Πώς λειτουργεί το HD rumble στο επερχόμενο Layers of Fear: Legacy

13 Φεβ
Πώς λειτουργεί το HD rumble στο επερχόμενο Layers of Fear: Legacy

Ο Layers of Fear: Legacy είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου σε πρώτο πρόσωπο, που αναμένεται για το Switch στις 21 Φεβρουαρίου.

Φαίνεται όμως πως θα αξιοποιεί και τις ξεχωριστές δυνατότητες της κονσόλας!

 

To Layers of Fear και η χρήση του HD Rumble

Το παιχνίδι λοιπόν κυκλοφορεί την άλλη εβδομάδα και ομάδα ανάπτυξης, η Bloober Team, μας έδωσε μερικές επιπλέον λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, μας είπε για το πώς θα αξιοποιηθεί το HD Rumble, η «ιδιαίτερη» λειτουργία που είναι ενσωματωμένη στα Joy-Con του Switch:

Πιθανότατα η λειτουργία που θα ξεχωρίσει αμέσως είναι η δυνατότητα να ανοίξετε πόρτες ή συρτάρια με μια κίνηση του χεριού σας. Έχουμε καιρό που εργαζόμαστε πάνω στο HD Rumble. Προσπαθούμε να το ρυθμίσουμε με ένα τρόπο που δε θα χαλάσει τη λεπτή ατμόσφαιρα του τρόμου. Για παράδειγμα, δε θα υπάρχουν πολύ δυνατές δόνησεις μετά από jump scares. Από την άλλη, θέλουμε να διατηρήσουμε μια ξεχωριστή, απτή εμπειρία, όσο εξερευνείτε το περιβάλλον του παιχνιδιού.

Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον, ειδικά αν έχετε παίξει το παιχνίδι σε άλλες πλατφόρμες.  Η σκοτεινή, καταπιεστική ατμόσφαιρα, το μυστήριο και η ένταση είναι τα δυνατά στοιχεία του τίτλου. Εφόσον το HD Rumble αξιοποιηθεί σωστά, είναι κάτι που θα προσθέσει αρκετά στο πνεύμα του παιχνιδιού.

Εσείς τι λέτε; Θα σας ενδιέφερε να ξαναπαίξετε το παιχνίδι στο Switch; Αν, πάλι, δεν το έχετε παίξει, σας φαίνεται ενδιαφέρον;

 

Πηγή

Πώς λειτουργεί το HD rumble στο επερχόμενο Layers of Fear: Legacy

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων