Ο καθένας μας έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για την διαγαλαξιακή μισθοφορική ομάδα StarFox όταν έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο στην τότε κονσόλα της Nintendo SNES. Ήταν η επανάσταση των 3D γραφικών και ο πρώτος τίτλος που χρησιμοποίησε το τσιπάκι γραφικών SFX που μπορούσε να παράγει πολύγωνα χωρίς υφές σε κονσόλες. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό που έκανε το StarFox τόσο μοναδικό την εποχή που κυκλοφόρησε, αλλά οι χαρακτήρες και το απαράμιλλο gameplay αερομαχιών σε συνδυασμό με την κινηματογραφική αφήγηση μιας διαστημικής όπερας που σε καθήλωνε στην οθόνη σου.

Αρκετά όμως με την νοσταλγική εξιστόρηση του πρώτου τίτλου της σειράς και ας πάμε στο σήμερα όπου η Nintendo και η Platinum Games κατάφεραν να επαναφέρουν σε δράση την ομάδα StarFox όπου ήταν σε διαθεσιμότητα αρκετά χρόνια μετά το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Τελικά απέφερε καρπούς η συνεργασία της Platinum και της Nintendo για ακόμη μια φορά μετά τα καταπληκτικά παιχνίδια όπως το Bayonetta 2 και το Wonderful 101; Πάμε λοιπόν να το αναλύσουμε στην παρουσίαση μας.

Σενάριο

Το γαλαξιακό σύστημα Lylat βρίσκεται σε αναστάτωση αφού ένας εκ των διάσημων επιστημόνων του πλανήτη Corneria με την ονομασία Andross αποφασίσει να κάνει πραξικόπημα με σκοπό να αρπάξει την εξουσία από την πλανητική κυβέρνηση που διοικούσε η γαλαξιακή συμμαχία. Τελικά ο Andross αποτυγχάνει σε αυτή την προσπάθεια με την παρέμβαση της μισθοφορικής ομάδας StarFox που ηγούνταν ο James McCloud.

Ο Andross εξοστρακίζεται από τον πλανήτη Corneria στον μακρινό πλανήτη Venom όπου και χάθηκαν τα ίχνη του για 20 ολόκληρα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα όλα κυλούσαν ειρηνικά στο σύστημα Lylat όπου περίεργες ενδείξεις εμφανίστηκαν στην επιφάνεια του πλανήτη Venom.

Ο στρατηγός της διαγαλαξιακής συμμαχίας Pepper επαναπροσλαμβάνει την ομάδα StarFox με σκοπό να ερευνήσουν τι τρέχει στον πλανήτη Venom. Η ομάδα StarFox ξεκίνησε την αποστολή της με τα τρία βασικά μέλη της  James McCloud, Peppy Hare and Pigma Dengar, στην πορεία της αποστολής κοντά στον πλανήτη Venom χάνεται η επικοινωνία με την κεντρική βάση και η ομάδα θεωρείτε αγνοουμένη. Μετά από αρκετό καιρό καταφέρνει να επιστρέψει ο Peppy στην βάση της Corneria και ενημερώσει την συμμαχία για τον κίνδυνο του Andross όπου ετοιμάζει να ξανά επιτεθεί στην Corneria με σκοπό να πάρει εκδίκηση.

Ο Peppy επίσης ενημερώνει τον γιο του James, Fox για την κατάληξη της μοιραίας αποστολής που στοίχισε την ζωή στον πατέρα του, πως η προδοσία του Pigma ήταν η κύρια αιτία που ο James έδωσε την ζωή του ώστε να προστατευτεί ο ίδιος και να περάσει στο γιο του το μήνυμα.

Ο Fox έξαλλος με τις αποκαλύψεις του Peppy αφήνει στις σπουδές του στην αεροπορική ακαδημία της Corneria και αποφασίζει να επανασυστάσει την ομάδα StarFox με νέα μέλη από τους πιο έμπιστους φίλους και συνεργάτες. Έτσι η ομάδα StarFox επαναδημιουργείται με τους Falco Lombarti έμπιστο φίλο και ανταγωνιστή του Fox από την ακαδημία της Corneria, τον Slippy Toad κολλητό του φίλο και ταλαντούχο μηχανικό και τέλος τον μέντορά του και παλιότερο μέλος της ομάδας Peppy Hare.

Τελικά ο πόλεμος ξεσπάει και η ομάδα αναλαμβάνει δράση. Τι θα γίνει στην συνέχεια θα κληθείτε να το ανακαλύψετε επί της οθόνης όσοι πιστοί παίξετε τον τίτλο.

Gameplay

Το StarFox ανήκει στην κατηγορία on-rail shooter όπου σαν παίχτες ακολουθείτε μια προκαθορισμένη πορεία προσπαθώντας να χτυπήσετε όσους περισσότερους στόχους μπορείτε. Ο σκοπός είναι απλός, να κάνετε όσο μεγαλύτερο σκορ μπορείτε σε κάθε πλανήτη και αποστολή που θα αντιμετωπίσετε.

Η επιλογή εκπαίδευσης που προσφέρετε στην αρχή του παιχνιδιού σας επιτρέπει να δοκιμάστε τα περισσότερα σκάφη για να πάρετε μια ιδέα για τον χειρισμό και στην πορεία ξεκλειδώνετε και τα υπόλοιπα όταν παίξετε το κυρίως παιχνίδι. Ο έξυπνος σχεδιασμός του training mode σας παραθέτει μικρούς στόχους με μετάλλια που σας προτρέπει να μάθετε να παίζετε με τις δύο οθόνες. Προσωπικά μου αρέσει η πρόκληση στο παιχνίδι οπότε το κατά ευχαριστήθηκα.

Πέρα από το βασικό στοιχείο που είναι το σκορ στο παιχνίδι, το StarFox έχει πάρα πολλά μυστικά αντικείμενα να συλλέξετε και ανταμείβεστε με μετάλλια για κάθε επιπλέον μυστικό που ανακαλύπτετε στην πορεία της αποστολή σας.

Κάθε αποστολή έχει ένα βασικό αριθμό εχθρών που πρέπει να καταρρίψετε ώστε να πάρετε ένα από τα τρία μετάλλια στο τέλος της κάθε πίστας που χωρίζονται σε χάλκινο, ασημένιο και χρυσό. Βεβαίως υπάρχουν επιπλέον μετάλλια σε κάθε επίπεδο στο σύνολό τους πέντε όπου τα ξεκλειδώνετε κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες στην κάθε πίστα. Όπως παράδειγμα να μαζέψετε τρία χρυσά δακτυλίδια, να εξολοθρεύσετε έναν συγκεκριμένο εχθρό ή απλά να βρείτε μια μυστική διαδρομή.

Γενικά η επιστροφή στις ρίζες είναι το βασικό στοιχείο του StarFox Zero, πρώτα πυροβολώ και μετά ρωτώ. Επίσης η ομάδα σας συνοδεύει σε κάθε αποστολή έχοντας συγκεκριμένες ικανότητες και σας βοηθάνε κατά την διάρκεια των αερομαχιών που μπορεί να γίνουν αρκετά δύσκολες. Πρέπει να έχετε το νου σας επίσης ώστε να μην καταρριφθούν οι σύμμαχοί σας διότι χάνετε σημαντικές προσθήκες στην δύναμη πυρός και κάνουν την αποστολή ακόμα πιο δύσκολή. Παράδειγμα ο Slippy είναι λίγο γκαφατζής σαν πιλότος αλλά αν επιτρέψετε να τον καταρρίψουν χάνετε η δυνατότητα να αναλύεται η μπάρα υγείας από τους τελικούς αρχηγούς που συναντάνε σε κάθε αποστολή. Ο Falco μπορεί να βρει μια ευκολότερη εναλλακτική διαδρομή και ο Peppy να βρίσκει μυστικά μετάλλια.

Γενικά το σύστημα της ομάδας λειτουργεί πολύ καλά σε σχέση με τα προηγούμενα StarFox όπου απλά σας συνόδευαν άπραγοι και γίνονταν ενοχλητικοί πολλές φορές.

Πέρα από τα on rail κομμάτια υπάρχουν αποστολές all range mode όπου μπορείτε να ταξιδεύετε παντού σε ένα μικρό σημείο της πίστα όταν σας επιτρέπετε να κάνετε κάποια συγκεκριμένη αποστολή ή όταν πολεμάτε τεράστιες μαχητικές αρμάδες όπου δίνεται μια πιο κινηματογραφική αίσθηση σε αυτά τα σημεία.

Οι νέες προσθήκες σκαφών είναι το Gyrowing και το Walker πέρα από τα γνωστά Arwing, Landmaster. Το Walker είναι η δεύτερη μορφή του Arwing όπου μετατρέπετε σε ένα είδος δίποδου mech που μοιάζει με κοτόπουλο… Ναι καλά διαβάσατε, αλλά δεν είναι άσχημο όπως σας κάνει η λέξη να νομίζεται, κινείται υπερβολικά γρήγορα σαν όχημα και επιτρέπει κινήσει σε στενά σημεία στην πίστα όπως και να προσγειώνεται πάνω σε τεράστια διαστημόπλοια όπου μπορεί να εισχωρεί και να τα καταστρέφει εκ των έσω.

Το Gyrowing είναι ένα πιο αργό σκάφος με περισσότερη ακρίβεια στον χειρισμό διότι ο ρόλος του είναι πιο σύνθετος. Είναι εξοπλισμένο με ένα ρομπότ με το όνομα Direct i όπου μπορεί να χακάρει όπλα και υπολογιστές και βοηθάει ώστε να απενεργοποιήσει συστήματα ασφαλείας ώστε να περνάτε απαρατήρητοι από τους εχθρούς σας για μερικές αποστολές όπου χρειάζεται μυστικότητα. Ο χειρισμός του γίνεται με το gamepad είναι έξυπνα σχεδιασμένος ώστε να έχετε την δυνατότητα να χειρίζεστε το Gyrowind ταυτόχρονα με το Direct i προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε αποστολές που έχουν σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο σκάφος.

Οι μάχες είναι απολαυστικές και ο συνδυασμός των δύο οθονών για στόχευση είναι πολύ χρήσιμος. Παράδειγμα στην τηλεόραση βλέπετε μια συγκεκριμένη οπτική της μάχης όπου υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός εχθρών, ενώ με το gamepad με την στόχευση σε συνδυασμό με τα γυροσκόπια μπορείτε να πυροβολείτε εκτός οθόνης εχθρούς που δεν μπορείτε να δείτε στην τηλεόραση. Έτσι αν μάθετε να χειρίζεστε τον συγκεκριμένο έλεγχο θα μπορείτε να κάνετε φοβερά σκορ. Με αυτό το τρόπο αποκτάτε μετάλλια πιο εύκολα.

Γενικά ο έλεγχος με τις δύο οθόνες στην αρχή θα σας φανεί παράξενος, είναι κάτι πρωτοποριακό για ένα παιχνίδι on rail shooter να παίζεται με δυο οθόνες που μπορεί κάποιους να τους αποσπά την προσοχή και να μην ευχαριστιούνται την δράση που εξελίσσεται στην τηλεόραση. Ο χειρισμός όμως λειτουργεί άψογα για όποιον θέλει να εντρυφήσει στο παιχνίδι. Για όσους θέλουν μια πιο παραδοσιακή εμπειρία μπορούν άνετα να επικεντρωθούν στην οθόνη της τηλεόρασης αλλά θα χάσουν μεγάλος μέρος από την γενική εμπειρία που προσφέρει ο τίτλος.

Το StarFox επίσης έχει μεγάλη διάρκεια όπως και μεγάλο περιθώριο επανάληψης μιας και μπορείς να επισκεφτείς όλους τους πλανήτες που έχεις περάσει και να επαναλάβεις τις αποστολές τους προσπαθώντας για μεγαλύτερο σκορ. Μυστικές διαδρομές είναι κρυμμένες παντού και το παιχνίδι σου δίνει το κίνητρο να τις ανακαλύψεις μιας και θα δεις επιπλέον γεγονότα από την ιστορία του παιχνιδιού όπως και μοναδικούς χαρακτήρες που μπορεί να σε βοηθήσουν σε μελλοντικές αποστολές.

Όσο για το multiplayer δυστυχώς το παιχνίδι προσφέρει μόνο το σύστημα συνεργατικού παιχνιδιού όπου ο ένας παίχτης παίζει με το gamepad σε ρόλο σκοπευτή και ο άλλος στην θέση του πιλότου όπου μπορεί να στοχεύει μόνο ότι βλέπει στην οθόνη. Είναι καλή προσθήκη για όσους τους αρέσει το συνεργατικό παιχνίδι αλλά είναι οπισθοδρόμηση από το πλούσιο multiplayer που πρόσφερε το StarFox Assault του GameCube. Γενικά η έλλειψη οnline multiplayer όπου θα έδινε περισσότερη διάρκεια στο τίτλο ή έστω online συνεργατικό για το κυρίως παιχνίδι είναι μια ακόμα χαμένη ευκαιρία να πάει το επίπεδο ακόμα ένα βήμα παραπάνω.

Γενικά όμως η Platinum και η Nintendo έκαναν πολύ καλή δουλειά στο να εκμεταλλευτούν το μοναδικό έλεγχό της κονσόλας.

Οπτικός τομέας

Το StarFox Zero είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια στο Wii U που εκμεταλλεύεται σωστά το σύστημα των δύο οθονών που προσφέρει το gamepad. Οπότε εμφανισιακά λόγω των δύο διαφορετικών αναλύσεων που αναγκάζεται να αποδίδει η κονσόλα έχει δεχτεί ένα πλήγμα στο αισθητικό κομμάτι.

Η ανάλυση που τρέχει το StarFox Zero είναι 1280 επί 720 και η ξεχωριστή οθόνη του gamepad εμφανίζει μια διαφορετική προοπτική στα 854 επί 480 πίξελ σε 16:9 προοπτική. Το framerate του τίτλου αν και προσπαθεί να διατηρήσει το βασικό 60ντάρι, σε σκηνές με άφθονη δράση όπως εκρήξεις και συνεχείς πυρά από τους αναρίθμητους εχθρούς που εμφανίζονται στην οθόνη υπάρχουν συνεχείς πτώσεις που μπορεί να γίνουν αισθητές στο εκπαιδευμένο μάτι.

Επίσης το παιχνίδι είναι “πεινασμένο” από πλευράς λεπτομέρειας σε πολύγωνα και υφές αλλά σε γενικά πλαίσια στέκεται αξιοπρεπώς, αλλά όχι σύμφωνα με τα σημερινά στάνταρ που έχει θέσει η βιομηχανία. Σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημο διότι οι καλλιτέχνες της Nintendo και της Platinum Games έχουν αποδώσει σωστά την αισθητική  των παιχνιδιών StarFox.

Οι εχθροί είναι απλοί σε σχεδιασμό με λίγα πολύγωνα αλλά πιστευτοί πως ανήκουν σε εξωγήινους εισβολείς. Αναρίθμητα σκάφη και τεράστιοι εχθροί φαίνονται πολύ απειλητικοί ειδικά οι τεράστιες αρμάδες που συναντάνε ο Fox και η ομάδα του στο διάστημα όπου όταν καταστρέφονται οι τεράστιες εκρήξεις που αφήνουν πίσω τους είναι άκρως εντυπωσιακές.

Οι αρχηγοί είναι πραγματικά εντυπωσιακοί σε σχεδιασμό και οι μάχες είναι χάρμα οφθαλμών. Τεράστια mechs και υπερμεγέθης πλατφόρμες γεμάτες ενεργειακά πεδία και ισχυρά λέιζερ θα σας κρατήσουν στην άκρη της θέση σας με την κινηματογραφική απεικόνιση που εμφανίζεται τηλεόραση σας.

Η δεύτερη οθόνη του gamepad με την χρήση των γυροσκοπίων εμφανίζει πτυχές στις πίστας που αλλιώς δεν θα μπορούσατε να δείτε, όπως εχθρούς και μυστικές διαδρομές. Τα πάντα απεικονίζονται ξεχωριστά από τη τηλεόραση που το κάνει εντυπωσιακό όπως και να διατηρεί το υψηλό framerate στα 60 χωρίς πτώσεις. Έτσι η εμπειρία του StarFox από το gamepad είναι πιο ομαλή σε σχέση με την τηλεόραση.

Πάντως συγχαρητήρια στην Platinum που κατάφερε να κάνει το παιχνίδι να τρέχει με όποιες ιδιαιτερότητες σε τόσο καλή ποιότητα στο Wii U. Προσωπικά δεν βρήκα άσχημα σημεία στον τεχνικό τομέα του StarFox αλλά φαίνεται πως έγιναν θυσίες ώστε να διατηρηθεί το υψηλό framerate όπου παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα παιχνίδι βολών.

Ήχος

Εδώ πάμε σε άλλο επίπεδο απόλαυσης. Διότι η δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι του ήχου στο StarFox είναι η αποκορύφωση της εκμετάλλευσης των ηχείων του gamepad σε συνδυασμό με την καταπληκτική μουσική του παιχνιδιού. Σε κάνει να βάζεις τον ήχο στο τέρμα όταν απολαμβάνεις το παιχνίδι.

Όλες οι ομιλίες και πληροφορίες από την ομάδα σας έρχονται από το χειριστήριο του gamepad. Με αυτό τον τρόπο αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στην θέση του πιλοτηρίου του Arwing και ακούτε τους συντρόφους σας λες και είναι δίπλα σας. Όλοι οι διάλογοι ακούγονται πεντακάθαρα από το gamepad και δημιουργεί την αίσθηση πως ακούς τρισδιάστατα τα πάντα.

Η μουσική στου παιχνιδιού ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του τίτλου και δίνει την εντύπωση μιας περιπέτειας δράσης στο διάστημα. Απολαυστικές ενορχηστρωμένες μελωδίες όπου δίνουν την αίσθηση των τεράστιων μαχών που γίνεται στο διάστημα, ακόμα και στους πλανήτες τα θέματα που έχουν επιλέξει ταιριάζουν απόλυτα.

Οι επιλογές που έχουν κάνει γενικά με τον ήχο του παιχνιδιού είναι σχεδιασμένες με μεγάλη προσοχή μεταξύ του gamepad και της τηλεόρασης. Οι κινηματογραφικές αναμετρήσεις με τους αρχηγούς του παιχνιδιού είναι απόλαυση διότι μπορείς να αντιληφθείς μόνο με τον ήχο που βρίσκεται ο κάθε εχθρός. Οι μονομαχίες με την ομάδα StarWolf θα σας αποζημιώσουν μόνο και μόνο από τις συνομιλίες μεταξύ Fox και Wolf αλά Top Gun. Επικά σκηνικά ειδικά για τους νοσταλγικούς των παλιών παιχνιδιών StarFox.

Wii U Gamepad

Όλο το ζουμί του παιχνιδιού βρίσκεται στο μοναδικό χειριστήριο του Wii U. Αν θες να πάρεις όλα τα μετάλλια και να τελειοποιήσεις το gameplay του StarFox πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιήσεις τις δύο οθόνες και το σύστημα στόχευσης του gamepad όπου σου προσφέρει μεγάλη ακρίβεια και μεγαλύτερη οπτική γωνία σε κάθε πίστα.

Το StarFox έχει σχεδιαστεί με βάση το gamepad και προσδίδει περισσότερο βάθος σε ένα arcade shooter όπως η εναλλαγή οπτικής ανάμεσα σε δύο οθόνες. Παράδειγμα οι αρχηγοί είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να εκμεταλλεύονται πλήρως την εναλλαγή δράσης από την τηλεόραση στο gamepad με σκοπό να ανακαλύψετε τα αδύνατα σημεία, δημιουργώντας επίσης μια κινηματογραφική απεικόνιση στην τηλεόραση.

Το gamepad επίσης χρησιμοποιείται για το πολύ κάλο συνεργατικό παιχνίδι που μπορείτε να απολαύσετε με έναν φίλο σας χωρίζοντας ρόλους πιλότου και πυροβολητή. Το ασυμμετρικό παιχνίδι προσδίδει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι όπως ενδιαφέρον για το τρόπο που αντιδράς σαν παίχτης ακόμα και στο συνεργατικό παιχνίδι για το πως μπορείς να κάνεις μεγαλύτερο σκορ.

Πραγματικά ο έλεγχος με έκανε πιστό οπαδό του gamepad για το τι εμπειρίες σαν το StarFox θα μπορούσε να έχει το Wii U αν σχεδίαζαν παιχνίδια που έχουν σκοπό νέους τρόπους χειρισμού.

Χρήση Amiibo

Το StarFox υποστηρίζει τα amiibo του Fox και του Falco. Το amiibo του Fox ξεκλειδώνει το legacy mode που είναι η ρετρό αισθητική των σκαφών και μουσικής από το πρώτο  παιχνίδι της σειράς του SNES.

Το amiibo του Falco ξεκλειδώνει το μαύρο Arwing όπου κάνει διπλάσια ζημιά και κλειδώνει πάνω από δύο εχθρούς.

Γενικά οι φιγούρες amiibo ξεκλειδώνουν πράγματα καθαρά  για τους οπαδούς της σειράς.

Τελικό Συμπέρασμα

Το StarFox Zero είναι ένα παιχνίδι που δεν νομίζω να ταιριάζει στο σύγχρονο κοινό. Είναι μια αναβάθμιση για ένα είδος που απαιτεί αφοσίωση για να γίνεις καλύτερος και να κάνεις μεγαλύτερο σκορ μαθαίνοντας ένα νέο τρόπο χειρισμού.

Μπορεί κάποιος να θεωρήσει το παιχνίδι κακό την πρώτη μισή ώρα επαφής και να θεωρήσει το σύστημα με τις οθόνες άβολο αλλά όσοι μείνουν θα ανταμειφθούν με το πιο βαθύ arcade shooter που φτιάχτηκε τα τελευταία χρόνια.

Η Nintendo και η Platinum Games έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά για το χρόνο που δουλεύτηκε το παιχνίδι και οι οπαδοί του StarFox θα απολαύσουν το καλύτερο παιχνίδι της σειράς από την εποχή του N64. Για τους υπόλοιπους που δεν έχουν ασχοληθεί με την σειρά είναι ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα από τα ποιοτικότερα παιχνίδια arcade shooter όπου πλέον ελάχιστοι έχουν το θάρρος στην βιομηχανία να κατασκευάσουν.

[yasr_overall_rating size=”large”]

 • Κονσόλα: Wii U
 • Εκδότης: Nintendo
 • Εταιρεία Ανάπτυξης:Nintendo EAD/Platinum Games Inc. 
 • Διάθεση: Καταστήματα πώλησης video games – Ψηφιακή από το Nintendo eShop 
 • Παίχτες: 1-2
 • Online στοιχεία: Ναι
Author AkiraGr
Published
Categories Reviews Wii U
Views 52
0

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Άρθρα

Το King of Fighters 2003 έρχεται αύριο στο Switch!

Το Vambrace: Cold Soul αποκτά παράθυρο κυκλοφορίας στο Switch

Nintendo Greek Community

33 User(s) Online Join Server
 • Queen Lucifer
 • daseia
 • Spank
 • Arceus922
 • Ermis.1024
 • RPSC | DomosQr
 • Nanondorf
 • Vaynard
 • Nocturnal
 • Nans
 • Ryuk
 • Σanosai

Ποιος είναι συνδεδεμένος

Δεν υπάρχουν καθόλου χρήστες αυτή τη στιγμή συνδεδεμένοι

Πρόσφατα ενεργά μέλη

Εικόνα προφίλ του/της AkiraGr
Εικόνα προφίλ του/της MasterV
Εικόνα προφίλ του/της Achill777
Εικόνα προφίλ του/της Arceus922
Εικόνα προφίλ του/της Jesteros
Εικόνα προφίλ του/της GameDemon
Εικόνα προφίλ του/της Steliosthegamerplays
Εικόνα προφίλ του/της Sleepy
Εικόνα προφίλ του/της SM
Εικόνα προφίλ του/της Spank
Εικόνα προφίλ του/της Mimakos
Εικόνα προφίλ του/της kamen
Εικόνα προφίλ του/της Shadowrush
Εικόνα προφίλ του/της SP1
Εικόνα προφίλ του/της Mike_Gr

Προσεχείς Εκδηλώσεις

 1. Ultimate Smash City League S1:P2

  Φεβρουάριος 23 @ 11:30 - 21:00
 2. Ultimate Smash City League S1:P3

  Μάρτιος 9 @ 11:30 - 21:00
 3. Ultimate Smash City League S1:P4

  Μάρτιος 23 @ 11:30 - 21:00

Nintendo Next Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων