fbpx

Το Knight Squad 2 είναι ένα top-down arcade-multiplayer party game για 8 παίχτες. Πόσο καλά καταφέρνουν οι ιππότες του να μας διασκεδάσουν;

Καλώς ορίσατε, τίμιοι ιππότες!

Η αρμάδα των καλύτερων ιπποτών σας περιμένει για νέες εκστρατείες, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Σκοτώστε τους εχθρούς και συνεργαστείτε με τους φίλους σας στην αναζήτηση για το Ιερό Δισκοπότηρο… ή στην αναζήτηση ενός γκολ. Πυροβολήστε με τόξα και λέιζερ και προσπαθήστε να βάψετε τη μεγαλύτερη περιοχή στο χάρτη, πεζοί, ή καβάλα στο περήφανο άτι σας! Νικήστε και ποζάρετε για selfies ή παίξτε ένα σόλο με το σπαθί σας πανηγυρίζοντας! …τι εννοείτε δεν τα κάνουν αυτά οι σωστοί ιππότες;


Σενάριο

Το Knight Squad 2 δεν προσφέρει κάποιο σενάριο. Ούτε καν σαν εισαγωγική ταινία. Όπως και στον προκάτοχό του, απλά ανοίγετε το παιχνίδι, με τη διασκέδαση και τη δράση να ξεκινούν χωρίς φανφάρες! Λόγω της φύσης του παιχνιδιού, μπορείτε να ασχοληθείτε είτε για ένα-δυο λεπτά είτε για ατελείωτες ώρες. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία και θέλετε να ξαποστάσετε παίζοντας για ένα πεντάλεπτο, το παιχνίδι σέβεται το χρόνο σας και δεν προσπαθεί με το ζόρι να ενσωματώσει κάποιου είδους πλοκή. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι, ευτυχώς, επίσης μικροί, γεγονός που εκτιμάται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Το σενάριο, λοιπόν, προστάζει να διαλέξετε τον αγαπημένο σας ιππότη και ένα από τα πάμπολλα game modes που διαθέτει. Το πρώτο πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι ίδιοι οι ιππότες, οι οποίοι είναι “cool” με έναν αρκετά αστείο τρόπο, από το όνομα, μέχρι τις πόζες τους. Γενικότερα πρόκειται για ένα πολύ αστείο και διασκεδαστικό παιχνίδι, από την επιλογή χαρακτήρων, μέχρι τα όπλα, τις πίστες και τη φωνή του αφηγητή. Το δυνατό χαρτί του, όμως, είναι το gameplay.

Οι μπογιατζήδες στο μεσαίωνα


Gameplay και Χειρισμός

Τα βασικότερα στοιχεία ενός party game είναι η ευκολία του να το ξεκινήσει και να περνάει κανείς καλά μαζί του. Οι δημιουργοί δείχνουν να το γνωρίζουν, προσφέροντας μια πολύ αξιόλογη εμπειρία σε ό,τι αφορά το gameplay. Το παιχνίδι είναι πανεύκολο για οποιονδήποτε να το ξεκινήσει και θα πάρει μερικά λεπτά – ίσως και λιγότερο από μια παρτίδα – να το κατανοήσει και να “λυθούν” τα χέρια του. Ο χειρισμός είναι πολύ απλός, αξιοποιώντας την κίνηση με το control stick και δύο κουμπιά, ένα για επίθεση και ένα για άμυνα. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι καλή διάθεση και τα γρήγορα αντανακλαστικά σας.

Όσον αφορά τα game modes, είναι εξίσου απλά και εύκολα να τα “πιάσετε”. Όλα παίζονται με 8 ιππότες (παίχτες) με μια top down οπτική. Η ποικιλία τους είναι πολύ μεγάλη και ο ρυθμός αρκετά γρήγορος, κάτι που καθιστά το παιχνίδι διαρκώς φρέσκο και ενδιαφέρον, καθώς και δύσκολο να το βαρεθείτε.

Υπάρχουν 13 game modes, λοιπόν, με πολλές παραλλαγές, αλλά χωρίς κάποια εξαιρετική πρωτοτυπία, που δεν έχουμε δει σε άλλα παιχνίδια του είδους. Έχετε να διαλέξετε μέσα από ποδόσφαιρο, capture the flag, αγώνα ταχύτητας, μέχρι και minion master (ένα mode τύπου DOTA, εξαιρετικά απλουστευμένο, στο οποίο μαζεύετε minions για να χτυπήσετε την αντίπαλη βάση). Το σημαντικό είναι ότι κάθε παρτίδα ορίζετε εσείς πόσο θα κρατήσει, σε λογικά πλαίσια, πάντα..


Πληθώρα από επιλογές

Όλα τα modes προσφέρουν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές πίστες, με διαφορετική διαρρύθμιση. Στην αρχή μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία στο καθένα. Έχετε όμως τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε και τις υπόλοιπες, κερδίζοντας μια παρτίδα στις ήδη ανοιχτές. Παράλληλα, σε πολλά modes έχετε την επιλογή να παίξετε μόνοι σας, σε free-for-all παρτίδες, σε ζευγάρια (duos) ή σε ομάδες (squads). Καθεμιά από τις επιλογές αυτές έχει επίσης τέσσερις διαφορετικές πίστες να ξεκλειδώσετε και να παίξετε.

Πέρα από την πληθώρα των game modes και τις δυνατότητες που έχετε για να απολαύσετε το καθένα με βάση τη συνεργασία σας ή όχι με άλλους παίχτες, υπάρχουν και άλλες παράμετροι να ρυθμίσετε, που προσθέτουν τη δική του πινελιά. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε να έχετε ολισθηρό δάπεδο, να διαλέξετε να ξεκινάτε όλοι με ξόρκια φωτιάς ως όπλα. Να αλλάξετε, ακόμη, τη συχνότητα εμφάνισης αντικειμένων, να καταργήσετε ή να προσθέσετε δωράκια-έκπληξη που εμφανίζονται. Οι επιλογές είναι πολλές και δίνουν ζωή σε κάθε σας παρτίδα!

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα τακτοποιήσετε, αποθηκεύοντας preset ρυθμίσεις, ούτως ώστε να μην τις χάσετε σε επόμενο session. Αν όμως θέλετε να είστε τελείως χύμα, έχετε τη δυνατότητα να τα αφήσετε όλα να επιλεγούν τυχαία!

Εύκολο μενού με πραγματικά πολλές επιλογές!


Knight Squad 2: Πόσο χάος αντέχετε;

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ακόμη απλά παιχνιδάκια, προσθέστε στην εξίσωση ότι μπορείτε να σκοτώνετε τους αντίπαλους ιππότες, συνήθως με ένα χτύπημα! Φυσικά και εσείς είστε εξίσου ευάλωτοι. Αυτό, σε συνδυασμό με τα πολλά και ευφάνταστα όπλα που θα βρίσκετε σε μια πίστα, από τόξα, μέχρι νάρκες και μπαζούκας, καθιστά το παιχνίδι χαοτικό. Πολύ πιθανό, λοιπόν, να βρείτε πολλές φορές νεκρό τον καημένο τον ιππότη σας. Μην ανησυχείτε, όμως. Πολύ σύντομα βρίσκεστε ξανά στο spawning σημείο σας και επανέρχεστε στο παιχνίδι.

Οι πιο ανταγωνιστικοί από εσάς ίσως απολαύσουν περισσότερο τα tourneys. Πρόκειται για μια σειρά τυχαίων παρτίδων, στις οποίες νικητής αναδεικνύεται ο ιππότης που θα σημειώσει πρώτος τρεις νίκες. Ένα mode αρκετά παρεΐστικο, που σίγουρα σας γλιτώνει από το να επιλέγετε συνεχώς πώς θα στήσετε την παρτίδα σας και ποιος έχει περισσότερους πόντους… σε νίκες.

Πάρτε το… “μεγάλο σας όπλο”


Το αλατοπίπερο ενός ιππότη

Αυτό που δίνει νοστιμιά στην επιτυχημένη συνταγή του Knight Squad 2 είναι οι ίδιοι οι ιππότες. Εκτός από το αστείο της υπόθεσης των 8 ιπποτών με πλήρη εξάρτυση να ποζάρουν και να παίζουν με “ασύμβατα” όπλα περίεργα (για αυτούς) παιχνίδια, ενδιαφέρον προκαλεί και το πώς σερβίρονται. Δε σας κρύβουμε ότι παίζοντας για πρώτη φορά το παιχνίδι, αλλά και αρκετές ώρες καψίματος μετά, πιάσαμε το χειλάκι μας να σκάει ένα χαμόγελο βλέποντας τις πόζες του ιππότη μας.

Από την αρχή έχετε 8 πολύ ιδιαίτερους χαρακτήρες, με αρκετούς ακόμη κρυμμένους να ξεκλειδώσετε. Αυτό θα το καταφέρετε αποκωδικοποιώντας αρκετά εύκολα τα achievements που χρειάζονται να πετύχετε. Ακόμη και τότε, όμως, πρέπει κάθε ιππότης να αποδείξει την αξία του σπαθιού του. Έτσι, αν ασχοληθείτε αρκετά με τον καθένα, μπορείτε να ξεκλειδώσετε και πολύ πιο cool σπαθιά.

Όλα αυτά δίνουν απλά επιπλέον γεύση στο παιχνίδι, καθώς σε μια παρτίδα δεν παίζει ρόλο ο ιππότης που χειρίζεστε. Δυστυχώς, όμως, το customization των ιπποτών φτάνει μόνο μέχρι εκεί. Ομολογουμένως, θα θέλαμε λίγα παραπάνω, με έξτρα καλούδια να ξεκλειδώνουμε. Ίσως και κάτι για να έχουμε μια καλύτερη αίσθηση προόδου.


“Σταυροφορίες” στο Knight Squad 2 – με φίλους… και χωρίς

Το multiplayer σκέλος θα λέγαμε ότι είναι η πεμπτουσία του Knight Squad 2. Φυσικά, μπορείτε να παίξετε μόνος μαζί με 7 bots, των οποίων η δυσκολία είναι ρυθμιζόμενη και αρκετά σωστά ρυθμισμένη σε κάθε επίπεδο. Επίσης, το ΑΙ είναι αρκετά καλό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα δείτε και μερικά ευτράπελα. Κακά τα ψέματα, όμως. Μετά από κάποιες ώρες ενάντια σε 7 bots, το να βαρεθείτε δεν είναι παράλογο. Το ιδανικό, λοιπόν, είναι να παίζετε με άλλα φυσικά πρόσωπα. Με τον τρόπο αυτόν η διασκέδαση πολλαπλασιάζεται και βγαίνει άφθονο γέλιο μέσα από το χάος κάθε παρτίδας.


Οι ιππότες του διαδικτύου

Στο τελευταίο συντελεί, εν μέρει, και το online του παιχνιδιού, με τη δυνατότητα cross-play. Εκεί μπορείτε είτε να βρείτε μια τυχαία παρτίδα, είτε να μπείτε σε μια συγκεκριμένη, με τη χρήση του ανάλογου κωδικού, ή ακόμη και να φτιάξετε εσείς μία, όπως τη θέλετε! Η προσωπική μου εμπειρία, συνδεδεμένος ασύρματα, δεν ήταν, πάντως, η βέλτιστη. Σε ένα παιχνίδι που χρειάζονται μόνο γρήγορα αντανακλαστικά και γρήγορη σκέψη, το online του Switch σε παρτίδα με πάνω από 3 φυσικά πρόσωπα χώλαινε αρκετά. Αποτέλεσμα, Φτάσαμε να βλέπουμε μισό δευτερόλεπτο αργότερα όσα γίνονται και να συναγωνιζόμαστε το μάντη Τειρεσία για να καταλάβουμε τις πραγματικές θέσεις των αντιπάλων και να κάνουμε σωστές ενέργειες σε πραγματικό χρόνο.

Παράλληλα, είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε ανοιχτές παρτίδες ή τυχαίους παίχτες για να παίξετε μαζί τους, ακόμη και με το cross-play ενεργοποιημένο. Για αυτό προφανώς δεν ευθύνεται το παιχνίδι, αλλά η διαθεσιμότητα των παιχτών online. Έτσι, η διαδικτυακή μας εμπειρία δεν ήταν ολοκληρωμένη, ούτε στατιστικά επικυρωμένη. Γνωρίζοντας όμως τις παραξενιές της κονσόλας, προτείνουμε να βρείτε άτομα κοντά σας, με καλή σύνδεση, αν θέλετε να απολαύσετε το online στη μέγιστη ποιότητα. Ακόμη και τότε, όμως, η offline εμπειρία δε συγκρίνεται.

Όταν ο στίβος συναντά το Κολοσσαίο και τον ιππόδρομο


Εικόνα

Ένα παιχνίδι σαν αυτό σίγουρα δε χρειάζεται καλογυαλισμένα και κρυστάλλινα γραφικά για να λειτουργήσει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και καλοδεχούμενα, όμως. Σε κάθε περίπτωση, ο οπτικός τομέας του παιχνιδιού κυμαίνεται σε αρκετά καλά επίπεδα. Σίγουρα αναβαθμισμένος, σε σχέση με τον προκάτοχο του τίτλου, αλλά τίποτα σπουδαίο ή εξεζητημένο.

Είτε σε docked, είτε σε handheld, τα γραφικά κάνουν τη δουλειά τους και είναι αρκετά όμορφα. Η χρυσή μετριότητα, θα λέγαμε. Όλα είναι όμορφα, λειτουργικά και ευδιάκριτα. Μπορείτε να βλέπετε μέσα στην παρτίδα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ιππότη σας (και στο τέλος της τις πόζες νίκης ή την πόζα κατά την επιλογή του), αλλά η οπτική γωνία του παιχνιδιού δε βοηθά.

Η κατάσταση γίνεται λίγο δύσκολη σε ομαδικές παρτίδες, που δε θα έχετε το κανονικό χρώμα του ιππότη, συνήθως, θα βασιστείτε εξολοκλήρου στον κέρσορά σας που βρίσκεται πάνω του για να τον εντοπίσετε. Σε μια multiplayer εμπειρία, όμως, ακόμη και ο κέρσορας δύσκολα ξεχωρίζει πάνω στην αναμπουμπούλα του παιχνιδιού. Έτσι, πολλές φορές βρεθήκαμε να πηγαίνουμε προς έναν τοίχο και να πέφτουμε σε κάποιο αντίπαλο σπαθί, αντί να πιάσουμε το δισκοπότηρο, νομίζοντας ότι χειριζόμαστε άλλον ιππότη.

Όσον αφορά το framerate, δείχνει σταθερό και δε φαίνεται να δημιουργούνται ζητήματα, ακόμη και στις πιο χαοτικές στιγμές. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να παγώσουμε για λίγο την εικόνα, πατώντας διάφορες εντολές, καθώς εισαγάγαμε λανθασμένα ένα cheat(;) που μας δίνει το ίδιο το παιχνίδι. Κατά τα άλλα, δεν πρόκειται να συναντήσετε κάποιο άλλο ζήτημα γύρω από τον τεχνικό αυτόν τομέα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών σας.

Επίδειξη κυριαρχίας!


Ήχος

Οι μελωδίες του παιχνιδιού έχουν κάτι από μεσαίωνα και όχι μόνο. Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό ή αξιομνημόνευτο, αλλά είναι διακριτικές και εξυπηρετούν καλά το σκοπό τους. Σε κάθε game mode υπάρχουν διάφορες μελωδίες, από μπιτάκια, μέχρι τύμπανα πολέμου. Σίγουρα δεν είναι το δυνατό χαρτί του τίτλου, αλλά κρατάνε την ένταση στα επίπεδα που πρέπει και συντελούν στο γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού. Θα ήταν πάντως φοβερό αν υπήρχαν μελωδίες να ξεκλειδωθούν και να είναι customizable η μουσική για κάθε πίστα, κάτι το οποίο δεν υπάρχει.

Τα εφέ, από την άλλη, είναι εξαιρετικά. Σε αυτά συνδυάζεται η arcade λογική, με τη σύγχρονη διαύγεια στον ήχο. Φωνές δεν υπάρχουν διαφορετικές για τους ιππότες, αλλά στις πόζες τους ακούγονται τα ανάλογα εφέ. Αυτός που κλέβει, όμως, την παράσταση, είναι ο αφηγητής. Πρόκειται για μια βαθιά και βαριά φωνή, γεμάτη τεστοστερόνη, έτοιμη για μια ακόμη σταυροφορία! Θα την ακούσετε να μετράει αντίστροφα για την έναρξη της παρτίδας, να ανακοινώνει ποιος περνάει μπροστά στο σκορ ή τα πηγαίνει καλύτερα για εκείνο το διάστημα.

Το μοναδικό πρόβλημα που εντοπίσαμε στον ήχο, βρέθηκε σε μια online παρτίδα. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα ήταν η απουσία του. Το περιστατικό ήταν μεμονωμένο, ευτυχώς, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα μια νέα έκδοση με κάποια μικρά bug fixes.

Έτοιμοι για μουντιάλ!


Συμπέρασμα

Το Knight Squad 2 αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όλους εσάς που ψάχνετε μια αρκετά οικονομική λύση για να περάσετε την ώρα σας με γέλιο, μόνος σας ή με παρέα, μεγάλη και μικρή. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι “ανακάλυψε τον τροχό”. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε να παίζετε και ακόμη πιο εύκολο να συνεχίσετε να το κάνετε. Η ειδοποιός διαφορά με άλλα παιχνίδια στο ίδιο στυλ δεν είναι μόνο το ειρωνικό του ύφος και οι cool, αλλά αστείοι ιππότες. Είναι όμως τα πολλά σε αριθμό game modes, τα οποία με το ανάλογο customization σας κάνουν να νιώθετε παίζετε κάθε ένα για πρώτη φορά.

Στα τεχνικά, η εικόνα είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο τίτλο της σειράς. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο να σχολιάσουμε. Από την άλλη, ο ήχος δεν ξεχωρίζει τόσο για τις μελωδίες του, όσο για τα εφέ του, χωρίς αυτό να προσμετράται στα αρνητικά, απαραίτητα. Άφησε όμως τον αφηγητή να κλέψει την παράσταση με τη φωνή του, προσθέτοντας ακόμη ένα στρώμα ειρωνείας. Όσον αφορά το online, θέλει δουλίτσα. Το ίδιο το Switch, βέβαια, ήδη δε φημίζεται για την καλή ποιότητα διαδικτυακού multiplayer. Τέλος, τα μικρά σφάλματα που εντοπίστηκαν στον τεχνικό τομέα σίγουρα δεν αποτέλεσαν ζωτικής σημασίας πρόβλημα για το παιχνίδι.


Αξίζει τελικά το Knight Squad 2;

Ας μιλήσουμε όμως με το χέρι στην καρδιά, ή, καλύτερα, στην τσέπη. Αξίζει να το αγοράσετε; Ναι! Κυρίως, όμως, αν θέλετε να φέρετε μερικούς φίλους σας σπίτι, ακόμη και αν δεν είναι εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια. Σίγουρα η αγορά αυτή θα χαρίσει σε όλους αρκετό γέλιο και ωραίες στιγμές! Στα 14,99€ θα βρείτε μεγαθήρια από indie παραγωγές, αλλά διαφορετικού είδους. Ο τίτλος αξίζει τα χρήματα, αναλογικά με τη διασκέδαση που προσφέρει και τις ώρες που μπορείτε, εν δυνάμει, να ξοδέψετε πάνω του.

Το ζήτημα είναι αν ταιριάζει με το είδος που ψάχνετε. Μπορείτε να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας ή να προτιμήσετε άλλα διαμαντάκια της indie βιβλιοθήκης του Switch στην ίδια τιμή. Αν θέλετε να παίξετε μόνος, σας προτείνουμε κάτι από αυτά. Ακόμη κι έτσι, όμως, αν τύχει και πέσετε πάνω του σε μια περίοδο έκπτωσης, γύρω στα 10€, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

 • Κονσόλα: Nintendo Switch
 • Είδος: Party Game, Arcade, Medieval, Multiplayer
 • Εκδότης: Chainsawesome Games
 • Εταιρεία Ανάπτυξης: Chainsawesome Games
 • Διάθεση: Ψηφιακή από το Nintendo eShop
 • Παίχτες: 1-8
 • Online στοιχεία: Ναι
 • Ο κωδικός του παιχνιδιού ήταν μια ευγενική προσφορά της Chainsawesome Games

About ShadowRush

O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, ήταν δύο ετών όταν κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα έβαλε με θεούς και δαίμονες, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα και εξερεύνησε τα πιο απόμακρα και περίεργα μέρη.

Κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, δε θα έλεγε ποτέ όχι σε ένα ματς στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειές του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή.

Πλέον, όντας καμένος μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω, ενίοτε χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός και Αρειανός. Ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.


8.0

Good

 • Καλοσχεδιασμένοι ιππότες
 • Απλό και φιλικό προς στο νέο παίχτη
 • Αστείο και διασκεδαστικό party game
 • Πολλά game modes να παίξετε
 • Οι πολλές επιλογές για κάθε παρτίδα κρατούν το παιχνίδι πάντα φρέσκο
 • Τεχνικά προσεγμένο
 • Η τοποθέτηση της φωνής του αφηγητή
 • Υποστήριξη cross-play
 • Εξαιρετική multiplayer επιλογή

Bad

 • Πολλές φορές είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε το χαρακτήρα που χειρίζεστε
 • Μέτρια online εμπειρία
 • Πολύ λίγα achievements (σε αριθμό) και έλλειψη έξτρα υλικού
 • Εντοπίστηκαν ελάχιστα bugs, τα οποία δεν ήταν καθοριστικά για το gameplay
 • Έλλειψη customization σε χαρακτήρες
 • Υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην ίδια τιμή αν παίζετε μόνος
Author ShadowRush
Published
Views 130
0

NintendoNext Cast #25 | Switch Remaster/Remake Wishlist & Exclusives Switch Wishlist

Ένα Like στο Facebook μας βοηθάει:

Facebook Pagelike Widget

Ελληνική Κοινότητα Nintendo στο Discord:

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Jace
Εικόνα προφίλ του/της Paterlazy
Εικόνα προφίλ του/της sp9rK
Εικόνα προφίλ του/της ShadowRush
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Tsak
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της mariapesm
Εικόνα προφίλ του/της Gold Luigi
Εικόνα προφίλ του/της nK
Εικόνα προφίλ του/της SpyrosRai
Εικόνα προφίλ του/της GR☆DRACULA
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της V3rsed
Εικόνα προφίλ του/της Mr. Boring
Εικόνα προφίλ του/της Teck

Αρχείο Nintendo Next

Ιούνιος 2021
ΔΤΤΠΠΣΚ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930