wild. Αν είστε τυχεροί, δεν αποκλείεται να βρείτε και μερικά Shiny, ως είθισται σε τέτοια events. Θα έχετε μάλιστα την ευκαιρία να το εξελίξετε στην τελευταία του μορφή με τα Candy που θα μαζέψετε. Είναι μεγάλη ευκαιρία, καθώς το Servine (επόμενη μορφή του Snivy), όταν εξελιχθεί σε Serperior, θα ξέρει την επίθεση Frenzy Plant. Βιαστείτε όμως, γιατί η ευκαιρία σας θα διαρκέσει μέχρι και για δύο ώρες μετά το πέρας του event. Μην ξεχνάτε όμως να βγάλετε και μερικά snapshots κατά τη διάρκεια του Community Day, γιατί δεν αποκλείεται να συναντήσετε μερικές εκπλήξεις!

Παράλληλα, το κατάστημα του παιχνιδιού θα προσφέρει ένα ειδικό Community Day Box στα 1.280 PokéCoins, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε μόνο μια φορά. Σε αυτό θα βρείτε 50 Ultra Balls, τέσσερα Star Pieces, τέσσερα Mossy Lure Modules και ένα – δυσεύρετο -Elite Charged TM. Για 1$ (περίπου 1€ σε δικό μας νόμισμα), θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό Snivy Community Day – Special Research Story, με τίτλο “Snivy in the Sunshine.”

Οι ενδιαφερόμενοι να έχετε το νου σας στην κυκλοφορία των εισιτηρίων για το Snivy in the Sunshine Special Research story! Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια έρχονται χωρίς τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων (σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και τις εξαιρέσεις που ορίζονται στους Terms of Service (Όρους Χρήσης). Παράλληλα, να είστε ενήμεροι ότι αυτό το Special Research δε θα σας απονείμει κάποιο μετάλλιο μέσα στο παιχνίδι.

Μπόνους

Τέλος, όπως και σε κάθε Community Day, θα ισχύσουν κάποια μπόνους. Αυτήν τη φορά, θα λαμβάνετε τριπλάσιο Sturdust καθώς πιάνετε Pokemon. Ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τα Star Pieces σας για να συλλέξετε πολύτιμο Stardust! Συνδυάστε αυτό το μπόνους με την τρίωρη ισχύ κάθε Incense που θα ενεργοποιείτε κατά τη διάρκεια του event, για μέγιστη απόδοση.

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή εικόνας

About ShadowRush

O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, ήταν δύο ετών όταν κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα έβαλε με θεούς και δαίμονες, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα και εξερεύνησε τα πιο απόμακρα και περίεργα μέρη.

Κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, δε θα έλεγε ποτέ όχι σε ένα ματς στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειές του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή.

Πλέον, όντας καμένος μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω, ενίοτε χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός και Αρειανός. Ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.


Author ShadowRush
Published
Categories Νέα
Views 134
0

NintendoNext Cast #25 | Switch Remaster/Remake Wishlist & Exclusives Switch Wishlist

Ένα Like στο Facebook μας βοηθάει:

Facebook Pagelike Widget

Ελληνική Κοινότητα Nintendo στο Discord:

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Jace
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της Paterlazy
Εικόνα προφίλ του/της sp9rK
Εικόνα προφίλ του/της ShadowRush
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Tsak
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της mariapesm
Εικόνα προφίλ του/της Gold Luigi
Εικόνα προφίλ του/της nK
Εικόνα προφίλ του/της SpyrosRai
Εικόνα προφίλ του/της GR☆DRACULA
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της V3rsed
Εικόνα προφίλ του/της Mr. Boring
Εικόνα προφίλ του/της Teck

Αρχείο Nintendo Next

Αυγ 2021
ΔΤΤΠΠΣΚ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031