H The Pokemon Company έφερε περισσότερα νέα για τις Pokemon Sun/Moon. Δείτε παρακάτω τις τελευταίες εικόνες και λεπτομέρειες που αφορούν νέα Pokemon και τα χαρακτηριστικά τους.

Λονδίνο -20 Σεπτεμβρίου 2016- Η The Pokemon Company International αποκάλυψε νέες πληροφορίες για τα νέα παιχνίδια του Pokemon franchise, Pokemon Sun και Pokemon Moon, οι οποίες έρχονται στην Ευρώπη στις 23 Νοεμβρίου και είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στην οικογένεια συστημάτων του Nintendo 3DS.

Τα νέα Pokemon που αποκαλύφθηκαν περιλαμβάνουν τα:

Passimian
Type: Fighting
To Teamwork Pokémon Passimian επιτίθονται πετώντας Berries στους εχθρούς τους. Τείνουν να ζουν σε στρατιές των 20-30 Passimian, που όλα ακολουθούν έναν αρχηγό. Αυτές οι φυλές δουλεύουν σε ομάδες για να προπονηθούν και να βελτιώσουν τις ικανότητές του. Το Pokemon αυτό έχει το Ability Receiver, ένα Ability που κανένα Pokemon δεν είχε πριν. Με το Receiver Ability, το Passimian μπορεί να κληρονομήσει το Ability ενός συμμάχου που έπεσε στη μάχη. Το Passimian εμφανίζεται μόνο στην Pokemon Sun.

Oranguru
Type: Normal/Psychic
Tο Sage Pokémon Oranguru ζει στα απομονωμένα βάθη των δασών της Alola και ήταν παλαιότερα γνωστά ως “οι άνθρωποι των δασών”. Τα Oranguru κρατούν ένα αντικείμενο σα βεντάλια φτιαγμένο από φύλλα και είναι ευγενικά απέναντι στα άλλα Pokemon του δάσους, δίνοντας συχνά φάρμακα στα πληγωμένα Pokemon και φαγητό στα πεινασμένα Pokemon. Το Pokemon αυτό μπορεί μόνο να μάθει τη νέα κίνηση Instruct, μια κίνηση που μπορεί κάνει το στόχο να χρησιμοποιήσει την πιο πρόσφατη κίνησή του ξανά αμέσως. Το Oranguru εμφανίζεται μόνο στην Pokemon Moon.

Το Puppy Pokémon Rockruff που αποκαλύφθηκε πριν, μπορεί να εξελιχθεί σε διαφορετική μορφή, ανάλογα αν παίζετε την Pokémon Sun ή την Pokémon Moon.

Lycanroc (Midday Form)
Type: Rock
Στον κόσμο της Pokemon Sun, το Rockruff βρίσκεται λουόμενο με άφθονες ποσότητες ηλιακής ενέργειας, και η επιρροή του Solgaleo προκαλεί την εξέλιξη αυτού του Pokemon στην Midday Form του Lycanroc. H μορφή αυτή είναι γνωστή για την ταχεία κίνησή της που μπορεί να κατατροπώσει τους εχθρούς της. Ένα πολύ πιστό Pokemon, το Lycanroc Midday Form, αποφεύγει τα χτυπήματα των εχθρών καθώς επιτίθεται με τους αιχμηρούς βράχους στη χαίτη του. Το Lycanroc Midday Form μπορεί να μάθει Accelerock, μια νέα κίνηση για τα Pokemon, εγγυημένη να χτυπήσει πρώτη και να κάνει ζημιά στον αντίπαλο ορμώντας πάνω τους πολύ γρήγορα.

Lycanroc (Midnight Form)
Type: Rock
Στον κόσμο της Pokémon Moon, το Rockruff is bathed βρίσκεται λουόμενο στο άπλετο φεγγαρόφωτο, με την επιρροή του Lunala’s να προκαλεί στην εξέλιξη του Pokémon στη Lycanroc’s Midnight Form. Το Pokemon αυτό θα θυσιάσει την προσωπική του ασφάλεια για να επιτεθεί στους εχθρούς του. Όσο δυνατότερος είναι ο αντίπαλος, τόσο πιο ενθουσιασμένο γίνεται το Lycanroc Midnight Form, με τα μάτια του να λάμπουν πάνω στο αποκορύφωμα της μάχης.  Το Pokémonαυτό νιώθει μια βαθιά εμπιστοσύνη προς έναν εκπαιδευτή ο οποίος μπορεί να βγάλει από μέσα του την αληθινή του δύναμη.

Δυο νέες Pokémon-specific Z-moves ανακοινώθηκαν επίσης για μερικά από τα αγαπημένα Pokemon των φίλων της σειράς:

Pikachu
Exclusive Z-Move name: Catastropika
Η Pikachu’s exclusive Z-Move, Catastropika, είναι μια τρομερά ενδυναμωμένη επίθεση, κατά την οποία το Pikachu δανείζεται τη δύναμη του εκπαιδευτή του και περιτυλίγεται με έξτρα-υψηλής-τάσης ηλεκτρική δύναμη και ορμάει στους εχθρούς του. Αυτή είναι η πιο δυνατή επίθεση του Pikachu.

Eevee
Exclusive Z-Move name: Extreme Evoboost
H Eevee’s exclusive Z-Move, Extreme Evoboost, μαζεύει μαζί τα Sylveon, Jolteon και άλλα – και τα οχτώ Pokémon στα οποία το Eevee μπορεί να εξελιχθεί – και δίνει τη δύναμή τους στο Eevee. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή κίνηση, που ανεβάζει του Eevee τα Attack, Defense, Sp. Atk, Sp. Def and Speed κατά 2 επίπεδα.

Περισσότερα χαρακτηριστικά

Το δημοφιλές character-customisation επιστρέφει στις Pokemon Sun/Moon. Διαμορφώστε την ενδυμασία του χαρακτήρα σας, το κούρεμα και το χρώμα των ματιών του, καθώς ξεχύνεστε στην περιοχή Alola. Πλέον, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε χρώμα σε όσα φοράτε και να έχετε το αγαπημένο σας λουκ κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς σας.

Το Pokémon Refresh σας επιτρέπει να φροντίζετε τα Pokemon σας. Μετά από μια μάχη, μπορεί τα Pokemon σας να είναι λερωμένα και βρώμικα. Το Pokemon Refresh σας επιτρέπει να τα καθαρίσετε, να τα φροντίσετε και να τα ταΐσετε Poke Beans, ακόμη και να γιατρέψετε status conditions όπως poisoning και paralysis, που προκλήθηκαν σε κάποια μάχη. Τα Pokemon που φροντίζονται μέσω του Pokemon Refresh μπορούν να δεθούν πολύ και να πολεμήσουν φτάνοντας μέχρι τα άκρα για σας. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να αποφύγουν επιθέσεις από αντίπαλα Pokemon ή ακόμη να κρατηθούν όρθια ενώ κανονικά θα έπεφταν στη μάχη. Φροντίστε καλά όλα τα Pokemon σας στο Pokemon Refresh και θα είναι σπουδαίοι σύμμαχοι στην περιπέτειά σας.

Pokemon Bank update

Το Nintendo 3DS downloadable λογισμικό Pokémon Bank, είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν τα Pokemon από παλιές τους περιπέτειες σε ένα online σύστημα αποθήκευσης, θα λάβει μια ενημέρωση τον Ιανουάριο του 2017. Αυτό το update θα δώσει στο Pokemon Bank συμβατότητα με τις Pokemon Sun/Moon και θα έχει και ένα National Pokedex. Το Pokedex διαβάζει σωσμένα δεδομένα από όλους τους συμβατούς τίτλους που συνδέετε στο Pokemon Bank και συλλέγει πληροφορίες για τα Pokemon που πιάσατε. Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες αυτές στην εφαρμογή του Pokemon Bank και να δείτε ακόμη και Pokemon που δεν εμφανίζονται στην περιοχή Alola. Το Poke Transporter επίσης θα αναβαθμιστεί για να κάνει τις εκδόσεις των Pokemon Red, Pokemon Blue και Pokemon Yellow συμβατές με το Pokemon Bank. Αυτό σημαίνει ότι όσα Pokemon έπιασαν οι παίχτες στα original Kanto games στη VC, θα μπορούν να μεταφερθούν στις Pokemon Sun και Pokemon Moon.

Πηγή

Author Shadowrush
Published
Categories 3DS Pokémon Νέα
Views 42
0

Comments

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Άρθρα

Regal Rabbits Summoning Event στο Fire Emblem Heroes

To Graze Counter έρχεται στο Switch

BlazBlue: Cross Tag Battle – Νέο trailer για τον Seth

Nintendo Greek Community

13 User(s) Online Join Server
 • Jesteros
 • daseia
 • Kyoki
 • Vaynard
 • Ryuk
 • AkiraGr
 • hisoka528
 • Arceus922
 • Soul Gluttony
 • The Pain Train
 • 🌯⚔💣🔫Alkis Gon' Give It To Ya🔫💣⚔🌮
 • GameDemon

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της iankysyrath
Εικόνα προφίλ του/της Achill777
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της Sonic555
Εικόνα προφίλ του/της Sleepy
Εικόνα προφίλ του/της GameDemon
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της nikospap
Εικόνα προφίλ του/της Spank
Εικόνα προφίλ του/της demian

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Αποτελέσματα τουρνουά Ultimate Smash City League S1:P4 Athens

  Ultimate Smash City League S1:P4

  Μάρτιος 23 @ 11:30 - 21:00

Nintendo Next Ημερολόγιο

Μάρτιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων