Η The Pokemon Company δεν παρέλειψε να εκδώσει μια επίσημη ανακοίνωση για να καλύψει τα νέα για τις Pokemon Sun/Moon.

Αρχικά, δείτε τις νέες εικόνες:

Ενώ παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αρκετές πληροφορίες για τις νέες αποκαλύψεις. Αυτές περιλαμβάνουν τα: Z-Moves, Alola trials, kahuna, νέα Pokemon και άλλα.

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: 1η Αυγούστου, 2016- Οι The Pokemon Company International και Nintendo αποκάλυψαν νέες Z-moves μαζί με νέους χαρακτήρες και Pokemon που μπορούν να βρεθούν στα πολυαναμενόμενα παιχνίδια Pokemon Sun και Pokemon Moon, διαθέσιμα αποκλειστικά στην οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS. Αυτοί οι μαγευτικοί χαρακτήρες και τα Pokemon της περιοχής Alola θα εμφανιστούν στη νέα γενιά των Pokemon video games που θα κυκλοφορήσουν στη Βόρειο Αμερική στις 18 Νοεμβρίου.

Z-Moves
Οι Z-Moves είναι ένα νέο στοιχείο που έχει εισαχθεί στις Pokemon Battles για τις Pokemon Sun και Pokemon Moon. Οι Z-Moves είναι δυνατές επιθέσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της μάχης. Η εκρηκτική δύναμη μιας Z-Move είναι αποτέλεσμα και του εκπαιδευτή αλλά και των Pokemon που εξαπολύουν όλη τη δύναμή τους μαζί όταν οι ευχές τους ηχούν μαζί. Όλα τα Pokemon είναι ικανά να χρησιμοποιήσουν Z-Moves στη μάχη.

Για να χρησιμοποιήσετε Z-Moves, δύο key items είναι απαραίτητα: ένα Z-Ring και ένα Z-Crystal. Το Z-Ring εφαρμόζει στο χέρι του εκπαιδευτή και τα Z-Crystals τοποθετούνται μέσα σε αυτό. Αν ένα Pokemon κρατάει την ίδια ποικιλία από Z-Crystal με τον εκπαιδευτή του, οι δυο τους θα μπορέσουν να συνηχήσουν μεταξύ τους.

Z-Ring
H TOMY International θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Z-Ring σε συγκεκριμένα καταστήματα. Όταν ένας παίχτης θα χρησιμοποιεί μία Z-Move στη μάχη στην Pokemon Sun ή την Pokemon Moon, το αληθινό Z-Ring θα φωτίζει, θα δονείται και θα παράγει ήχους παράλληλα με το βίντεο και τους ήχους του παιχνιδιού.

Alola Region και Trials
Οι Pokémon Sun και Pokémon Moon λαμβάνουν χώρα σε ένα αρχιπέλαγος από τροπικά νησιά-τέσσερα νησιά μέσα στη φύση και ένα νησί κατασκευασμένο από τον άνθρωπο. Η περιοχή Alola είναι γνωστή σαν ένα θέρετρο που προσελκύει τουρίστες απ’ όλον τον κόσμο.

Η Alola περιβάλλεται από θάλασσα και το οικοσύστημά έχει ποικιλία που αποτελείται από Pokemon ιθαγενή στην περιοχή αυτή μαζί με Pokemon που έχουν φτάσει πιο πρόσφατα στην Alola από άλλες περιοχές. Στην Alola, άνθρωποι και Pokemon συνυπάρχουν με πολύ στενές σχέσεις και έχει αναπτυχθεί μια κουλτούρα που είναι διαφορετική από αυτήν των άλλων περιοχών.

Μία πλευρά της μοναδικής κουλτούρας της alola είναι η πρόκληση των νησιών, μια περιπετειώδης ιεροτελεστία που περιλαμβάνει το να ταξιδέψει κανείς στο καθένα από τα τέσσερα νησιά. Το γεγονός αυτό βοηθά τους νέους ανθρώπους να μεγαλώσουν και να γίνουν σωστοί Pokemon Trainers. Ως ο κύριος χαρακτήρας στις Pokemon Sun και Moon, η μοίρα κάθε παίχτη είναι να δοκιμάσει την πρόκληση των νησιών Για να ολοκληρώσετε την πρόκληση των νησιών, οι νεαροί που δοκιμάζουν τον άθλο πρέπει να ξεπεράσουν δοκιμασίες σε καθένα από τα τέσσερα νησιά. Οι δοκιμασίες αυτές δεν περιορίζονται σε μάχες με Pokemon. Έχουν ποικίλες μορφές, όπως το να βρει κανείς αντικείμενα ή να ολοκληρώσουν τεστ γνώσεων.

Στο τέλος κάθε δοκιμασίας, ένα ισχυρό Pokemon, γνωστό ως ένα Totem Pokemon θα περιμένει. Ένα Totem Pokemon είναι πολύ μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα του είδους του και το σώμα του περιβάλλεται από μια ειδική αύρα. Όταν τα Totem Pokemon μάχονται, καλούν συμμαχικά Pokemon να τα μπουν και αυτά στη μάχη στο πλευρό τους. Με την υποστήριξη των συμμάχων αυτών, τα Totem Pokemon γίνονται ακόμη πιο ισχυρά. Και Pokemon πέραν των Totem Pokemon καλούν επίσης συμμάχους σε βοήθεια μερικές φορές.

Η τελική δοκιμασία σε κάθε νησί ονομάζεται το ‘grand trial’, όπου τα Pokemon μάχονται ενάντια στον kahuna που διοικεί το νησί εκείνο. Αν ένας που αντιμετωπίζει τη δοκιμασία ξεπεράσει το grand trial αυτό, θα αναγνωριστούν δημόσια ως αυτοί που έχουν ξεπεράσει όλες τις δοκιμασίες του νησιού και μπορούν να πάνε στο επόμενο νησί.

Captains
Κάθε δοκιμασία έχει έναν captain, του οποίου ο ρόλος είναι να καθοδηγεί όσους συμμετέχουν στη δοκιμασία. Όλοι οι captains είναι Trainers που συμμετείχαν σε δοκιμασίες στο δικό τους νησί αρκετά χρόνια πριν.

H Lana είναι μια captain ειδικός σε Water-type Pokemon. Είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και είναι μια έμπιστη μεγάλη αδερφή που προσέχει της μικρότερες αδερφές της. Η Captain Mallow είναι ειδικός σε Grass-type Pokemon. Αγαπά τη μαγειρική, αλλά φαίνεται πως μερικές φορές η γεύση της είναι λίγο ιδιαίτερη. Με ειδίκευση σε Electric-type Pokemon, ο Captain Sophocles είναι καλός στη μηχανική και έχει εφεύρει διάφορες μηχανές. Η ειδίκευση του Captain Kiawe είναι πάνω στα Fire-type Pokemon, και μαζί με το Marowak, μελετά τους παραδοσιακούς χορούς που έχουν κληρονομηθεί από παλιά στην περιοχή Alola.

Kahunas
Καθένα από τα τέσσερα νησιά της Alola έχει έναν αρχηγό, επονομαζόμενος ως ο island kahuna, που κυβερνά το νησί. Οι kahunas έχουν διαλεχτεί από Pokemon γνωστά ως ‘προστάτες θεοί’, που βρίσκονται επίσης σε κάθε νησί. Ο Hala είναι o kahuna του Melemele Island, στο οποίο μόλις μετακόμισε ο κύριος χαρακτήρας,και επίσης είναι ο αντίζηλος του παππού του Hau. Η ικανότητα του Hala είναι περίφημη στην περιοχή Alola. Αυτός δίνει στον παίχτη το πρώτο του Pokemon, αναμένοντας πολλά από αυτόν.

Poke Ride
Στην περιοχή Alola, ορισμένα Pokemon βοηθούν ανθρώπους να φτάσουν σε μέρη που δεν είναι προσβάσιμα μόνο με την ανθρώπινη δύναμη. Αυτή η πρακτική ταξιδιού του Ride Pokemon είναι τυπικό παράδειγμα της κουλτούρας της περιοχής Alola, όπου άνθρωποι και Pokemon είναι στενά δεμένοι μεταξύ τους. Αυτά τα Pokemon δεν μπαίνουν στην ομάδα του παίχτη, αλλά μπορούν να κληθούν για βοήθεια ανά πάσα στιγμή.

Τα Pokemon που αποκαλύφθηκαν περιλαμβάνουν:

Pokemon που προσαρμόστηκαν στην Alola Region
Μερικά Pokemon προσαρμόστηκαν στα ξεχωριστά μικροκλίματα της περιοχής Alola και έχουν λάβει διαφορετικές μορφές από αυτές που έχουν σε άλλες περιοχές. Αυτά τα Pokemon ονομάζονται regional variants. Αφότου εγκαταστάθηκαν στην περιοχή Alola, ζουν πλέον σαν ιθαγενή Pokemon. Αυτά τα regional variant Pokemon έχουν διαφορετικές εμφανίσεις και types και ο τρόπος ζωή τους μπορεί επίσης να διαφέρει από τις μορφές που ήταν γνωστές μέχρι πριν.

Name: Alolan Exeggutor
Type: Grass/Dragon
Σε αντίθεση με τα άλλα Exeggutor, το Alolan Exeggutor έχει ένα τέταρτο κεφάλι—στην ουρά του! Το τέταρτο αυτό κεφάλι ελέγχει την ουρά ανεξάρτητα και μπορεί να αντιμετωπίσει εχθρούς στα πλαϊνά που δεν μπορούν να φτάσουν οι επιθέσεις των κυρίων κεφαλιών.

Όνομα: Alolan Vulpix
Type: Ice
Λέγεται ότι τα Vulpix έφτασαν στην περιοχή Alola μαζί με τους ανθρώπους, αλλά τα Fox Pokémon μετακόμισαν στις χιονισμένες κορυφές προκειμένου να αποφύγουν την οικεία άλλων Pokémon, με αποτέλεσμα να λάβουν αυτήν τη μορφή.

Όνομα: Alolan Ninetales
Type: Ice/Fairy
Το Alolan Ninetales είναι ικανό να παράγει κρυστάλλους πάγου από τη γούνα που καλύπτει το σώμα του. Μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτούς τους κρυστάλλους πάγου για να μπλοκάρει επιθέσεις ή μπορεί να σχηματίσει μπάλες πάγου, τις οποίες εκτοξεύει σα σφαίρες στους εχθρούς. Αυτές οι τορπίλες πάγου έχουν αρκετή δύναμη για να κονιoποιήσουν βράχους.

Όνομα: Alolan Sandshrew
Type: Ice/Steel
Τα Sandshrew ιστορικά ζούσαν σε περιοχές καλυμμένες από έρημο, αλλά οι συχνές εκρήξεις των κοντινών ηφαιστείων τα οδήγησε στο να εγκαταλείψουν την έρημο και να μεταναστεύσουν σε χιονισμένα βουνά όπου έλαβαν αυτήν τη μορφή.

Όνομα: Alolan Sandslash
Type: Ice/Steel
Tα Alolan Sandshrew των χιονισμένων βουνών εξελίσσονται σε Alolan Sandslash με ακανθώδεις ράχες που είναι καλυμμένες από πάγο. Τα Alolan Sandslash κρύβονται στο χιόνι όταν εμφανίζονται δυνατοί εχθροί, αφήνοντας μόνο τις βελόνες τους εκτεθειμένες και έτοιμες για δουλειά.

Όνομα: Oricorio
Το Oricorio αλλάζει τη μορφή του ρουφώντας το νέκταρ συγκεκριμένων λουλουδιών. Μιας και έχει τέσσερις διαφορετικές μορφές-όσες και ο αριθμός των νησιών στην Alola—θα έμοιαζε ότι διαφορετικά Oricorio ζουν σε κάθε ένα από τα νησιά.

· Baile Style
Type: Fire/Flying
Tο Baile Style Oricorio είναι πολύ παθιασμένο, και η δύναμη γεμίζει το σώμα του όταν χορεύει. Εκτοξεύει χνούδι κατά τη διάρκεια των έντονων χορών του.

· Pom-Pom Style
Type: Electric/Flying
Tο Pom-Pom Style Oricorio είναι πολύ φιλικό με τον κόσμο, και χρησιμοποιεί το χορό του για να ενθαρρύνει εκπαιδευτές που είναι σκυθρωποί. Όταν χορεύει, τα πούπουλά του φορτίζονται με στατικό ηλεκτρισμό.

· Pa’u Style
Type: Psychic/Flying
Tο Pa’u Style Oricorio δρα στο δικό του ρυθμό, καθιστώντας το δύσκολα αντιμετωπίσιμο μερικές φορές. Ακονίζει τις πνευματικές του επιθέσεις μέσω του χορού, ο οποίος ενισχύει την ψυχική του δύναμη.

· Sensu Style
Type: Ghost/Flying
Tο Sensu Style Oricorio είναι ήσυχο και συγκεντρωμένο.Μέσω του χορού του, συγκεντρώνει τα πλανώμενα πνεύματα σε μια περιοχή και δανείζεται τη δύναμή τους για να πολεμήσει.

Όνομα: Minior
Type: Rock/Flying
Τα Minior σχηματίζονται στη στρατόσφαιρα και ζουν απορροφώντας τρίμματα τριγύρω τους. Όταν έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα από σωματίδια, τα σώματά τους γίνονται βαριά και πέφτουν στην επιφάνεια του πλανήτη. Το Minior έχει ένα σκληρό και βαρύ εξωτερικό κέλυφος με έναν πυρήνα μέσα.

Όνομα: Gumshoos
Type: Normal
Το Gumshoos είναι η εξέλιξη του Yungoos. Θα καλέσει συμμαχικά Yungoos και θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο αυτών που εκτελούν δοκιμασίες.

Όνομα: Fomantis
Type: Grass
Το Fomantis είναι νυκτόβιο και εκτελεί φωτοσύνθεση καθώς κοιμάται τη μέρα, απλώνοντας τα φύλλα του προς όλες τις κατευθύνσεις. Λόγω του κινδύνου υοθ να μείνει στην ίδια περιοχή δύο μέρες συνεχόμενα, το Fomantis ξεκινά την αναζήτηση για το σημείο της επόμενης ημέρας μόλις ο ήλιος δύσει.

Όνομα: Lurantis
Type: Grass
Το Lurantis ελκύει εχθρούς κοντά του με την εμφάνισή και το άρωμά του που μοιάζουν με λουλούδι-και μετά τους κατατροπώνει. Φημολογείται πως είναι το πιο υπέροχο όλων των Grass-type Pokemon, εξ’ αιτίας του εξαιρετικού χρωματισμού του και των εντυπωσιακών κινήσεών του.

Όνομα: Mudbray
Type: Ground
Το Mudbray μπορούσε κάποτε να βρεθεί σε όλον τον κόσμο, αλλά κατέστη είδος υπό εξαφάνιση και τώρα είναι προστατευόμενο είδος. Λέγεται πως η Alola region είναι το μόνο μέρος στον κόσμο που μπορούν ακόμη να βρεθούν άγρια Mudbray .

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το: Pokemon.co.uk/SunMoon.

Πηγή

Author Shadowrush
Published
Categories 3DS Pokémon Νέα
Views 110
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Nintendo Greek Community

47 User(s) Online Join Server
 • ds
 • Nakiri Kurisu
 • Kalos
 • Deruta
 • E - S c o r t 🅱o i
 • TheChampionBlack
 • drinkmeplz
 • Narsen
 • MrSkopelos27
 • GameDemon
 • seflin
 • The Pain Train

Πρόσφατα Άρθρα

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της oktrek
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της gtgeorge13
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της SP1
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της iankysyrath
Εικόνα προφίλ του/της m8
Εικόνα προφίλ του/της AnthonyBarii
Εικόνα προφίλ του/της OsWizard
Εικόνα προφίλ του/της Giorgoskanata
Εικόνα προφίλ του/της AlpasarGr

Nintendo Next Ημερολόγιο

Ιούλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Ultimate Smash City League S1 Finals

  Ιούλιος 20 @ 09:30 - 22:00